MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 oh bea sonunda bitti.ben zaten bayadır kasıyodum bitiricem diye.beta geldi bu gece beraber son 3 bölümü oynadık ve bitirdik.açıkçası üzüldüm böyle bi şaheseri bitirdiğim için.darısı vice citynin başına.[hline]*!14 şubatı yanlız geçireceği için sinirlidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ya fazla uraşmadım üzerinde ondan yani haziranda başladım bi ara baya bi aralık oldu ondan sonra tekrar devam ettim olay bu yani.[hline]*!14 şubatı yanlız geçireceği için sinirlidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Dis deli misin!!! Ben cafe de oynuom çok eleniom. Evde olsa kesin 1,2 günde bitirirdim ama PS2 yok :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar