Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005-2006 Fikstürü çekiLdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayir anlamadim gitti. gs 4 sene ust uste sampiyon olur fbliler baslar yok efendim federasyon vs.

fb iyi durumdadir gsliler basla OHA FIKSTURE GEL! cok komik ya. iyice paranoyak olmusuz, futbolun guzelliklerinden uzaklasmisiz[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Mesaj tarihi:
ama son 4 hafta cidden süper oldu=)
izle izle bitmez işte=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
İyide sevgiLi arkadaşLar ben bu fikstür iLe yayıncı kuruLuşun bir aLakası oLabiLeceğini düşünüyorum , siz hemen oLayı getirdiniz febeye , azize. Demek ki adamın adı çıkmış ben napıyım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
VaLLa şimdi bi senaryo yazsam bu konuda diyeceksiniz ki abartma , o yüzden kısaca özet geçeyim. MiLyarda bir ihtimaL kadar ufak bir şansLa bütün derbiLerin son haftaLara rastLaması ve ne hikmetse hiçbirinin çakışmaması beni başka şeyLer düşünmeye itiyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...