duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 basliikta yazdigi gibi bassi satmak istiyorum nedeni calcagim tarza pek uyacak bi gitar olmamasi [spo1=bununla stairway to heaven calmak?][/spo] [spo2=1-3-5-7-9-12 vs bu sekilde][/spo] gtarimdaki tek sorun sol telinde 3. perdedeki ufak bi ezik 400dolara satmak istiyorum gitari ilgilenenler olursa ozel msj atsinlar sorunuz olursada soruniste anlasairiz[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with youdüzbaşı trgdy* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Modeli hakkında falan bilgi versen daha yararlı olur sanırım ilanın[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aa yazmayi unuttum pardon washburn db40 hambuckerlari sormayn bilmiorm ama aldgm orjinal humbackerlar deistirmedm yani[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 up[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar