MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaşlar benim bi arkadaşım var amerikaya gitti ee amerka demek deli gibi connection demek haliyle adam oyun indirmeye karar verdi ama şöyle yeni oyunların indirilicei bir site bilmiyo eğer sizin bildiğiniz iyi bir site varsa (özellikle swat4 arıyor) yazarsanbız çok sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sanırım artık direk download edebilmek için site kalmadı,p2pleri kullanması gerekiyor,mesela www.edonkey.com[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 birde amerikada baya bi insan davali durumda boyle lisanssiz yazilim kullandiklari icin onada dikkat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 amerikada bencede artik dikkat etmesi lazim zaten gecen gunde isvecte yasaklandi dur bakalim bize ne zaman sicrayacak[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bize sicramasi baya uzun surer.nezaman bir orjinal oyun askeri ucretin 10 da biri degilde 50 de biri 100 de biri degerinde olur ozaman baslarlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 olayi şakaya bile vuramiyorum cunki isvec demek p2p sourcelarin yuzde 30 u demekti adamlar nereden can alacaklarini cok iyi biliyolar ,ama o dallar da ole abarttiki 100 mbit baglantinin herhalde msn icin kullanilmayacagini yedi cihan biliyodu ;az alttan al cahil ayaklari cek ne bileyim az bize surtun ,cile cek ,surun :) iste isvecli kafa basmaz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://www.gamezone.cz burda bir sürü oyun var[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 isvecte yasak deel sweden hala dunyanın en buyuk ıp2p merkezlerinden biri adamların yasaları dosya sharingine daha dogrusu telif haklarını sallamıyo isvesc olması lazım sweden deil mi evet[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İsveçte dosya paylaşımı artık yasak ha uyarlar uymazlar orasi muamma[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 13 Temmuz 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ABD deysen oyun indirmek sorun olmayabilir... Ama film indirmemeni ciddi bir sekilde oneriyorum... Bana uayri geldi adamlar hangi proglamla hangi tarihte hangi film indirildigine kadar soylediler ve sil dediler... E ben de sildim[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oyunla filmin farki neki bide hangi p2p ile cektigini nasil algilayabilirler[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya bizde yasaklasalar nolcak, kimin ne indirdiğini hangi alt yapıyla bulacaklar ki?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dc++ da olsen anlayamazsin ,daha anlasilamayacak onlarca program varki dedigin gibi tr de bu altyapi yok ancak kafaya koyarlarsa hersey olur bu da bir gercek[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 www.gamedaily.com[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben ABC bittorent kullaniyordum adamlar saatine tarihine kadar soyledi... Illegal is yaparsan enseleme sanslari var[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 www.netsurf.ru oyunda oluyor bazen ama iyi arşiv var..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bittorrent ta yakalarlar, senin indirdiğin tracker sitesini mahkeme kararıyla kapattırmışlar, sonra da bütün bilgilere bakmışlardır. bence amerikada da p2p ile film indirilir, biraz dikkatli olmak lazım, port açmak ve IP bilgisi göndermek gerekmeyen bir program ile (nedir diye bana sormayın) yapılır ve sorun çıkmaz sanırım. Bide steganos internet anonym tarzı bir prog. yardımcı olabilir[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar