toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Beyler bana 55i proğramını yollarmısınız [email protected] bu adrese[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 O_o[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 O_o[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler benim herşeyim tamam C:Programfiles/ultima online yapıp 2.0.3 e giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum oyundan atıyor.Sebebini bilen varsa bana söyliyebilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Oha ya burayada yazmı$..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :P Nerde çokluk orda bolluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedom41 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 harbi he dalga geçiyosun milletin yardım hevesini kaçıyorsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yaaa ne yapayım ben bi başlık koyuuyorum hiç cvp gelmdi ondan 4 yere koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 thelegbra nerde cvp verirmiş sorunuma ben bulamadımda ve sorunum hala geçmedi yaa kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum çıkıyor bunu anlamadınızmı?(daha iyi anlat diyorsunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar