Queen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yeni Türkü'den kıvırcık Derya bu arada, böyle ayıcana deşifre etmek istemezdim bunu ama böyle gerçek yani.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 herkesin cinsel tercihi kendine, kimin kime neden yazdigi ile ilgilenmiyoruz, sadece okudugumuz seyi kendi hayatimiza uyarlayarak, karsilastirarak bir sekilde etkileniyoruz sonuc itibariyle. ha, sana terstir,begenmezsin. o senin bilecegin is.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 niyeyse böle şiirler, şiirimsiler, devrik cümleli, üç noktalı hikayeler, romantik sebzeler bana çok komik geliyo. bu yazı mı şiir mi ne olduğu belli olmayan şeyden de bişe anlamadım. ben çok mu hödüğüm yoksa?
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O zaman bir de buna bakın bakalım. Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar. Gerçi istemem gelmeni, yokluğunda buldun seni, bırak vehmimde gölgeni, gelme, artık neye yarar? Beklenen - Necip Fazıl Kısakürek
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ya ginaly, konu hakikatten romantik olması değil, biraz tırt olması, evet tırt. Yani şiir bu, şiir cümleleri devirmek veya, belirtili nesne alan fiilleri belirtisize veya tam tersine çevirmek değil bana kalırsa. Kelimeleri kendi anlamlarında kullanarak (mecaz da olabilir yan da, gerçke anlam demiyorum), döndürüp dolaştırmadan, düşünceleri farklı bir biçimde ifade etme olmalıdır şiir. Belki de aşık olmadığım için böyle söylüyor ve Queen'in Somebody to Love şarkısıyla veda ediyorum. Edit: Ayrıca bu şiiri okuyup intihar moduna girenler Özdemir Asaf, Attila İlhan falan okumasınlar lütfen. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 22:19 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Queen ben zaten yeni türküdeki deryadan bahsettiğini biliyodum...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 özdemir asaf. evet çok çok kuvvetli bir şair bence de.
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: Başlangıçta doğruydu belki. Sıradan bir serüven, ratsgele bir ilişki gibi başlayıp, gün günden hayatıma yayılan, büyüyüp kök salan , benliğimi kavrayıp, varlığımı ele geçiren bir aşka bedellendin. Ve hala bilmiyordun sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim Anladığındaysa yapacak tek şey kalmıştı sana Bütün kazananlar gibi Terk ettin ... [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 07:27 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 katarsise muhtac ask siirlerini sevemedim bir turlu.
Öne çıkan mesajlar