Salieri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Öncelikle herkese merhabalar, Bu benim paticik forumlarına ilk attığım mesaj.Benim sorunım sphereıma benden başka kimsenin bağlanamamısıdır.Daha önce açılan bir iki forumu okudum ama yeterli açıklamayı bulamadım.Şimdi sizden yardım istiyorum lütfen biri bana açıklasın. PS:Ev içinde networkümüz var internet bağlantısı olan anamakineden kuruyorum spherei 64k cable modemim var. Lütfen yardımcı olun!!
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Burdan ip'ni al diğer makinalara yaz o ipden bağlanmayi dene port olarak 2593 yaz gir işte sorun kalmaz.[hline]:tebrikz:
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 off anlatamadım galiba sorunumu olmuyo işte olmuyo! bağlanamıyolar!
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 neleri denedin, okudugun şeyler nedir? Onları söyle farklı çözümler üretelim olurmu ?[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 116583 | Web site : Skymaster Offical Web Site
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ana makinenin login.cfg sine 127.0.0.1,2593 yaz sonra sphere server i aç orda en altta kendi ipini görürsün onu bi yere yaz dier bilgisayarin login.cfg sine geçir.[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Salieri, 27 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: off anlatamadım galiba sorunumu olmuyo işte olmuyo! bağlanamıyolar! ne bu panik ya dur bekle sabir yeter burdakia damlar yeri geliyo bi yardim için 1 gün filam bekliyo yeri geliyo bak şimdi anlatiyorum [b]spheresvr'yi açıcaksın orda server tamamen açıldıktan sonra en alta ip yazicak o ipyi alıp [c:/program files/ultima onlione klosöründeki login cfgyi note pad ile aç] o ip yi logincfg kolsörüne şu şekilde yaz. örn. login 127.0.0.1 port genelde 2593tür o zaman şöyle yazicaksin Loginserver=127.0.0.1,2593 127.0.0.1 yerine serverin en altinda yazan ipyi yaz porta da yaz sonra client 203le gir bak şuna dikkat et ip ile port arasında virgül olucak dikkatli ol yaparsin bide biraz form oku[hline]:tebrikz:
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bakın hiçbirinizi kırmak istemem ama gerçekten anlamıyosunuz dediğimi yardım etmek isterken insanı aptal yerine koymayın ilk defa bir servera bağlanmıyorum.daha büyük bir sorun bu zaten hallettim sorunumu dikkat ettiysen kendi serverıma bağlanamıyorum da demedim başkaları bağlanamıyo dedim.detaylarla anlatmışsın teşekkür ederim ama bunları bu işe yeni başlayanlara anlat benim ihtiyacım yok!! Sorunumu hallettim aynı sorunu yaşayanlar için söliyim.Sadece xp ye özel bi sorunmış Güvenlik Duvarı diye bişey war ethernet kartının özelliklerini alın gelişmiş sekmesine girince ordan bu seçenei kaldırın sorun halloluyor.
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Salieri, 28 June 2003 01:02 tarihinde demiş ki: bakın hiçbirinizi kırmak istemem ama gerçekten anlamıyosunuz dediğimi yardım etmek isterken insanı aptal yerine koymayın ilk defa bir servera bağlanmıyorum.daha büyük bir sorun bu zaten hallettim sorunumu dikkat ettiysen kendi serverıma bağlanamıyorum da demedim başkaları bağlanamıyo dedim.detaylarla anlatmışsın teşekkür ederim ama bunları bu işe yeni başlayanlara anlat benim ihtiyacım yok!! Sorunumu hallettim aynı sorunu yaşayanlar için söliyim.Sadece xp ye özel bi sorunmış Güvenlik Duvarı diye bişey war ethernet kartının özelliklerini alın gelişmiş sekmesine girince ordan bu seçenei kaldırın sorun halloluyor. ya birisi bana özelden sormuştu söyledim ama neyse, bunu binlerce kere yazmıştık daha öncede, hem seni aptal yerine koyanda yok![hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site
Öne çıkan mesajlar