Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bende heralde 3 milyar bi çakmak dedim 50 milyonluk şeyinmi bukadar lafını ediyosunuz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çakmak çakmaktır yoww ne zipposu sonuçta ne işe yarıyor allahın belası şeyi yakmaya yarıyor onun için Zippo Mippo hikaye kibrit şahane..[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aa kibriti çok hafife alıyorsun (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Zippo karizmadır b@b :P Arkadaşta vardı zippo onada hediye gelmişti. Tanıdığım kimse orjinaline para vermedi zati :)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zippo iyidir,kullanırım severim,tavsiye ederim. bayanlarla hoş muhabbetler döner ''aa orj mi o ayo?l'' şeklinde falan filan...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla benim çevremde aa o orjinal mi ayol diyen hatun (yada herneyse) olmadıgı için o tür bi tepkiyle karşılaşmadım ama zippo güzeldir . dupontun yerini tutar mı derseniz bilemem ama zippo klasiktir. 2 tane var 1 tanesinde E yazıyo digerinde G yazıyo bu harfleride çözmüş degilim hala.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 harfler a ya yaklastıkca değeri yukselio die biliyorum.siyah diye aldığım mor bi zippom var h sınıfı sanırım.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bana birisi yapıldıgı yerle alakalı demişti galiba ama alakayı çözememiştim. bide süreleri varmış galiba belli aylarda mı yıllarda mı ne. bilmiyorum yani atmiimde böyle bişeyler olsa gerek.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: XII ateş ayarıyla alakalı. Standart o. Azaldıkça yükseliyor. Harf olması lazım. Gümüşse büyük ihtimalle F'dir diyorum. Yok, bu bir yanılgı. Ateş ayarıyla falan alakası yok. Üretim tarihi ile alakalı o sayı ve harfler. Biri yılı diğeri de ayı mı ne işaret ediyordu. Detaylı bilgi veren bir site vardı ama şu anda adresi elimde değil. Bulursam link veririm. Bendenizde de bir adet XV H bulunmakta. edit: Ahanda buldum. Buyrun link mink [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 11 Temmuz 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bendeki V - E[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 beyoglu tramvayıyla , levent-taksim metrosunu kıyaslamış kadar oldun yani helal olsun. birinin anlamı var anlamıııı :)[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: XII ateş ayarıyla alakalı. Standart o. Azaldıkça yükseliyor. Harf olması lazım. Gümüşse büyük ihtimalle F'dir diyorum. XII olayının da F olayının da kalitesiyle veya ateş ayarıyla bir alakası yok.. romen rakamları imal tarihini, harfler ise "design" ı gösterir ( slim, regular felan gibi).. Ayrıca çentik olayıda hurafedir.. kalitesiyle alakası yoktur.. imalat sırasında meydana gelen çiziklerden kaynaklanır.. sadece çok çok eski zippolarda bir manası olan çentikler vardı.. onları şu anda bulmak bayağı zor.. o zaman da bu çentikler imalat yılını belirlemek için kullanılıyordu.. Sonra çentik işi bırakıldı, romen rakamı ve harf olayına başlandı..[signature][hline] Deus Ex Machina
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 iide bende 2 tane aynı model var birisi G birisi E. farkı nedir bunların?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: BOccOB, 11 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Bide yani Zippo'yla St.Dupont'un çakmaklasını nası mukayese edebiliyonuz anlamıyorum... Dupont çok daha elit bişeydir, mücevher değerinde, kullanacağına saklayan çok tip vardır... Zippo bence pahalı tokai den başka bişey değil yani... bende 2 tane dupont var işte ama sigara içmiyorum . ama dupontumun olması güzel bişi[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bende de üstünde at resmi olan gümüş görünümlü bi zippo var arkadaştan almıştım ben de kaldı öle duruyo,gazı bitti doldurup kullanıcam yine altında da K harfi var,ama ne demektir bilmem,alexi biliyosan sölesene[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya link vermis bi arka sayfada adam:D bide "link mink" demis basin gorun bide nerden alırım zippo normalden ucuza falan olursa daha iyi tabi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
asit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cricket rule !! : )) özellikle siyah küçükler kadar asili yok ..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ah zippo ah beni benden alırsın sigara bile içmediğim halde buyulendiğim bir aksesuardır.....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bugüne kadar 12 tane orijinal Zippo'yu başkalarına hediye olarak aldım, kendimin bir tane yok, kader, sigara içmiyorum taşımaya da üşeniyorum (ve biliyorum ki "sen zaten sigara içmiyorsun" diye hacı olacak alsam bile). Güzel maldır Zippo, karizması vardır, çıtank sesiyle kapağı açıldı mı kendini belli eder. Bir de Zippoyla karizma yapmak için parmak akrobasisi çalışan şebelek arkadaşlar vardır ki, aletin ağırbaşlılığını, efendiliğini üç kuruşluk ettikleri için odunla dövmek gerekir.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
syh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: XII ateş ayarıyla alakalı. XII dediğin harfle birlikde üretildiği tarihi belirtmesi lazım. ben de 5 tane filan zippo var, sevip sürekli kullandığım mat siyah. benzin kokusunun ayrı bi hastasıyım.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Ragnar, 11 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Benim ufaklıkda bu :) aynısından benim arkadaşımda var hatta parmaklayınca falan renk değiştiriyor :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zippo sadece geçiş aşamasıdır, çakmağına düşkün herkes Dupont kullanır bir gün [spo1=aynısının gümüşü var bende de][/spo] [spo2=üstteki varken bunu mu kullanacağım ???][/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Benimkiside bu, özel günlerde cıkarıp kullanıyorum =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 11 Temmuz 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aynisindan bende de var.. rengi fotoda biraz sönük çıkmış gerçi. 80 kagida almistim bende 130 kagit saglam kazik redall :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gerçi Allah versede, dupont'un da gümüşü yerine altınını kullansam :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar