CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arkadaslar su an canımın sıkıntısından ölücem lütfen sizden rica edıyorum bana bi oyun soyleyın ama ıcınde sunlar olsun 1-assasin 2-lagsız 3-yeni 4-parasız 5-baya zevkli 6-yenilikci[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 +1 Yeni bişey olsun canımı yesin bende sıkılıyom çok[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2 tane yenilikçi var ama korece sistemde bir sey gerekmiyor korece bilmek gibi www.ranonline.com.my www.d-fighter.com ingilizce diyorsan www.mapleglobal.com bi kaç tane daha var ama unuttum sitelerini :=) benim açtigim konulara bir bak istersen :p[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 maple ı indiriyorum su anda ranonline in link i kırık yada sitede cok fazla insan var digerini denemedım saolun[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya ranonline sey knight online nin gelismisi ve korecesi gibi bir sey :) ama d-figghter i öneririm street figterin ilerlemeli mmorpg si gibi çok tatli hehe :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehehe saol bişey sorucam maplestory ii kaliteli bi oyun mu oynanması gerklımı sence degılse ındırmıyım yada siz oynuyomusunuz oyunu ve kalabalık mı? :P[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ranonline zewkli istersen dene ama bu aralar bir sorun var serverda ama genel olarak süpere yakın[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hehe mapleglobal zevklidir ben arada girip oynarim arklarimda girer oynarr :) gerçekten çok tatli bir oyun @hayalet ; oyun yeni oldugu için belirli saatler açik kaliyor :P d-fighter da öle... belli saatler açiyorlar belli saatler kapali belli bir süre, sürekli çalisip yenilik ekliyorlar ve bug fix liyorlar. Bu yüzden bazen kapali kaliyor çok uzun süre merak etme yani daha ii bir oyun için çalisiyorlar :P (zaten arkasinda ki yapimci KO yapimcilarindan birebir yardim aliyormus gibi bir mail geldi yöneticilerden bana D:)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sağol bellow baba thx valla bütün gün girmeye çalışıyordum acaba open betaya ne zaman geçecek hadi hayırlısı genel olarak güzel oyun senide beklerim :) :) :p[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 belli olmuyor ama arkalarinda e-games var :) yani saglam bisi yakinda geçerler :P en dandik oyunlarini bile yüz üstü birakmiyor e-games o yüzden korkum yok :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dragonraja ve Supreme Destiny hakkında bilgi almak istiyorummmm nasıl oyunlar:)[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 YAbeyler ben paticikte yeniyim amma yardımcı olursunuz sole lecvel kasmalı lagsız bedava bi server hic yokmu ya bildiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar