Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Remote Desktop...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım makınesıne girmek için neler lazım?
Bilgisayarın açık olması,
İp'si
şifreli kullanıcıysa şifresi...
sanırım 2 kişi bağlanabiliyor remote olarak ama bilgisayar başındaki logoff mu olmalı fln yada başka bişi gerekiyormu??
bağlanamadımda arkadaşa...
ikimizdede adsl var...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
bu arada iki makinanında remote a açık olması lazım dimi :)
sanırım dier makina kapalı olabilir belkide ondan bağlanamadım du bi bakyım :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
emote desktop sunucusu XP PRO da var Home da yok biliyorum ben.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
ya ben bağlandım arkadaşa ama kıpırdayamayacak kdr yawaş
:(
256 adsl denmi yoksa bi sorunmu var?
simge durumuna küçülte bile basamadım :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
yanlız belkıde arkada Uo açık,
grafik var diye sorun çıkıyor olabilirmi?

yapmak istediğimiz ben işteyken arkadaş benim macrolarımı kontrol edicek evdeki bilgisayarımın...
arada bi bakıcak regi bitmişmi vs...
:) amaç bu :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
Evet, sunucu dediğim bu zaten. Doğru biliyomuşum.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
ikimizdede prof var bağlanıyoruzda arkada uo çalıştığı için(sanırım) ekranda hareket olduğundan çok yawaş oluyor(sanırım)...
yada başka neden bu kdr yawaş olur?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
lol tabii ki uo'dandir. firewall ve norton da yavaslatir..

sonucta birisi senin bilgisayarina baglaniyo. arada veri transferi oluyo... diger baglantilarin hepsi bunu yavaslatir.[signature][hline]Tulahr
  • Yeni Oluştur...