Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris

Mave

Öne çıkan mesajlar

ve Paristeyim
iLk gün izLenimLerim ;

yerin aLtında apayrı bir şehir var , ve bu şehrin efendiLeri zenciLer...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

vaLLa nereLi oLdukLarını biLmiyorum ama Amerikan fiLmLerindeki gibi yumruk seLamı yapıyorLar her tarafta :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir cadde gördüm , tam Türk erkekLeri için.
Baştan aşağıya sexshop , strip cLubLar , sex showLar , ondan sonra sex dvd ve vcdLeri izLetiLen yerLer vs. vs. vs.
Erotizm ve seks iLe iLgiLi herşeyi koymuş adamLar.
Giriş ücretLeri ise 10-15 Euro arası[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

yemek fasiliteleri 30 cesittir..
sen yersin yemegi doyarsin o sirada etler tavuklar gelir..aman dikkat et....
dilencilerin sattigi mallara dikkat et abi... 20 dk once caldirdigin seyi satabilir adamlar...

180 dolarlik cakmagi 25 franga almistim pedere zamaninda :)))

ahmet kayanin mezarini ziyaret et...
bir cok turk,yahut vakti zamaninda sinirdisi edilmis bir cok sair bulabilirsin kultur merkezleri cok guzel...

taksiye binme... binersen turk taksilerine bin..
ingilizce sakin konusma,giciklik yaparlar sana..

birde ekmek baget demek... bunuda unutma :))[signature][hline]sol demek ilericilik, sol demek aydinlik, sol demek yenilik, sol demek esitlik, sol demek kardeslik, sol demek enternasyonalizm, sol demek bilimsel sosyalizm, yani sol varya sol size ögretilen düzen solu degil, marksizmdir
Sosyal ağlarda paylaş

Sarhoş ol. Champs d'Elysses de koş sonra da Concorde meydanındaki fıskiyelerin havuzuna yarı çıplak gir bi güzel ayıl ya da sadece üşüsen biraz yeter. Gece saatlerinde yaparsan maksimum zevki alırsın ve saçma tepkilerle karşılaşma riskin minimuma düşer tabi. Iyi eğlenceler sana =)[signature][hline]G3nk is not dead.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 12 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
Bugün bir cadde gördüm , tam Türk erkekLeri için.
Baştan aşağıya sexshop , strip cLubLar , sex showLar , ondan sonra sex dvd ve vcdLeri izLetiLen yerLer vs. vs. vs.
Erotizm ve seks iLe iLgiLi herşeyi koymuş adamLar.
Giriş ücretLeri ise 10-15 Euro arası

O sokak feci bir sokak hehe. Tur otobüsüyle geziyoruz, rehber tanıtıyor sokakları, kırmızı ışıkta durduk, adam tam konuşacak, bir durakladı şöyle. Sonra buranın ne sokağı olduğunu bakarak da anlayabilirsiniz dedi, kafamı bi çevirdim direk kırmızı jartiyerle göz göze geldim hehe (kırmızı jartiyerin gözü yoktu)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

YanLız şu kadarını söyLiyim , temizLik , düzen , şehir pLanLama , küLtür ve saygı açısından bizden çok ama çok çok iLerideLer. Daha uzun bir şekiLde Paris anaLizimi uygun bir zamanımda yazacağım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 18 Şubat 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
YanLız şu kadarını söyLiyim , temizLik , düzen , şehir pLanLama , küLtür ve saygı açısından bizden çok ama çok çok iLerideLer. Daha uzun bir şekiLde Paris anaLizimi uygun bir zamanımda yazacağım

Aslında şehrin görünen yüzünde böyle içerilere girdiğinde daracık sokaklar yan gözle bakan sapıkları görüceksin hatta bununlada kalmıcak seni soyadabilirler.Bonepart paris'in göbeğini düzeltti sadece kafa hala aynı kafa:)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
Sosyal ağlarda paylaş

fransaya gittigimde bordeaux'ya bayildim ama paris'e gittigim zaman bi tek disney land e gidebildigime yanarim hala =)ba$im dönmü$tü o kadar. bi dahaki sefere olur umarim..cok güzel bi yer cünkü.[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
nedir ne değildir bu paris şimdi.
yazın ben 3-4 gün gitmeyi planlıyorum çok pahalı diyolar ona göre para biriktircem.
yapacagım iş gündüz gezmek tozmak gecede gezmek tozmak.ucuz bi pansiyon denilebilecek yerler varmı? falan filan bilenler bi yazsın bakalım.
biri cappucino + kek yedim 26eu aldılar demişti ÜRKTÜM.

kalicak yer için en ucuz alternatif http://www.aijparis.com/
herhangi bir luks bekleme tabiki ama gecesi 13 euro ya da baska yer bulamazsin.
bir de le village diye bi hostel var sacre coeur civarlarinda. gecesi 20 euro ama bayagi luks.

yemek icin ise en ucuz yol marketten alisveris yapmak. gunde bi 5 euro harcarsin en az ona da.

muzelerin girisi 5 euro dan basliyor. sali gunleri de butun muzeler kapali.

haftalik sinirsiz metro bileti 15.40 euro
Sosyal ağlarda paylaş

Mave senin gittigin yer privet yada adi oyle olan baska biryerdi unuttum.(bilimum sex shop vs olan yer)

Ayrica onun arkasindaki kucuk kabinlerde degisik hizmetleride oluyor :P

Benim sormak istedigim birsey var
Burger King gordunmu hic pariste yada baska sehri gezdiysen gordunmu?

Giden herhangi biride cevap verebilir arkadaslar bir iddia konusu oldu bu arkadaslar arasinda

Diablesse zaten heryeri yazmis umarim hepsine gidicek zamani bulabilmissindir.
ama su soruyu bir cevaplarsan sevinirm :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 24 Şubat 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
Mave senin gittigin yer privet yada adi oyle olan baska biryerdi unuttum.(bilimum sex shop vs olan yer)

Ayrica onun arkasindaki kucuk kabinlerde degisik hizmetleride oluyor :P

Benim sormak istedigim birsey var
Burger King gordunmu hic pariste yada baska sehri gezdiysen gordunmu?

Giden herhangi biride cevap verebilir arkadaslar bir iddia konusu oldu bu arkadaslar arasinda

Diablesse zaten heryeri yazmis umarim hepsine gidicek zamani bulabilmissindir.
ama su soruyu bir cevaplarsan sevinirm :)

Mc DonaLds var ama Burger King yok. Bende onu sordum kardeşime varsa gideLim diye ama yok dedi. İşin iLginci bizdeki Sarı Kırmızı Mc DonaLds orada siyah beyaz renkte.

@ Fistan , Paris gerçekten çok pahaLı. MisaL pet şişe su , en dandik marka , 50 cL = 2.55 Euro , bakkaLdan 750.000 TL ye aLdığın yarım Litre coca coLa veya fanta 3.15 Euro. Ama çay ucuz 2.50 Euro.

Bu arada ben kardeşimin yurdunda kaLdığım için gecesin sadece 6 Euro verdim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...