Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sabah kalktım biraz wow oynarım diye fakat bir türlü bağlanamadım internet sitesinden account name ve password almaya çalıştım fakat ikiside invalid dedi.Dün oynuyordum bugün oynayamıyorum acaba aylık ücret ödenmediği için mi bunlar oldu yoksa bir 110 milyon daha verip çalının şifremin(ben öğle tahmin ediyorum) yerine yenisini mi alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şu an patch çalışmaları falan var belki ondan olabilir. Öğlede sonra açılcak serverlar o zaman dene birde.[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu gün öğleden sonra dene bir de, "maintenance" var şu an. Ps: Udinen hızlı davranmış :P[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" [Bu mesaj Hergonan tarafından 13 Temmuz 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi allah razı olsun lıçı kırık lvl 28 accountum çalındı sandım. Ya size zahmet bir şey dener misiniz ? www.worldofwarcraft.com dan girip şirfemi ve ya username imi kaybettim bölümüne kendi accountunuzu yazıp ne diyeceğine bakar mısınız ? Bana bu username ve passwordle kimse database de yok gibi ucubik bir şey yazdı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu gün öğleden sonramı açılcak :( ya dün bakıma girmemişmiydide ?? 8 saat diye duymıuştum napıcam ben öğlene kadar ???[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hmm senin hesabın europe mi america mı? Europe ise wow-europe Amerika ise Worldofwarcraft.com @Kermit: bence saat 12/13 gibi açılır serverler.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" [Bu mesaj Hergonan tarafından 13 Temmuz 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 13 Temmuz 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Hergonan, 13 Temmuz 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Hmm senin hesabın europe mi america mı? Europe ise wow-europe Amerika ise Worldofwarcraft.com benim ki europe da Public Test EU (PVP) Public Test EU 2 (PVP) Public Test KR (PVP) Bunlar şuan nette down olarak gözüküyor ama bilemiyorum yinede of of neler oluyor yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İşte bütün serverler down aslında, test serverleri de kapandı. Orjinal serverlere 1.6 patchı (oh be sonunda :P) yükleniyor şu an, öğleden sonra dene sen.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya bir de aklıma birşey geldi sanırım öle yani şu an wow da ayın13 ü yani bugün kimse mesaj atamamış 13üne ait mesaj göremedim ben kimse mi login olamıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Hergonan, 13 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki: İşte bütün serverler down aslında, test serverleri de kapandı. Orjinal serverlere 1.6 patchı (oh be sonunda :P) yükleniyor şu an, öğleden sonra dene sen. taams thanks pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 vay anasını şifrem harbi çalınmamış ama şimdide yeni patch geldiği için 283642837492872523423 kişi abandığı için SIFIR DL statuse bakıyorum yarın saattir falan asdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 20 mb lık pacth i indir me ye bakıyor herkez kimsede indiremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 patch ciktirysa public testlere bye bey olmasi lazim[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar