Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Icq dan dosya alamıyorum. Kim denediyse olmadı ve sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Icq nun security ayarlarınada baktım hiç bir yanlışlık yok.(Bu sorun yüzünden radyo da olmuyo aynı zamanda ve bu sorun yüzünden olduğuna kesin eminim)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kablo kullanıcısıysan icq dan proxy'n izin vermiyodur. ama file transfer a izin veren proxyler de var. ayrıca karşılıklı proxy aynı olursada oluyomuş file transfer dediler bilmiyorum ne kadar doğru. radyo olayının alakalı olduğunu sanmıyorum[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kablo net kullanmıyorum Peki file transfere izin veren proxy nerden bulunur acaba?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Benim arkadaş göndermeye çalışıyo ama gönderemiyo işte. Onda kablo net var ama proxy den değil. Başkasına gönderebiliyo dosya sadece bana. Hem başkası da gönderemiyo bana. Yani sorun kesin bende[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gönderince ne oluyo peki ne diyo bilgisayar?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Retry falan çıkıyomuş dedi arkadaş. Şu anda bende gönderemiyorum ona ama geçen gün göndermiştim (Bilgisayarın şuanda bir sorunu yok çünkü arkadaş daha önceki günlerde de gönderemiyodu)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 proxy den gibi duruyor ama belli olmaz her bi şeyden çıkabilir sorun çünkü bu windows :P farklı proxy dene bende de almıyodu/göndermiyodu bi ara değiştirdim proxy oldu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yav önceden oluyodu. Şimdi olmamaya başladı. Proxy yazıp denedim gene olmadı. Yani olana kadar proxy mi yazıcam (Ama bence sorun icq da değil başka bişey)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 winxp kullanıyosan bağlantılardan firewall ı kaldır[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 en basit olası sebep: icqnun eski bir versiyonunu mu kullanıyosun? yeni bi tane indir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hayır 2002a var. Yav önceden hiç böyle bi sorun yoktu. Internet çökütya bi ara ondan sonra oldu[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sorun sende değil, yollamaya çalışan arkadaşında olamaz mı? yani o proxy kullanıyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bence biraz alışını güçlendirmeye baq :)[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kazma bence mailine yolattır yani[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 27 June 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar