C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bugun kalktim saat 11 gibi bisiyim yoktu 1 2 saat sonra cok kotu basim agrimaya basladi hala agrio nie acaba hic bu kadar cok basim agrimamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Normaldir, telaş yapma, aspirin iç, düzelirsin, ölmezsin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ani hareketlerde bir zonklama falan oluyor mu böle?Üşütme belirtisi olabilir[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sağ eline bak. nasır tuttuysa normaldir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aha biran salak gibi hissettim kendimi birinin basit bir baş ağrısı var bizde saçma saçma doktor taklidi yapıyoruz :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: elaidi, 12 Temmuz 2005 20:10 tarihinde demiş ki: sağ eline bak. nasır tuttuysa normaldir. ne alaka :) ciddimi bu ? bu arada baş ağrısından bişi olmaz :) benim çok sık ağrır genelde de pek sallamam :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 havalardanda olabiliyor serin suyla duş al[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet ani hareket sonucu metrak etme gecer[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benimde kronikleşti oğlenleri 4-5 saatlik ağrıdan sora geçiyo.baş ağrısından bişe olmaz ya kaza falan geçirdiysen başka tabi ama yok oyle bişe sanırsam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aspirin+sıcak süt+uyku[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bazen cok uyuyunca da bas agrisi yapiyor.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Başımız ağrıyınca dolaptan 1(Bir) adet Vermidon alıp dilimizin üstüne bırakıyoruz;daha sonra dilimizin üstüne bırakmış olduğumuz Vermidonu 1(Bir) bardak su yardımı ile midemize doğru yola çıkarıyoruz.. Başımızın ağrısını geçirmek amaçlı içtiğimiz Vermidon'dan sonra elimize güzel kokan 1(Bir) Kolonya Şişesi alıyoruz,elimize bolca döküyoruz ki burası çok önemli;daha sonra elimize bolca döktüğümüz kolonyayı bayılana dek içimize çekiyoruz yanlız bayılmıyoruz burasıda çok önemli.. Kolonyanın verdiği ferahlık ve rahatlama hissinin Vermidon ile birleşmesi üzerine baş ağrımız 10-15 dakika içinde geçiyor..(Şahsen bende böyle oluyor) NOT:Baş Ağrısı Geçirme Tutorial'i gibin bişii oldu be bu!![signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla bas agrısı deyip gecmeyin dikkat etmek lazim.. *!Ortalıgı HELECENA verir*[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: CusTodeM, 12 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki: valla bas agrısı deyip gecmeyin dikkat etmek lazim.. *!Ortalıgı HELECENA verir* aman abi doğru sölüyon ameliyat ol kes kurtul kesin çözüm bunun tümörden kansere kadar 1001 türlü yolu var yavv dikkat etmek lazım[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bir not duseyim sabah bas agrisi ile uyanirsaniz vakit kaybetmeden doktora basvurun. Neden tam ayrintili bilmiyorum ama 2 tanidigimiz boyle oldu 2 side beynini yikadilarmi oyle birsey oldu. Simdi 2side iyide kurtulmalari uzun surdu... Yani kalktinma 10 dakka bile sonra agrisa iyi ama agri ile kalkiyorsaniz hapi yutma ihtimaliniz var. (allah korusun tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 beynimin %99 unu aldırıp kurtulmayı düşünebilirsiniz mesela(şahan gokbakar).ama arada 5 saniyelik takılmalar oluyomuş.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: homoid, 12 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Bir not duseyim sabah bas agrisi ile uyanirsaniz vakit kaybetmeden doktora basvurun. Neden tam ayrintili bilmiyorum ama 2 tanidigimiz boyle oldu 2 side beynini yikadilarmi oyle birsey oldu. Simdi 2side iyide kurtulmalari uzun surdu... Yani kalktinma 10 dakka bile sonra agrisa iyi ama agri ile kalkiyorsaniz hapi yutma ihtimaliniz var. (allah korusun tabi) puff.. ciddi misin .. !!!!! bağ ağrısıyla ilgili ciddi sorunlarım var. bide başımı duvara vurunca rahatlıyor desem ?? kım bana doktor taklidi yapmak ister ?[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu sabah kalkar kalkmaz korkunç şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve hala daha sürüyor ağrı,ölecek miyim?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 alla alla bugünd e ne kadar dün akşam aktivite yapmış tanıdğım varsa hepsi baş ağrısından şikayetçi dün gece bir şey mi oldu ne? Bu arada bu arkadaşların hepsi jazz konserine gittilerse açık hava tiyatrosundakji oradan bir sorun oalcağını düşünüyorum bakalımbend e yarın sabah baş ağrısıyla kalkarsam suçu direk oraya atarım :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok,ben konserlere hiç gitmem,evimden de çıkmam,onunla alakası olduğunu sanmıyorum:) aktivite mi,o ne??? belki beyin kanaması filan geçiririm diye bilenlere bi danışayım dedim. iki ağrı kesici aldım fayda etmedi,kafamı bütünüyle soğuk suya sokmayı ya da kafamı aldırmayı düşünmeye başladım iyice.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sabah başağrısıyla uyanmanın sakat bişi olduğunu ben de duymuştum. sadece hasta olmaya yakınken ve çok uykusuzken başım ağrır. durduk yere ağırmayan bi kafaya sahip olduğum için acaip mutluyum. nihaha :-P[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tamam durduk yere baş ağrısı çeken insanlar olarak biz eziğiz:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mesela benm yarın işim var ve şimdiden başım ağrıyor ehehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 migrenin olabilir eğer biraz telaşlı bi kişiliksen Beyin tomografisi çektir için rahatlasın ama önemli bişey olucaanı sanmıyorum(bide geceden mi kaldın o önemli)[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 reçeteyi yazayım. said: 10 adet aspirin 10 adet novalgin 10 adet apranax 10 adet xanax 10 adet prozac (dengelesin hesabı) alırsan pek birşeyin kalmayacağına emin olabilirsin. nefes alma zorluğu varsa giderir. uyku problemin varsa giderir baş ağrısını kökten çözer. kalp atışların hızlanıyorsa falan 0 a indirir rahatlarsın. ilaçları aldıktan sonra büyülü sözleri söylemeyi unutma *!eşhedüenlaaa....*[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar