Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah o çizgi filmler ............

Arawn

Öne çıkan mesajlar

Evet vakti zamanında hepimiz çocuk olduk ve o dönemlerdeki eğlence kaynaklarımızdan biride çizgi filmlerdi. O zamanlar ne güzel çizgi filmler yapıyorlardı, şimdi ise çizgi filmler almış başını gitmiş. Ne olduğunu anlayamadığım bir bayblade furyası sarmış ortalığı bi kaç sene evvelde pokemon lar vardı. Bence çizgi filmler böyle pembe diziler gibi arkası yarın modunda yapıldığında herşeyini yitiriyor.

Ben en çok Transformers - Hulk - Simpsons ve Örümcek Adam'a bayılırdım.

Ya sizler ?[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!

[Bu mesaj Khanum tarafından 21 June 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simpson ve Southpark dan güzel çizgifilim görmedim
Ama küçükken hatırlıyorum bi çizgifilim vardı vücutumuzu felan anlatıodu böle damarlarda dolaşıyodu böle sakallı bi tip al yuvarlara selam felan veriodu ehuhe çok hoştu oda:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

[Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar da güzeldir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

cok eglencelidir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...