Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yalova yavaştan yavaştan serin serin esmeye başladı yağmur söylentileri doğru sanırsam birazdan patlar gibin.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Loras, 12 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ankara güzeldir sıcak konusunda ya o kadar hor görmeyelim. Dayanılabiliyor. abi bu aralar sapıttı hava dolmuşa bindim 5 kilo ter attım camda açılmıyomuş zaten =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: asit, 13 Temmuz 2005 00:58 tarihinde demiş ki: istanbula lütfen yağmur yağsın lütfen.. sıcağı çekılmaz boyutlarda. dbugun etim yenılcek boyutta pişdi kuzguncukda . biraz yağdı. tamda dışarda iken :-|[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ewet 2 yağdı ,bişiler düştü hissettiim. sonra hor hor tekrar ateş : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu aralar gündüz harbi çıkmayın sokağa ankara'da. off gece üstümde bişey yok hala terliyorum ya sabır![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yahu ben balkona çıktım çok da güzel bir hava vardı, böyle rahatlatıcı. yok unclayla da baya yakınız ama bilmiyorum, bilemiyorum. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 zegna bide or/an şehrinde oturuyorsun üstüne üstük. orman ve yayla havası hiç mi yok sizin oralarda :-p vallahi ben ankara'daki evden çok memnunum. apartman dışı pişiyor olsa, binanın içi aşırı derecede serin. esiyor mu esiyor :) kuşadası'da bugün çok sıcaktı..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben grip oldum ankarada lan! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bugün baya sıcaktı ankara bi antalyalı olarak beni bile bunalttı heh.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 izmirde nemden nefes alınmıyor resmen klimasız ortamlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arabada klima yok, gündüz saat 11de izmirden yola cıktık, balıkesiri geçene kadar(ki sürekli oyalandığımız için bu 5.30 u falan buldu) dışarıdan esen rüzgar iflahımızı kesti, boşalttığım terin haddi hesabını bilmiyorum şu anda istanbuldayım, az nemli sayılabilecek serin de bir yerindeyim, hava mis gibi, huzurluyum=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar