Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inceleme TS online


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ilk incelememi yapayim TS online. Oyun su an open beta da anime görüntüleri ve oynanisi ile final fantasy i andirana bir oyun. Oyunda kendinize bir karakter yaratarak basliyorsunuz ve kendinize bir element seciyorsunuz.
Bunlar ;

Earth
Water
Fire
Wind

Bu seçtiginiz elementlere göre her levelda bir büyü pointi kazaniyorsunuz ve verdiginiz büyülerle yeni büyüler aciliyor.

Skilller ;

Mining: Oyuncular bu skilli kullanarak madenlerde kazandiklari madenleri satabilirler.

Fusion: Oyunda bir cok rare item bulunmakta ve bular NPC lerde satilmamaktadir. Bu skill ile rare itemleri birlestirip yeni itemler yapabilirsiniz.

Vending: islerini kolaylastirmak ve NPC lerden daha fazla para kazanmak icin :)

Skilleri oyun icinde NPC lerin verdigi questler esliginde ogreniyorsunuz.

Savalara gelince ormanda yürürken Final Fantasy deki gibi birden yaratik cikiyor ve siz o savas ekranina girip sira tabanli savasiyorsunuz :)

Oyunda baslarken size verilen gift ile kendinize bir yaratik aliyorsunuz ve bu yaratik sizin icin savasabiliyor lvl atliyor. ilerde karsiniza cikip size katilmak isteyen daha güclü yaratiklar oluyor (patates domates gibi :P saka saka :D) Bu yaratiklari en fazla yaninizda 5 tane tasiyabiliyorsunuz ve savasa sadece bir tanesi giriyor :)

Oyunda bir cok item bulunuyor ve siege war larda bulunuyor :) Oyuncular istedikleri zaman kendi aralarinda PVP yapabiliyorlar. Bu da savas sistemi ile ayni :) Oyun güzelmi güzel ama tek oynandiginda bayiyor ben o yüzden biraktim :) Eger gelirseniz Other serverina girip alttaki 2. siradaki servera girin burdan da bana haber verin oynayalim :)

TS Online

[spo1=Resimler]

[/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...