Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icq dan dosya alamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Icq dan dosya alamıyorum. Kim denediyse olmadı ve sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Icq nun security ayarlarınada baktım hiç bir yanlışlık yok.(Bu sorun yüzünden radyo da olmuyo aynı zamanda ve bu sorun yüzünden olduğuna kesin eminim)[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
kablo kullanıcısıysan icq dan proxy'n izin vermiyodur. ama file transfer a izin veren proxyler de var. ayrıca karşılıklı proxy aynı olursada oluyomuş file transfer dediler bilmiyorum ne kadar doğru.
radyo olayının alakalı olduğunu sanmıyorum[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
Benim arkadaş göndermeye çalışıyo ama gönderemiyo işte. Onda kablo net var ama proxy den değil. Başkasına gönderebiliyo dosya sadece bana. Hem başkası da gönderemiyo bana. Yani sorun kesin bende[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
Retry falan çıkıyomuş dedi arkadaş. Şu anda bende gönderemiyorum ona ama geçen gün göndermiştim (Bilgisayarın şuanda bir sorunu yok çünkü arkadaş daha önceki günlerde de gönderemiyodu)[hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
Yav önceden oluyodu. Şimdi olmamaya başladı. Proxy yazıp denedim gene olmadı. Yani olana kadar proxy mi yazıcam
(Ama bence sorun icq da değil başka bişey)[hline]It Is A Good Day To Die
  • Yeni Oluştur...