Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alchemyle nasıl para kasılır?

Rock

Öne çıkan mesajlar

Sadece bl'de yokki böyle bi durum her serverda nerdeyse herbler daha pahalı çünkü insanlar herb toplamak istemiyo direk yapıyım diye düşünüyolar potionlari.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 12 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Yaw haftada 90g para mı.?

Baksana adam saatte 50g kazanıyomuş. Mesajını okursa güler sana.

90g ama helaliyle temiz para, öle zebani derisi falan satmıyosun millete.

Demon set ticareti yapmak gunah gunah.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

dino ticareti zaten o :P
devil set dedigi devilsaur olmali[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 12 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
90g ama helaliyle temiz para, öle zebani derisi falan satmıyosun millete.
Demon set ticareti yapmak gunah gunah.

LOL[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cooldragon, 13 Temmuz 2005 07:03 tarihinde demiş ki:
Alchmeyde 225 üstüne nasıl çıkılıyor, Nerede kimden eğitim almak gerekiyor? Quest yapmak gerekiyor mu? (Horde)

questleri ikincil sikillerde yani fishing ,cooking ve first aid icin yapıyorsun gerisi icin skill yukseltmek icin cesitli yerlerde trainlar var
Sosyal ağlarda paylaş

alch skili düsükse heralde adam ota biraz daha fazla werip yüksek skill isteyen bi potion u yapacak hem skill gain hemde potion a sahip olacak , herb e biraz fazla wermek o kadarda mantıksız deil, hele ki oyunsaati/gün oranı düsük olan benim gibi raptorlar icin ideal.
aslında ben hic yapmadım ama :P
(ne diyom ben ya 2 gün iznimiz war ondada patch komus krolar gelde sallama şimdi bu blizzardın yaptıgı işmi yani?)[signature][hline]A fine day to exit...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...