Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deimos acilis zamani kesinlesti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav nie ole dionuz doru hesaplamıs su saatlerde acılması lazım ama ıhh yok ıste[signature][hline]Nick: trden
Clan: Beramus
Level: 53
Race: Karus-assassin
Server:Beramus
Mesaj tarihi:
Normalde saat 20:30 21:00 gibi açılması gerekirdi bizim saatimize gore.Demekki tam 14 temmuz olunca açılmıcak.Yarın sabaha açılmış olur.[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
bu muabbet nebulanın muabbetıne dondu acıldı acılıyor aa acılmadı sız gıdın yarın gelın sdffsd[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Mesaj tarihi:
yahu kım kekledı ben daha onu anlamadım serwerın kendımı kekledı sımdı bızı ?[signature][hline]Nick: trden
Mesaj tarihi:
vay anasını organize calıştılar demekki .. yoksa su gozlere baksanıza anlardım ben bole olmasa :>[signature][hline]Nick: trden
Mesaj tarihi:
:P yok valla onlıne malezyalı elemana sordum dakıkasına kadarda bekledım 12 pm olmasını ama server yalan oldu acılmadı benden no problem 5.30 saatlık bı fark var arkadasım 8.30 gibi degıl 6.30 cıvarı acılmıs olması lazımdı 14 unden itibaren aktıf olması ıcın (malezya saati ile)[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Mesaj tarihi:
gece boyundca 1 makineye format xp kurulum program kurulum.. derken iflahım kesildi..
2 saat once bitti işim.
baydım artık ben de yatacam..[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+
  • Yeni Oluştur...