Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hues ve sphere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi hg nin kullandiği huesi cektim c:/programfiles/uo ya attım sonra sphereyi açtım giriyorum colorlar işlemiyor biriniz akıl versin napmam laızm[hline]
Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin?
Sırrı,Bekçi Sırrı.
Nerelisin?
Erzincan.
İçindenmi?
İçinden.
Mesaj tarihi:
O herzaman onlinedır
O herzaman yardımımıza kosar
O herzaman Bizi eglendirir
O herzaman Sıcak kanlıdır
O herzaman herseyi bilir
O herzaman heryerdedir
---------------BAGGİOOOOOOOO------------------------
:tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW
Shard Owner
Mesaj tarihi:
O 1-2-3-4 Baggioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo[hline]
Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin?
Sırrı,Bekçi Sırrı.
Nerelisin?
Erzincan.
İçindenmi?
İçinden.
Mesaj tarihi:
o hues in sphere ile bir alakası yok, o oyunla alakalı birşey. Şöyle düşünün Counter strike' deki bir silah yada player skini gibi.
o hues dosyasına gelince, o hg'nin değil ama hgnin kulladıgı dersek daha doğru olur.

Orada renkler farklı bende neden çıkmıyor diyenler için söyle söyliyim ;

Örneğin: bir siyah rengi ele alalım, o renk klasik hues'dede var hgnin kullandıgındada var. Yani klasikde olan tüm renkler ondada var. Onun özeliği ise, fazladan bir sürü renk olması.O fazla renkleri nasıl kullanıcam diyorsanız "axis" 'in color (renk) özeliğine girin, huesin içindeki tüm renkler çıkar.[hline]E-Mail : Skymaster
Icq Uin : 116583 | Web site : Skymaster Offical Web Site
Mesaj tarihi:
said:

o hues in sphere ile bir alakası yok, o oyunla alakalı birşey. Şöyle düşünün Counter strike' deki bir silah yada player skini gibi.
o hues dosyasına gelince, o hg'nin değil ama hgnin kulladıgı dersek daha doğru olur.

Orada renkler farklı bende neden çıkmıyor diyenler için söyle söyliyim ;

Örneğin: bir siyah rengi ele alalım, o renk klasik hues'dede var hgnin kullandıgındada var. Yani klasikde olan tüm renkler ondada var. Onun özeliği ise, fazladan bir sürü renk olması.O fazla renkleri nasıl kullanıcam diyorsanız "axis" 'in color (renk) özeliğine girin, huesin içindeki tüm renkler çıkar.

hadi be ya cevaba baq ya hll olsun adama ne cevap vermiş ama alla alla nasıl oldu da adam bunu farketmedi be arkadaşim adam da diyo ki axsite çıkmiyo neden diye sormuş he axiste relod bişi die bi yer vardi ona basarsan axsis için gereken tüm dosyalari baştan yükler ve sorun gider.[hline]:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
Pisko, 27 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
hadi be ya cevaba baq ya hll olsun adama ne cevap vermiş ama alla alla nasıl oldu da adam bunu farketmedi be arkadaşim adam da diyo ki axsite çıkmiyo neden diye sormuş he axiste relod bişi die bi yer vardi ona basarsan axsis için gereken tüm dosyalari baştan yükler ve sorun gider.[hline]

Adam nerde demiş axisde çıkmıyor diye?

[Bu mesaj Skymaster tarafından 27 June 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Adam nerde demiş axisde çıkmıyor diye?

adam bütün renkleri ezbere bilicek değil herhalde axisten açıp bakmiştir acaba sen kaçtane renkin numarasını biliyosunda axisi kullanmadan renk buluıcak sın böh..[hline]:tebrikz:
  • Yeni Oluştur...