CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Turkiye'nin ilk sanal radyosu olan RadyoBiz Tum aksiliklere ragmen tekrar yayina girdi. Turkiye'nin uplinkleri coktu, Server'da problem cikti, Bnet'e gectik ama yine de sizlerle birlikteyiz. Birbirinden guzel programlar ve canli telefon baglantilari... Deneyin bakalim dusunceleriniz ne olucak.. http://195.46.154.90:8000/listen.pls www.radyobiz.com (yeni dizayn yapiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ne zaman kuruldu bu radyo?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 RadyoBiz'in Kurulum Tarihi 23 Nisan 2003'tur. RadyoBiz'in ilk kurulumda Turkiye'de sanal radyo yoktu fakat sonra teker teker kurulmaya basladi :) ornegin www.radyotek.com kuruldu ilk olarak ama simdi kapattilar.. Gerci sizde biliyorsunuz bir suru var etrafta su anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Turkiye'nin ilk Sanal Radyosu! İlk???[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ilk.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Evet ilk o verdigin URL'de mesaj atani gorursen 16 haziran'dan gondermis. ben 23'nisan'dan bahsediyorum 2300 parcalik arsiv demis 32.000 parcalik yabanci 28.000 parcalik yerli arsivimiz var bu konuda cok mesaj gelecegini tahmin etmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 2001 2003 den once geliyo?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gunu birlik acilan yada 2-3 gunluk acilan radyolari sayarsak elbette haklisin :) Tv aciyorum ben internetten normalde ama izlenmiyor tabi ki. o zaman o actigim TV'yi normal televizyon olarak sayayim :) ayni anlama geliyor bi bakimdan. peki o zaman soyle denilebilir, RadyoBiz Turkiye'nin Ilk ve Tek Kurumsal Sanal Radyosudur :) Radyobiz Basin ve Yayincilik A.S olarak geciyor, caldigimiz mp3'lerin geneline ucret oduyoruz. Odenmezse yasal olmuyor ve sirket kuramiyorsunuz, eger sanal radyonuz varsa yarin bir gun biri sikayette bulunursa ve siz parca haklarini odemiyorsaniz basiniz baya bi agrir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 İlk değil, ilk legal sanal radyo desek?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 iste demek istedigim buydu 1 1,5 ay calip kapanan radyolari radyo olarak saymiyorum, ona bakarsan ben 2 yil once kendi bilgisayarima kurmustum bi 5 dk calmistim sonra kapattim :) Anladin mi simdi demek istedigimi bilmiyorum ama, bu ise son derece profesyonel girdik ve oyle gidicek, zaten su an etraf zebil sanal radyo kayniyor, millet isini gucunu birakip sanal radyo kuruyor :) ben acaip guluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hatta Bazilari 2 gun once acanlardan bahsediyorum Turkiye'de hala bir ilk olduklarini iddia ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İlk sanal radyo SNN nin değil mi??? Yani ben öyle hatırlıyordum olmayabilir de tabi[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. [Bu mesaj penthesilea tarafından 25 June 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 O zaman soyle diim acilip kapananlardan bahsetmiorum yani daha nasil anlatiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Eeee sonuçta sizinki de açıldıktan sonra kapanmadı mı? Şimdi tekrar açtınız ama şu anda da Paticik sizden eski oluyor?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Benim paticikle yarisim yok ki, su anda paticik ile anlasma yoluna gidiyoruz hatta, RadyoBiz hic bir zaman kapanmadi 7/24 yayin yapiyoruz bunu da son olarak belirteyim.. www.radyobiz.com Cenk Kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 [lan nasil yarismiyorsun onu anlamadim gitti her mesajinda ilk biz actik radyomuz manyaktir gibi abuk mesajlar atmanin manası nedir ki ? hayir güzeldir tabi bişey diyemiyorumda ilk olduğunu nerden çikariyosun elinde belge falan warsa göster görelim ehe forza pepelek fm ayriyetten dinleyicimiz sınırlı olsada dinleyenner zevk aliyor kesinnikne[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku [Bu mesaj Volfied tarafından 27 June 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 beyler gereksiz tartismayi durdurun, ilk radyo kinin bii bidi kimsnein umrunda degil, Pepelek Radyo nun acilis amaci ile RadyoBiz in acilis amaclari farkli, gene soyluyorum Pepelek Radyo athea nin oglen saatlerinde ofisindeki arkadaslarina dinletmek istedigi muzikleri dinletebilmesi icin acilmis bir radyo, aksam saatlerinde de patick uyeleri faydalaniyordu BonePart onderliginde madem bu kadar seviyosunuz radyo yu, 24 saat acik tutun, iflahim kesildi butun gun yayin yapmaktan[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya ilk olsan ne olur olmasan ne olur açmışsın işte radyoyu kasma kendini ilk olmak için ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CenkKaan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: baaluo, 27 June 2003 17:22 tarihinde demiş ki: [lan nasil yarismiyorsun onu anlamadim gitti her mesajinda "ilk biz actik radyomuz manyaktir" gibi abuk mesajlar atmanin manası nedir ki ? hic bir mesajimda ilk biz actik radyomuz manyaktir dedim mi? Yaris icine de girmedim... Kendiniz yaris baslatiyorsunuz... Ayrica bazi arkadaslar Belge istemis :) oldukca guldum ben burda kimseye bir sey ispatlama amacinda da degilim sadece radyobiz diye bir radyo var, dinlersiniz dinlemezsiniz tabi ki sizin seciminiz ama tutupta yok belge goster yok ilk sen degilsin...Bu tur seylere gerek yok.. Forum uyelerinin de en az forum kadar kaliteli oldugunu dusunmustum acikcasi. www.radyobiz.com Cenk Kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: CenkKaan, 27 June 2003 19:22 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 27 June 2003 17:22 tarihinde demiş ki: [lan nasil yarismiyorsun onu anlamadim gitti her mesajinda ilk biz actik radyomuz manyaktir gibi abuk mesajlar atmanin manası nedir ki ? hic bir mesajimda ilk biz actik radyomuz manyaktir dedim mi? Yaris icine de girmedim... Kendiniz yaris baslatiyorsunuz... Ayrica bazi arkadaslar Belge istemis :) oldukca guldum ben burda kimseye bir sey ispatlama amacinda da degilim sadece radyobiz diye bir radyo var, dinlersiniz dinlemezsiniz tabi ki sizin seciminiz ama tutupta yok belge goster yok ilk sen degilsin...Bu tur seylere gerek yok.. Forum uyelerinin de en az forum kadar kaliteli oldugunu dusunmustum acikcasi. www.radyobiz.com Cenk Kaan çok komik ve şakaci bir arkadaşimizsin sanirim o topic i ben mi yazdim oraya "türkiye'nin ilk sanal radyosu" deyin ? ehe neyse volfi doru sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pepelek fm rulaz :) süper valla az da olsa dinleyicimiz süper zevk alıyom :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 SImdi herkes susyor pepelek Radyo yu aciyor WJ Neco yayinda Oglu Estel ile :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: kermit_frog, 27 June 2003 19:29 tarihinde demiş ki: dinleyicimiz [hline] Sothi nuinqua Tsalarioth dinleyiciyiz diyecekti heralde ehe sen i zor dj yaparlar lol allahin gurbağası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olacam azimle sıça bişeyi deliyodu tuvalet taşımı neydi[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Kimin ilk olduğu değil kalite önemlidir. Ben paticik ide radyobiz i de dinledim Paticik daha uygun geldi bana çaldıkları muzıkler dj leri vs vs vs Radyobizde iyi en azından işi ciddi yapıyorlar. 2 tarafta çalıssın bu sayede biz dinleyiciler kazanırız rekabet kalite getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar