Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Cooldragon, 12 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: 1. AHden bir item aldiğinizda soulbound olmuyor mu? Nasil tekrar satiyorsunuz? 2. Alchmy 225 üstüne çıkma için ne yapmak lvl kaç olmak gerekiyor (Horde) 1. Hayir 2. 40[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya BL'de böyle saçma bi durum var. Herbler alch ürünlerinden daha pahalıya gidiyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sadece bl'de yokki böyle bi durum her serverda nerdeyse herbler daha pahalı çünkü insanlar herb toplamak istemiyo direk yapıyım diye düşünüyolar potionlari.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Birde gidiyorsun bi reg topluyorsun Diğerini AH den alıyorsun. Sonuçta sadece bir tane reg i ah den aldığın için yine sana ucuza geliyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: stigmata, 12 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Yaw haftada 90g para mı.? Baksana adam saatte 50g kazanıyomuş. Mesajını okursa güler sana. 90g ama helaliyle temiz para, öle zebani derisi falan satmıyosun millete. Demon set ticareti yapmak gunah gunah.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dino ticareti zaten o :P devil set dedigi devilsaur olmali[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Cuce, 12 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 90g ama helaliyle temiz para, öle zebani derisi falan satmıyosun millete. Demon set ticareti yapmak gunah gunah. LOL[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alchmeyde 225 üstüne nasıl çıkılıyor, Nerede kimden eğitim almak gerekiyor? Quest yapmak gerekiyor mu? (Horde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Quest yapmıyosun, 225 üstü alchemyi Grom'Gol Camp'dan yukarı çıkınca, düşük level bir alliance şehrinden geçip ulaştığın Swamp of Sarrows'dan öğreniyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Cooldragon, 13 Temmuz 2005 07:03 tarihinde demiş ki: Alchmeyde 225 üstüne nasıl çıkılıyor, Nerede kimden eğitim almak gerekiyor? Quest yapmak gerekiyor mu? (Horde) questleri ikincil sikillerde yani fishing ,cooking ve first aid icin yapıyorsun gerisi icin skill yukseltmek icin cesitli yerlerde trainlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chag Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 alch skili düsükse heralde adam ota biraz daha fazla werip yüksek skill isteyen bi potion u yapacak hem skill gain hemde potion a sahip olacak , herb e biraz fazla wermek o kadarda mantıksız deil, hele ki oyunsaati/gün oranı düsük olan benim gibi raptorlar icin ideal. aslında ben hic yapmadım ama :P (ne diyom ben ya 2 gün iznimiz war ondada patch komus krolar gelde sallama şimdi bu blizzardın yaptıgı işmi yani?)[signature][hline]A fine day to exit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar