Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paticik Bleda olacak...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Paticik Bleda olacak... mükemmel tercih ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende kapatabılırsem Hunter i kapatıcam clanın ısmı 3tam1/3 olsun cok makara :D[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ReflectivE[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Clan ismi Paticik olmasın. Çok güzel ve anlamlı bir isim olur o başka mevzu. Ama KO'da clan ismi olarak paticik koyan tüm clanlar yan bastı...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paticik olsun bence.. birbirimizi tanırdık[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bana farkmaz. Ben human clanı kuruyorum. Siz orc olarak istediğinizi yapın :lol:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fatih bende humanım ondan diorum[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben, kim orc kim human olcak tamamen karıştırmış bi haldeyim. :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi zaten oyuna başlanır , kasılır biraz lvl 30 civarı kurulur clanlar ozmn netlik kazanır. lvl 30 olana kadarda burda topic açarız sadece nickleri ve ırkları yazarız. yorum koymadan , siz takip edersiniz zaten hem kolay olur milleti bulmak.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben deimosta human olucam ismim ise kapmazlarsa NonameTheHunter olcak yaa yaa :D[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Nickim Yuuzhan_Vong olacak. İce/light mage açacam Pet Mage. İlerde çevircem başka bir skill e. Ama Offf Orc mu Human mı.Bunu daha belirleyemedim.Orc olayım diyorum.Orc istiyorum.Ama Orc tarafında hiçbir çalışma yok.İnsan tarafı harıl harıl çalışıyo.İnsan olcam galiba.Hem haritalarıda biliyom insan tarafının.Bakalım son karar günü bugün.Skill ler tamam isim tamam bi tek taraf kaldı işte.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: SIleNt, 12 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki: bide yeri gelmişken eskiye gitmişken soram bi ara mu ile k.o arasında gidip gelirken k.o oynuyan arklar wardı uskoda banlanmıs bi turk clanından bahsediyolardı server kırmızı cap i alan ilk clan ama alayı banlanmıs nikler su sekildi sultan_osman fatih_sultan fln vs bunları tanıyan warmı merak ettim acaip SuLTaNS klanı değilmiydi o?[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler bu arada herkesden özür dilerim donanımsal problemlerden dolayı KO dahil hiçbir oyunu evden oynayamıyorum KO ya gecikebilirim ya da gelemeyebilirim.. Affediniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahahah sultans mı lans- ceaser ın falan olduu sultans mı o lol orda dupe item kullanmamış ya da dupe yapmamış char var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar