bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 beyler sımdı ben herseyı yaptım portları actım ama arkadaslarım ınternetten serverı goruyor fakata connetıngte kalıyo nedenını nedır bılen varmı sphere ını ıle bıseyse soyleye bılırımsınzı onlara dokunmadım ben ondamı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 büyük ihtimalle adsl ile ilgili bişi çünkü bi kaç kişi daha böle başlık açmışdı cevaplarda bu yönde olmuşdu.[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 off ya sabahtan berı ugrasıyom bızım arakdas hıc ugrasmadan acıyo dandık bısey ya portları actım nıe olmuyo acaba uffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krista Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çok büyük ihtimalle IIS ayarlarını yapmak gerekiyor. IIS ayarlarını nasıl yapacağını bilmiyorsan bende bir makale olacaktı onu araştırıp yazayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 System configuration sphere.ini den gir ve orda NTSERVICE=1 yap galiba düzelir ben öle yaptım oldu ayrıca www.ultima-strike.com da dökümanlar bölümünde ayrıntılı bilgi var incelersen bulursun[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 LoginServer=login.owo.com,7776 ü bide login dosyana bunu yaz[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar