HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 serinletmekten çok insanın içinde esprileri yapanı meşeyle dövmek gibi bir istek yaratıyor bu tür espriler :B[signature][hline]peace!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben hala tebessüm edebiliyorum...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende hep gülerim bu esprilere ama nedense hep iğrenç derim.Arkadaşın anlatma istediğide bu zaten ama direk saldırıya geçmişsiniz[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dolaşta gel![signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet bole esprilere hep iğrenç denir.denmesi gerektiği sanılır. eğer uzaylılar sizi kaçırıp üzerinizde deney yapmadıysa yine iğrenç diyeceksiniz.belli.bende diyorum.[signature][hline]Aslında..
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sen daha soğuksun..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bunnar eskidi artık ya hrkes biliyor...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. farkob geçen gün demiş ki: Dev ben babannemde kalıyom arama sen saat 11'den önce uyuyoz biz...
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biz bunları ilkokulda filan yapardık[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
arina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 niya kızdınızki hemen,arkadaş bu sıcakta soğuttu ortalığı işte:D Şaka bi yana,senin anlatmak istediğini ben anladım.bende hep iğrenç derim ama bi yandanda gulerim bu esprilere.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar