Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 malezyalı bır elemanla konustum malezya saatıne gore 12.00 tam olarak 6.35 gibi gelıyor 6.30 dan itibaren gelebılır server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 keklemı$ler senı[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :lol:[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yav nie ole dionuz doru hesaplamıs su saatlerde acılması lazım ama ıhh yok ıste[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benı kralı kekleyemez serverın acılması yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 öyle bişey olsa ana sayfalarında eşşek kadar new server hede hödö bannerını kaldırırlardı[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Normalde saat 20:30 21:00 gibi açılması gerekirdi bizim saatimize gore.Demekki tam 14 temmuz olunca açılmıcak.Yarın sabaha açılmış olur.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 belki malezya saatiyle 23:59:59:99da açılır :D[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahahah belki adamlar bizim saate gore hesaplamıslardır ::)[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu muabbet nebulanın muabbetıne dondu acıldı acılıyor aa acılmadı sız gıdın yarın gelın sdffsd[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehah sonucta hepimiz keklendık ben ona yanıyorum =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oFF dut yemıs bulbule dondum :([signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yahu kım kekledı ben daha onu anlamadım serwerın kendımı kekledı sımdı bızı ?[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 malezyalılar jarlaxe yı,jarlaxe bızı,bız kendımızı,sonra hepsı bızı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 vay anasını organize calıştılar demekki .. yoksa su gozlere baksanıza anlardım ben bole olmasa :>[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :P yok valla onlıne malezyalı elemana sordum dakıkasına kadarda bekledım 12 pm olmasını ama server yalan oldu acılmadı benden no problem 5.30 saatlık bı fark var arkadasım 8.30 gibi degıl 6.30 cıvarı acılmıs olması lazımdı 14 unden itibaren aktıf olması ıcın (malezya saati ile)[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://www.knight-online.com.my/Server_Status.asp[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 açılacağı yok bunun. ben bir güzel uyur * horrrrrrrrr *[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende =b[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gece boyundca 1 makineye format xp kurulum program kurulum.. derken iflahım kesildi.. 2 saat once bitti işim. baydım artık ben de yatacam..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar