Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 deimosta kurulcak olan clanin ismi ne olcak ve siz hangi nicklerle oynuycaksiniz umarim bu soruya kimse kizmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 walla dierlerini bilmem de bana heyecan virdi :D clanı kuracak olan bilir isminde ben nick olarak alamanca psyckopath ı dusnuyom :)[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pardon ben yazmayi unutmusum benim nickim DaRk_SpY olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nickim biohazard olcak[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Pyro olucak ama o kdr cok talibi var ki belki Aranel olur =P p.s: karus ownz. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 12 Temmuz 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Greench yada LordGargamel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Take_Care_Of_Your_Ass de olabilir :-P[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kimse turkce kullanmiyo :D bu arada clan ismini ne olmasini dusunuyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yvaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 clan ismi MAYNAKLAR :D clan member nickleri manyak_1 sapı_3 hasta_2 piskopat_hepsi :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 doktor nick li biri hastalık die bi clan kursun diğer üyelerse kızamık sarıkık kuduz kabız verem die nick ler olsun..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tinerci :DD:D:D[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad*archer 6x x1-2 karus*mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aslında ingilizce yapsak bunu daha anlasılır olur amacımıs :D daha sexy olur :D:D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Drac dracula dracoola ne gelirse artık :P edik: @Thadeus : şakası bile kötü. [signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 12 Temmuz 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hacı buldum nikimi Alp Er Tunga uo da ki nikim bide yeri gelmişken eskiye gitmişken soram bi ara mu ile k.o arasında gidip gelirken k.o oynuyan arklar wardı uskoda banlanmıs bi turk clanından bahsediyolardı server kırmızı cap i alan ilk clan ama alayı banlanmıs nikler su sekildi sultan_osman fatih_sultan fln vs bunları tanıyan warmı merak ettim acaip[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: SIleNt, 12 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Alp Er Tunga uo da ki nikim nasıl yani o_O[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 snn'deki alper tunga mı bu acaba?[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 heralde sizin tanıdıınız bi alp er tunga wardı ben sindarinde yonadım ama orda da soran oluyo du surdaki alp mi burda ki alp mi die ozentiden yapmamıstım ama adama hasta oluyorum o yusden favori nick imdir[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Birkac arkadasim MSN den bu topigi gonderdiler . Alper Tunga ismimim oldugu icin birkac yerde polemigi oldu. Sanirim birkac yerde bu isimle sorun cikmistir. Adimi hicbir sekilde oyunlarda kullanmiorum dostum bende Deimosta olacagim umarim ismime laf getirmezsin sonra donup dolasip sacma sapan laflar bana gelior[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadasım alp er tunga ismi sadece benim tarafımdan sindarin serverın da kullanılmış tır dier serverlar da kullanan tek kişi ben deilimdir heralde ayrıyetten ole ters davranışlarım yoktur benim kufur vs... gibi.[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 peki aranızda snn'deki alper tunga var mı?[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya hyrdır birden acaip tepki çekti çok ters bi adammıydı yoksa baba bi adammıydı?[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 snn'deki benim liseden bi arkadaşımdı. bi üst dönemden. ve sanırım uo'da ilk o kullanmıştı bu nicki. öyle gıcık bi adam felan değildi. çok babaydı. neyse işte. liseden sonra görüşemedik. o mudur diye sormuştum...[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben adıma ya boyle nıckın aynısını koyarım yada ne bılıyım Ucantekme fln koyabılırım yada Deli Dumrul felan[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadasim üstüne alinma sana söylemedim ama bu isimin cesitli varyasyonlari Alper_Tunga AlperTunga Alp_Er_Tunga vs. bir kac sorun cikarmislar ozellikle Areslerde Alper_Tunga diye bir herif yüzünden cok laf geldi bana[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar