-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 metehan'a sonuna kadar katılıyorum, ATATÜRK'e saygı duymak zorunda değiliz gibi radikal düşünceler bulanları da bir türlü anlayamıyorum. ilkokulda kimse bizim beynimizi yıkamadı, kimse bağnaz yapmadı bizi. kimse zorla sevdirmedi ama bana göre sevmek zorundasın ATATÜRK'ü. hiç olmazsa hayatını gelecek nesile adıyan adama azcık da olsa saygı göstermelisin. özellikle Türkiye'de yaşıyorsan. hadi diyelim sevmiyorsun, yaptıklarını da beğenmiyorsun, başka bir ülkede yaşıyorsun, ama hiçbir şekilde küfredemezsin, çünkü ona milyonlar gönülden bağlı ve uğrunda herşeyi yapmaya hazır. ayrıca Bush denen insanlık düşmanı insanla ATATÜRK'ü değil aynı kefeye koymak aynı cümle içinde bile kullanmayalım bundan sonra.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kimseye birşeyi zorla yaptıramazsınız. Ayrıca bize gençken çoğu kavramı yanlış öğrettiler. Ben kendi adıma konuşuyorum ki eğer sadece o zamanki bilgilerimle kalsam da kendimi geliştirmesem bugün komik hallerde olurdum. Keza zaten Atatürk'ü adam gibi araştıran bir adam, başka fikirlerle eyni yıkanmamış biriyse doğruyu çok rahat görüp, ona saygı ve sevgiyi rahatça besler ama baskıyla emin olun ki beslemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 nasyonel sosyalist/ataerkil/militarist /bilincli fakir ve cahil birakilmis demokrasi yoksunu bir zihniyetten geliyoruz en azindan 'sistemimin adi ne' sorusunun cevabi bu(belkide ole oldugunu yeni ogrendin) ancak bunlarin hicbiri gercek bir vatan kahramanini irdelemeye yada yermeye yetmez ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 12 Temmuz 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Loras, 12 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Kimseye birşeyi zorla yaptıramazsınız. Ayrıca bize gençken çoğu kavramı yanlış öğrettiler. Ben kendi adıma konuşuyorum ki eğer sadece o zamanki bilgilerimle kalsam da kendimi geliştirmesem bugün komik hallerde olurdum. Keza zaten Atatürk'ü adam gibi araştıran bir adam, başka fikirlerle eyni yıkanmamış biriyse doğruyu çok rahat görüp, ona saygı ve sevgiyi rahatça besler ama baskıyla emin olun ki beslemez. kimse zaten kimseye Yüce Atatürk'ü zorla sevdirmiyor. Atatürk'ü sevmeyenin hele saymayanın alnını karışlarım şahsen diyorum o da ayrı mesele. Aradaki ince çizgiyi anlamak lazım.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yok zorla sevdirmeye çalışan çok adam gördüm. Özellikle Atatürk'ün mantığını kavratmadan sadece yüzeysel olarak sev sev diyenleri. Bir putperest edasıyla heykeli veya resmi önünde duranları. Asıl demek istediğim böyle zorla bir sevgi değil de onu anlatarak, devrimleri nedir, ne değildir öğreterek sevmek ki bunu pek yapmıyorlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 12 Temmuz 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 öğretmek kolay iş değil tabi.. okumak öğrenmek lazım.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: -007-, 12 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: öğretmek kolay iş değil tabi.. okumak öğrenmek lazım. ne guzel soleydin, iste bugunden itibaren sende baslayabilirsin...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 En azından yolu gösterseler diyorum işte onu da yapmıyorlar. Şuradaki insanlar olarak kendimiz bu işlere ilgi göstermesek, değişik kaynaklardan okumasak gerçekten Atatürk'ün devrimlerinin ne kadar büyük olduğunu anlayamazdık. Ha tartışmalarda çevreme bakıyorum da kulaktan dolma, üç beş klişe bilgiyle yalan yanlış şeyler iddia ediyorlar sadece ona bozuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yabancı bir kişide neden Atatürk sevgisi olsun ki sadece saygı olabilir. Saygıyı yerleştirmek lazım. Sonuçta Çanakkale' de yaptıkları Kurtuluş Savaşı' nda yaptıkları. Bir çok yabancı asker öldü burada ve bu ülkedeki insanların sevmesi zor gibi geliyor. Ama kesinlikle saygıları olmalı saygı verilmeli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 insan olmanın birincil şartlarından biri de herkeste olamıyor kabul etmek lazım.. misal adam hala laf sokma arayışında..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: streamin, 12 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: said: -007-, 12 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: öğretmek kolay iş değil tabi.. okumak öğrenmek lazım. ne guzel soleydin, iste bugunden itibaren sende baslayabilirsin... yüce bilginden faydalanabilir miyim?? beni aydınlat lütfen[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tabi nedemek ,mesela bugunki konudan su ders cikti bunlari kaydet ama .. sevgi,saygi dikteyle yada zorla degil;karsindakinin beyin sahibi bir varlik oldugunu kabul ederek ona bunu asilamakla,onun bu dusuncesini bir yerde sekillendirerek(kitapla ,sanatla, doga insan askıyla..vb ) kazanilir ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tüm bilgin bu mu? bu bir bilgi değil zeka sonucu gelen ileri bir içgüdüdür bence[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 "Mesela", ayrıca tanıma bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hele o tanımı bi anlayın, gerisi gelir :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bunları istiklal meydanında salacan yaptıkları suçu da baıra baıra söyleyecen bak nasıl dayak yiyolar linç ediliolar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. farkob geçen gün demiş ki: Dev ben babannemde kalıyom arama sen saat 11'den önce uyuyoz biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben bu haberi başka bi yerde okumuştum.çocuklar elmadağ ıslah evine gönderilmiş yazıyodu.bide yazan elemanın savunması şeymiş:"ben deftere öle arkadaşlarla ilgili bişiler yazılıyo sandım, arkadaşım içni yazmıştım onları" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tamam Atatürkü sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde var ama kesin olan bir şey varki bu tip saldırılara kesinlikle müsamaha gösterilmemeli. Yoksa sonumuz pek hayırlı olmaz. Tavizler tavizleri getirir ve Atatürk ün kurduğu rejim yıkılır bizde ilerde işgalci güçlere taş atarken buluruz kendimizi.[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icehearth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 öehh derim ba$ka bi$i demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu gün başbakan olan şahısın atatürk'e hakaret konuşmalarını arena'da izlemiş biri olarak hiç garipsemedim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kingpin, 13 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bu gün başbakan olan şahısın atatürk'e hakaret konuşmalarını arena'da izlemiş biri olarak hiç garipsemedim. iste bu kadar bende ayni sekildeyim. Ataturk e verip veristirdikten sonra biz o gomlegi cikardik demekle hersey bitmez. Al bakalim kendini basbakan yapanlarin isteklerini yerine getirmek adina neler yapiyor. Oyle yada boyle geciniyorduk. Millet birbirini linc etmeye basladi. Salak sacma dini konular gundeme geldi tekrar. Ordu darbe yapsada kurtulsak diyenler cogaliyor. Pkk yeniden hortladi sehitlerimiz cogaliyor. Bunlar dogrudan veya dolayli olarak bu heriflerle ilgili. Bu cocuklar ile ilgili olarakta. Genclerin %99 u yakin tarihimizi bilmiyor. Ataturk u sadece buyuk bir komutan Turkiyenin kurucusu saniyorlar. Bu isin nasil zorluklarla ne bicim yapildigini bilmedikleri icin o deftere oyle yazmislar. Ayrica o defterede benim bildigim herkes yazamiyor yani bu bebeler nasil yazmis ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 homoid aynen öyle. kürtleri ve kıbrısı da unutmamak gerekir..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar