Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule , Torrent , Firewall


Freyja

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Firewall ile ilgili açılmış 55 threadın nerdeyse yarısından çoğunu inceledim.Ama aradığım cevabı hiç bir yerde bulamadım.O yüzden 56. threadı açma gereği duydum :).

Sorunum; UO:Samurai Empire'ı indirmem gerekiyor.Ama direk download edebileceğim bir site yok.O yüzden emule , torrent gibi bir program kullanmalıyım ki bu hiç kullanmadığım bir yöntemdir.Torrent programı olarak Azureus'u denedim ama max. 6kb/sec hıza çıkıyor.Bazen sıfıra düştüğü dahi oluyor.Sanırım bu Firewall'dan kaynaklanıyor.Windowsun Firewall'unu kapattım ama adslnin Firewall'unu nasıl kapatcağım hakkında en ufak bir fikrim yok.Diğer threadlarda zoom x3 , x4 ve x5 den bahsedilmiş.Adslmin markasına ve modeline gelince markası PIKATEL quartet modeli ise EA135.Bir ara torrentten vazgeçtim emuleyi deniyim dedim ama oda ayrı bir dert :).
Search kısmına giriyorum Samurai Empire yazıyorum.Servera bağlanamadınız mı bağlı değilmisiniz öyle mesaj geliyor.Yok mu yardım etcek bir hayırsever vatandaş :).

İkinci bir sorun(emin değilim sorun olduğundan);Sizinde bildiğiniz gibi bir arama motoruna ya da paticikdeki arama butonunu kullandığınızda eğer oraya daha önce bir şey yazdıysanız ilk harfi koyar koymaz size daha önce yazılmış kelimeleri çıkaracaktır.Örn: A yazdığınızda daha önce yazıldıysa araba ağaç vs vs. a ile başlayan kelimeler çıkacaktır.Bugün yine emuleyi kullanmak (kullanmaya çalışmak :)) için girdiğimde S yazdığım anda bir ton kelime çıktı.Silen hill 3 , soundtrack vs vs. ama daha önce ben oraya Samurai Empire'dan başka kelime yazmadım ki :D. Bu anormal bir durummu yoksa emule denen programın doğasındamı var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Linkler için tşk ederim. Yalnız 2.link www.portforwarding.com değil www.portforward.com olcak. Saat 23:30 dan beri arkla şunu halletmek için uraşıyoz.

Edit:Tabi benim ki yamuk bir marka olunca orayada koyma gereği duymamışlar :D.

*!Delirmek üzeredir*

[Bu mesaj Freyja tarafından 03 Şubat 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
port mort açmadan bitcomet ile iyi seeder olan torrentte 24 25 26 dan aşşa dusmuyorum 256 adsl.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firewall u kapat, (hem windows, hem de 3. party firewall)
modeme gir,
NAT veya Virtual Server yazan yere gir,
burada External ve Internal olarak iki yer vardır (biraz farklı isimler altında da olabilir), tek port açacaksan buraya aynı rakamı gir,
kendi makinene sabit bir IP vermen gerekiyor, Connections-->Lan Connection-->Properties den yapılır.
NAT veya Virtual Server alanında, internal IP olarak bu IP adresini yaz,
modemi resetle, port açılmıştır.
mail alış verişini modemdeki portlar engellemez ama örneğin Norton firewall kullanıyorsan engeller. Ya güvenlik seviyesini düşür yada POP3 için 110, SMTP için 25 nolu portlara giriş-çıkış izni ver.
sonra ver elini download dünyası
bu arada Azureus'un yeni veryisonlarında Firewall workaround tarzı özellikler eklendi sysreset gibi. İşe yarıyor ama en iyisi portforward[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
-Şirin baba nerde?
-Cumaya gitti

Anime listem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...