Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.0.x clientini nerden bulurum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşim zaten hepsi aynı sayfada nasıl verilcek biraz aşşa insedi görçekti.[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Mesaj tarihi:
said:
toad51, 12 Temmuz 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
2.0.x client nerden bulabilirim kardeşler client editlicemde

sitenin birazcık altında 236738 milyon çeşit client var, mouse u biracık aşağı indirp göremedin ve client mi editlicen? notepad lemi? notepadle falan açarsan bak aklında olsun baya satır çıkar, yazının geri kalan sayfalarına bakmayı ihmal etme[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 13 Temmuz 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
said:
toad51, 12 Temmuz 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
2.0.x client nerden bulabilirim kardeşler client editlicemde

sitenin birazcık altında 236738 milyon çeşit client var, mouse u biracık aşağı indirp göremedin ve client mi editlicen? notepad lemi? notepadle falan açarsan bak aklında olsun baya satır çıkar, yazının geri kalan sayfalarına bakmayı ihmal etme

bak bu arkadaş(wildpervert) çok client editlemiştir zamanında ona pm atarsansana yardımcı olur..[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd

[Bu mesaj xarion tarafından 13 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler benim herşeyim tamam C:Programfiles/ultima online yapıp 2.0.3 e giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum oyundan atıyor.Sebebini bilen varsa bana söyliyebilir mi???
Mesaj tarihi:
Şimdi sorununu tam dolaylarsan yardım alman bir o kadar hızlanır...

Amacın oyuna girmekmi, yoksa client editlemekmi ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
  • Yeni Oluştur...