Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Client'i hexledim. Fakat sunu bulamadım. Arka plan resmini nasıl degistirebilirim acaba? Yardimci olursanız sevinirim...[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 clienti hexlemek ne demek orda kaldım ben pardon?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arka planı verdatadan değiştircen 5500 dü sanırım numarası gump editor mıydı öyle bi program vardı ara bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Wilpervert orda bir eksigimizi yuzumuze vuracagımıza (ki eksik denilebilirse anlamak isteyen anlıyor) yardim edebilirsin... Saol arkadas.[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 wilderpert doğduğunda boo ben herşeyi biliom diye gelmiş dünyaya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gumpeditor verdata üzerinde işlem yapamıyorsa özelden yaz anlatayım nasıl yapacağını üşendim şimdi :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eğer bilmiyosak terimsel konuşmuyoz zaten dimi? ulatslarn[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki: ulatslarn Hayran kaldım : ) sinirlenmişiz belli =P[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nick üzerinde oynama yapmayı seviyolar bende ondan öle yaptım değişiklik olsun diye kötü mü düşünmüşüm :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 orjinalinden de iyi olmus :D bakalim ben ne yapabilirim, wilderperest[signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mlsf böyle şeyler yaparak eğlenmekten hoşlanan biri değilim. o an dalgınlığıma geldi öyle yazdım. senin nickini ezbere bilip sayıklayacak değilim. hatasız süper insan.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hatasız süper insan olduğum için düzelttim zaten, yoksa önemsemem[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben simdi mesela arka plan resmini insideuodan actım. Nasıl degisitircem yani onu anlatabilir misiniz?[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ok buldum sagolun... ultrAslan sayesinde tabii...[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design [Bu mesaj Aragorn tarafından 13 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki: ulatslarn Hahaha eli ayağına dolaşmış hebele hübele..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar