kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 intihar güzeldir deneseydin keşke[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 keşke geberseydim.. gidip milleti kandırdıktan sonra.. kurutlmak icin kıvırtıosun.. nefret ederim senin gibi boyle döneklerden.. en yakın zamand aintihar olsun olmasın ölmeni diliyorum... ALLAHIN FAKE I[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 raistlin kızdı ! kaçın firetopu geliyo yok onu fizban atıyodu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :D firetopu bizi bozar... bombaci_mulayim versek? greater patlama potsir hazırlamaya başlar...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: keşke geberseydim.. gidip milleti kandırdıktan sonra.. kurutlmak icin kıvırtıosun.. nefret ederim senin gibi boyle döneklerden.. en yakın zamand aintihar olsun olmasın ölmeni diliyorum... ALLAHIN FAKE I evet bence de geberseydin.. farkettimki insanları attığı mesaj sayısına, üyelik tarihine, fake mi deilmi bu tür şeylere göre değerlendiriyosun.. bence de geberseydin... bi insan birşey paylaşmamalı tabi...[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: keşke geberseydim.. keşke...[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: keşke geberseydim.. gidip milleti kandırdıktan sonra.. kurutlmak icin kıvırtıosun.. nefret ederim senin gibi boyle döneklerden.. en yakın zamand aintihar olsun olmasın ölmeni diliyorum... ALLAHIN FAKE I sen kime kızıyosun şimdi anlamadım,eğer topici açan adama fake diyosan,aklından şüphe ederim çok mantıklıcevaplar vermiş fake değil bence,tekrar hayata dönmüş buna sevinmemiz gerek tabi ilerde tekrar intihar psikolojie girebilir,bence de artık şu topice bi kilit lasım[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fake yada diil hayat guseldir ayrica boole sert tepkilere gerek yok fake bile olsa bu kadar lanet okumaya fln ne gerek war her zamn olumlu ynden dsnun we gerisini boswerin... we kilidi de wurun artk[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bazıları düşenlere tekme atar, bazıları düşenlerin ellerinden tutar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cok ii oturdu bu da beee helal kardesh[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 erkek adam sözünden dönmez. ediceksen et.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya off beyler harbi sacmalionuz haa tmm feyk ya da dooru ooof kapatin ya knuyu[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 feyk, bizimle bi kac kanjkisiyle eglenmek icin uydurdu , ardından bunudevam ettirdi sornada kıvırtıo kurtulmak için.... bence olay bu.. ve ben insanları fakeliklerine gore degil baska insanları fakeleriyle ne kadar kandırmaya calıstıgına gore yargılarım.. saygılar... (carpediemx olacak .............. hariç)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 basketbolda da feyk olayını severim ben feyk diyesi geliyo durduk yere insanın hadi hep beraber feyk[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 feyk tu feyk. evet herşey yalandı , yalan dünya ![signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Raistin, 14 Temmuz 2005 03:52 tarihinde demiş ki: feyk, bizimle bi kac kanjkisiyle eglenmek icin uydurdu , ardından bunudevam ettirdi sornada kıvırtıo kurtulmak için.... bence olay bu.. ve ben insanları fakeliklerine gore degil baska insanları fakeleriyle ne kadar kandırmaya calıstıgına gore yargılarım.. saygılar... (carpediemx olacak .............. hariç) Komik olduğunumu zannediyosun şimdi sen,kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayata dair hiçbişey bilmediğine eminim,post kasabileceğin 100lerce topic var oralara bi uğra istersen,bu kadar önemli bi topici bok etmen gerekmez,bak orda bikaç kişi ne demiş bu adamla uzun uzun konuştım fake değil demiş,o konuşanlardan biride benim.[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 14 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: Söylediklerinin hepsini ciddiye alarak yazıyorum. Aslında benim söylediklerim çok saçma gelecek olabilir, ama bu da benim yorumum... Herkesin hayatında gerçekten yaşamak istemediği, kaçmak istediği hatta ölmek istediği zamanlar vardır. Bu zamanlarda bizi hayata bağlayan en büyük bağ aile bağı olur. (Eğer problem aile kaynaklı değilse) Açıkçası benim için hep öyle oldu ve ben senin durumunda olsaydım giderdim... Sadece giderdim.Yanına para al, bi valiz topla, değerli kişisel eşyalarını al ve git abi... Yalnızca git, nereye gittiğin önemli değil, eğer yaşanmayacak bir hayatın varsa, ve seni o hayata bağlayan hiçbir bağın yoksa, o hayatı bitir, ama kendine bir şans daha ver, yeni bir hayata başla... Yeni bir şehre git, yeni insanlarla tanış, en basitinden başka bir arkadaşın da dediği gibi, garsonlukla başla işe, geleceğin ne getireceği belli mi olur? Sen hayatını yaşa, hep yapmak isteyip de yapamadıklarını yapmaya çalış, yine aynı şey olursa, o zaman intihar et, hak veririm. Ama denemeden bırakma.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa yalnızca git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 just go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hey allaam yeni bişiymiş gibi okudum o ilk postu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar