Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşım makınesıne girmek için neler lazım? Bilgisayarın açık olması, İp'si şifreli kullanıcıysa şifresi... sanırım 2 kişi bağlanabiliyor remote olarak ama bilgisayar başındaki logoff mu olmalı fln yada başka bişi gerekiyormu?? bağlanamadımda arkadaşa... ikimizdede adsl var...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu arada iki makinanında remote a açık olması lazım dimi :) sanırım dier makina kapalı olabilir belkide ondan bağlanamadım du bi bakyım :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Makina kapalıysa baglanamazsın ve remote desktop'ın ondada aktif olması gerek.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 emote desktop sunucusu XP PRO da var Home da yok biliyorum ben.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Homeda da var..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ondada active ettik ama bağlanmıyor :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tmm firewall a takılıyormuş :D allow ladık oldu saolun...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya ben bağlandım arkadaşa ama kıpırdayamayacak kdr yawaş :( 256 adsl denmi yoksa bi sorunmu var? simge durumuna küçülte bile basamadım :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 radmin programını dene bence w98lerde bile kullanılması açısından çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ul falan olabilir/radmin +1/baglanti sorunu,ayarlar /netlimiter ve turevi zımbırtılar /hattaki problem....sec begen degerlendir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 12 Temmuz 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 radmin çok iyi evet. bende arkadasıma baglanırken onu kullanıyorum.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 peki aranızda 256 bağlantı deneyen oldumu? hız açısından danışayım...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 onemlı olan pingdır benım bıldım eyer ttnete baglı bırıne baglanıuosan sorun cıkmaz yurt dişi sorun cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 256yı geçtim çok eskiden 64-64 arasında kullanırdık o zaman bile gayet iyi çalışıyodu sonuçta html sayfasından pek farkı yok denebilir boyut olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yanlız belkıde arkada Uo açık, grafik var diye sorun çıkıyor olabilirmi? yapmak istediğimiz ben işteyken arkadaş benim macrolarımı kontrol edicek evdeki bilgisayarımın... arada bi bakıcak regi bitmişmi vs... :) amaç bu :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Zagg, 11 Temmuz 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Homeda da var.. ama home'a baglanamazsin. sadece home'dan baska bilgisayara baglanabilirsin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet, sunucu dediğim bu zaten. Doğru biliyomuşum.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ikimizdede prof var bağlanıyoruzda arkada uo çalıştığı için(sanırım) ekranda hareket olduğundan çok yawaş oluyor(sanırım)... yada başka neden bu kdr yawaş olur?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lol tabii ki uo'dandir. firewall ve norton da yavaslatir.. sonucta birisi senin bilgisayarina baglaniyo. arada veri transferi oluyo... diger baglantilarin hepsi bunu yavaslatir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar