Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deimosta kurulcak olan clanin ismi ve kullanilacak nickler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla dierlerini bilmem de bana heyecan virdi :D

clanı kuracak olan bilir isminde

ben nick olarak alamanca psyckopath ı dusnuyom :)[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
Pyro olucak ama o kdr cok talibi var ki belki Aranel olur =P

p.s: karus ownz.
[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 12 Temmuz 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
doktor nick li biri hastalık die bi clan kursun
diğer üyelerse
kızamık
sarıkık
kuduz
kabız
verem die nick ler olsun..[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+
Mesaj tarihi:
hacı buldum nikimi

Alp Er Tunga uo da ki nikim

bide yeri gelmişken eskiye gitmişken soram bi ara mu ile k.o arasında gidip gelirken k.o oynuyan arklar wardı uskoda banlanmıs bi turk clanından bahsediyolardı server kırmızı cap i alan ilk clan ama alayı banlanmıs nikler su sekildi

sultan_osman
fatih_sultan fln vs bunları tanıyan warmı merak ettim acaip[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
heralde sizin tanıdıınız bi alp er tunga wardı ben sindarinde yonadım

ama orda da soran oluyo du surdaki alp mi burda ki alp mi die

ozentiden yapmamıstım ama adama hasta oluyorum o yusden favori nick imdir[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
Birkac arkadasim MSN den bu topigi gonderdiler . Alper Tunga ismimim oldugu icin birkac yerde polemigi oldu. Sanirim birkac yerde bu isimle sorun cikmistir. Adimi hicbir sekilde oyunlarda kullanmiorum dostum bende Deimosta olacagim umarim ismime laf getirmezsin sonra donup dolasip sacma sapan laflar bana gelior[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Mesaj tarihi:
arkadasım alp er tunga ismi sadece benim tarafımdan sindarin serverın da kullanılmış tır dier serverlar da kullanan tek kişi ben deilimdir heralde ayrıyetten ole ters davranışlarım yoktur benim kufur vs... gibi.[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
Arkadasim üstüne alinma sana söylemedim ama bu isimin cesitli varyasyonlari Alper_Tunga AlperTunga Alp_Er_Tunga vs. bir kac sorun cikarmislar

ozellikle Areslerde Alper_Tunga diye bir herif yüzünden cok laf geldi bana[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
  • Yeni Oluştur...