sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 MİGROS[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: silverhelm3, 21 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: 1 dolar die biliodum ben ama nike biraz ticarete vurmus isi 10 dolar yapmıs.(kahrolsun emperyalizm) 2 tane içiçe ama :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya şimdi bunları destek amacıyla ilk önce bi bisikletçi yapmıştı yanılmıyosam sarı bileklik kansere karşı bir kampanyayı simgeliyo. Bide pembesi varmış onun oda göğüs kanserine karşı toplumu bilinçlendirme çalışması yürüten bir proje Ancak böyle birşey yaygınlaşınca millet çıkar kapısı haline getirdi moda filan yaptı bunu.Yani öyle sağda solda satılanlar hiçbir amaca hizmet etmiyo (kadıköydeki işportacıların alem masraflarını karşılamaya yönelik bir vakıf filan varmı bilmiorum). Böyle şık görünüo filan diye alcaksanız her köşe başında var.Ama o bir aksesuar değil bir semboldür.[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gerçektende hiç biryerde yok diyebiliriz bunlar. bende aradım bulamadım. türkiye'ye yaşasın adı gibisinden bir şey ile gelmişti ve gene bir kanser vakfına yardım amacı taşıyordu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlarım almışlar,migrosta satılıomus...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 migroslarda varmış , yarın alıcam bi tane...[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 anti-sosyal paticikler sizi haberiniz yok vala dünyadan :) olay ilk önce lanca armstrongla başladı. türkiye de ortaya cıkısı kanseri yenen yeşilçam ın ünlü oyuncusu filiz akın sayesinde oldu. sömürülüşüde türk ensafının işi. iyice araştırmadan almayın, bağış yaptım diye aldığınız bilekliğin parasını adamlar cebe indirir sonra :) çok fitil bi durum bunu bile kazanç haline getirmeye çalısıyor insanlar yaa[signature][hline]Your Ad Here!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Aegean, 10 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: anti-sosyal paticikler sizi haberiniz yok vala dünyadan :) olay ilk önce lanca armstrongla başladı. türkiye de ortaya cıkısı kanseri yenen yeşilçam ın ünlü oyuncusu filiz akın sayesinde oldu. sömürülüşüde türk ensafının işi. iyice araştırmadan almayın, bağış yaptım diye aldığınız bilekliğin parasını adamlar cebe indirir sonra :) çok fitil bi durum bunu bile kazanç haline getirmeye çalısıyor insanlar yaa Yoo bnm haberi vardı... :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 türk işi olanalr Migrosta satılıyor[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 walla biz arkadaşla getirttik 50 tane tanesini 5ytl'den sattık =)eheheh[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dikkatimi çektide ali kırcada takmaya başlamış..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
capul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İşin poku çıktı moda fln die...ben de b.k rengi üretcem bileklik, sorana da ishal olanlara yardım için satıyoz dicem bak nası herkes kapışcak :D ...
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Laorx, 10 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: walla biz arkadaşla getirttik 50 tane tanesini 5ytl'den sattık =)eheheh ayıp ya bu robberbandlerin paraları kanser vakfına gidiyo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 taksime git sahtesini al hic bi farkı yok :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
pan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 rengi daha açık sahtesinin rengi, baırıyo resmen -sahteyim ulan! diye.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bizim arkadaşlar 10 dolara getirtmişler kargodan 100 tane çıkmıs 10 tane yerine.adamlar sattı bütün bileklikleri iyi para kırdırlar.biz migrostan aldık ama bütün migroslarda var galiba[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
nizsaints Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 MİGROS !!![signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi siz bu bandları kanser vakfına yardım için almıyo musunuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yok be moda olmus herkes takıyo kimsenin dusundugu yok kanser mis neymis anlamını bile bilenler yok...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 migrosta var[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya oha diyorum bunuda tikican modasına çevirdilermi yahu? Bizim okulda bahar şenliklerinde satılıyordu. Aslında satılmak denmez buna 1YTL bağış yapıyorsun onlarda sana makbuz verir gibi bu bileklikten veriyordu. Ben 1 YTL verdim bilekliği almadım nede iyi etmişim bide tikican olcaktık[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
geffen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 rezalet her kıro takıyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bide sarı kırmızı yada sarı lacivert takmıyolarmı fitil oluyorum[signature][hline]Felix
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 LIVESTRONG bilekliği o dediğiniz şey, Türkiye'de satılan versiyonu da sanırım İYİ YAŞA olarak yapılmış. Yukarlarda yazıldığı gibi kanserle savaşını kazanan Lance Armstrong'un teması livestrong. Kanserle savaşmanın en büyük silahı kanserli kişinin moralinin yüksek olması amacından yola çıkarak kanserli kişilere destek amacıyla 1$ karşılığı satın alabiliyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşım annesi kanserli olması sebebiyle bunlardan 3-4 ay önce 100 adet almıştı, son 4 aydır bir veya iki kere bileğimden çıkarmışımdır herhalde. İnsanlar ister moda için taksın, ister "cool" diye taksın, nasıl takarsa taksın sonuçta gerçekten güzel bir amaca hizmet ediyorlar. Migros'larda satılan Filiz Akın'ın öncülüğünü yaptığı İYİ YAŞA bantları da Göğüs Kanseri ile savaş tarzı bir derneği yararına yapılmış amaç çok güzel olmasına rağmen yapılan bantlar pek de kaliteli değil, orjinalini 4 aydır takıyorum en ufak bir renk değişimi yada gevşeme yokken, Annem İYİ YAŞA bandını sadece 2 hafta takabildi çünkü pek kaliteli değil ve bir süreden sonra sertleşiyor ve kolu kesiyor.[signature][hline]rtc
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bunlardan nike da getiriyordu en son şu anda türkiyede satılan bilekliklerden nerede satılanları yardım amaçlı satılıyor, ya da o şekilde satılanlar var mı? kesin bilgi lazım bana ama mutlaka...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
Öne çıkan mesajlar