mastermage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 simdi hg nin kullandiği huesi cektim c:/programfiles/uo ya attım sonra sphereyi açtım giriyorum colorlar işlemiyor biriniz akıl versin napmam laızm[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
xontix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Shard Yapımındamı Yoksa HG ye girerkenmi?[hline] WoW-WoW of War-WoW Shard Owner
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 shard yapiminda[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
xontix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sphere tanıt huesi ama daha fazla bilgi için Bagio ya danıs[hline] WoW-WoW of War-WoW Shard Owner
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 baggio onlinemi bilmiyorum ama cvp verir beklersem[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
xontix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O herzaman onlinedır O herzaman yardımımıza kosar O herzaman Bizi eglendirir O herzaman Sıcak kanlıdır O herzaman herseyi bilir O herzaman heryerdedir ---------------BAGGİOOOOOOOO------------------------ :tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW Shard Owner
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O 1-2-3-4 Baggioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Baggio Rule.[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yardım eden yokmuuuuuuuuuuuuuu[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 o hues in sphere ile bir alakası yok, o oyunla alakalı birşey. Şöyle düşünün Counter strike' deki bir silah yada player skini gibi. o hues dosyasına gelince, o hg'nin değil ama hgnin kulladıgı dersek daha doğru olur. Orada renkler farklı bende neden çıkmıyor diyenler için söyle söyliyim ; Örneğin: bir siyah rengi ele alalım, o renk klasik hues'dede var hgnin kullandıgındada var. Yani klasikde olan tüm renkler ondada var. Onun özeliği ise, fazladan bir sürü renk olması.O fazla renkleri nasıl kullanıcam diyorsanız "axis" 'in color (renk) özeliğine girin, huesin içindeki tüm renkler çıkar.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 116583 | Web site : Skymaster Offical Web Site
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: o hues in sphere ile bir alakası yok, o oyunla alakalı birşey. Şöyle düşünün Counter strike' deki bir silah yada player skini gibi. o hues dosyasına gelince, o hg'nin değil ama hgnin kulladıgı dersek daha doğru olur. Orada renkler farklı bende neden çıkmıyor diyenler için söyle söyliyim ; Örneğin: bir siyah rengi ele alalım, o renk klasik hues'dede var hgnin kullandıgındada var. Yani klasikde olan tüm renkler ondada var. Onun özeliği ise, fazladan bir sürü renk olması.O fazla renkleri nasıl kullanıcam diyorsanız "axis" 'in color (renk) özeliğine girin, huesin içindeki tüm renkler çıkar. hadi be ya cevaba baq ya hll olsun adama ne cevap vermiş ama alla alla nasıl oldu da adam bunu farketmedi be arkadaşim adam da diyo ki axsite çıkmiyo neden diye sormuş he axiste relod bişi die bi yer vardi ona basarsan axsis için gereken tüm dosyalari baştan yükler ve sorun gider.[hline]:tebrikz:
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Pisko, 27 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki: hadi be ya cevaba baq ya hll olsun adama ne cevap vermiş ama alla alla nasıl oldu da adam bunu farketmedi be arkadaşim adam da diyo ki axsite çıkmiyo neden diye sormuş he axiste relod bişi die bi yer vardi ona basarsan axsis için gereken tüm dosyalari baştan yükler ve sorun gider.[hline] Adam nerde demiş axisde çıkmıyor diye? [Bu mesaj Skymaster tarafından 27 June 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Adam nerde demiş axisde çıkmıyor diye? adam bütün renkleri ezbere bilicek değil herhalde axisten açıp bakmiştir acaba sen kaçtane renkin numarasını biliyosunda axisi kullanmadan renk buluıcak sın böh..[hline]:tebrikz:
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Pisko, 27 June 2003 21:36 tarihinde demiş ki: said: adam bütün renkleri ezbere bilicek değil herhalde axisten açıp bakmiştir acaba sen kaçtane renkin numarasını biliyosunda axisi kullanmadan renk buluıcak sın böh..[hline] Yorum yapmıyorum ,sana.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Yorum yapmıyorum ,sana eh bence de ne iyisi olur.[hline]:tebrikz: Paylaş https://forum.paticik.com/topic/107773-hues-ve-sphere/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Yorum yapmıyorum ,sana eh bence de ne iyisi olur.[hline]:tebrikz:
Öne çıkan mesajlar