kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 antalyada klima açıyorum ve hala terliyorum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biz ezik ezik ufacık odada Cam'ı bağırına kadar açmış, dışardan rüzgar esmesini beklerken adamlardaki fantaziye bak ya.. Klimasızlık suxor nası bi sıcaktır.Hele geceleri Ayaklarımı yiyo bişeyler uyuyamıyorum.Fitil oluom Nası deliriom bi bilseniz...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çok sıcak hakkaten be[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gece uyuyamadım sıcaktan pff...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bura serin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İstanbul'a sıcak diyordum ki, dün babam Ankara'dan geldi ve orasının daha beter olduğunu söyledi... Burasının da nemi süründürüyor adamı. İş yerinden çıktım(Tophane), İstiklal'e yollandım alışveriş yapmaya. Caddeye çıktığımda gömlek transparan olmuştu(atlet giyme alışkanlığımda yok):D... Slip giyen birisi olaraktan, evde de bu vaziyet geziyorum:). Annem olmasa onuda çıkarıcam...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 14 Temmuz 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya bu gün daha sıcak ya[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tamam taktıgı buldum :) Boxer sadece dolasıosun evde zaten kımse yoq bole ıyı :) OH be raat mıs ..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar