Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grimsoul Legion kimdir ne iş yapar?

dwight

Öne çıkan mesajlar

abi gangren ediyosunuz gene insanları bu vakitte :) gidin yeni bi baslık açın tartısmalarınızı orda yapın bari bizim guild le alaksı olmıyan biton konu yazılmıs gene buraya millet de bisi sanıcak okudukça :)

ayrıca dün GM nickiyle yakalattık falan diosunuzda general chatte inatla ve ısrarla türkçe konuşup küfredenleride gördük sanırım, daha bişi demiyorum . . .[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

hemen gaz oluyorsunuz.neyi yakalattiniz yahu?resmen geyik yapiyorlar.kajrni dedigin adam bizi en cokfitil eden sahis neredeyse kendisi 14 de deil 13 yasinda.birde ingilizlerin saka anlayisi sinirlarin üstüne cikiyor bazen.bir kere irkci sakalari seviyorlar.birde bel alti sakalari.bunud a acik acik yazinca baslari derde giriyor.terbiyesiz falan filan abartmayin.olay geyik ten ibaretti dün..birde nikin önünce gm yazip msg yazsa ne olacak.bu neden rapor ediliyor onu anlayamadim.gs sizin disardan gördügünüz gibi bir guild deildir.fazlaca geyigimiz var o kadar.boynuzlari da cok kisiye batiyor[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 12 Temmuz 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Wolfsore.
Dehdar ninjaladığı earthfury leggings i hala kullanıyor. Bu nedenle şerefsizdir.

@omen
Guildle alakasız hiçbir konu yok. Hoşunuza gitmeyebilir ama doğrudur bunlar . Zaten "grimsoulun en güzel yanları" değil başlık bu guildi iyi kötü yönleriyle konuşmak için açılmış.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 12 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
hemen gaz oluyorsunuz.neyi yakalattiniz yahu?resmen geyik yapiyorlar.kajrni dedigin adam bizi en cokfitil eden sahis neredeyse kendisi 14 de deil 13 yasinda.birde ingilizlerin saka anlayisi sinirlarin üstüne cikiyor bazen.bir kere irkci sakalari seviyorlar.birde bel alti sakalari.bunud a acik acik yazinca baslari derde giriyor.terbiyesiz falan filan abartmayin.olay geyik ten ibaretti dün..birde nikin önünce gm yazip msg yazsa ne olacak.bu neden rapor ediliyor onu anlayamadim.gs sizin disardan gördügünüz gibi bir guild deildir.fazlaca geyigimiz var o kadar.boynuzlari da cok kisiye batiyor

Jaxx: Do you want my cock Uhl?

şeklinde bir şaka olmaz onu söyledik, heralde suspend yiyecektir. Bir Gamemasterın haberi var bu durumdan[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!

[Bu mesaj Pirvan tarafından 12 Temmuz 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pirvan abi sizin gözünüzde GL nin hiç bi iyi yanı yok onu biliyoruz zaten. zira şu başlığa yazı yazan nihilium ve IA üyelerinden iyi bişi duyamadık şu zamana kadar, bişiler yapmaya çalışan bu güzide topluluğu daha fidanken ezip zirvede kalmayamı çalışıyosunuz napıyosunuz annamadım valla bu mantığı :)

valla jaxx midir nedir onu savunduğumdan diil ama dün akşam keşke sizin türkçe yazdıgınız msj larında bi ss sini alsaymışım diye düşünmemek elde diil, o zaman kime ne ceza gelicekti merak ediyorum açıkçası :)[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe küfür edilmiş olabilir, farklı insanlar farklı dillerde küfür etmiyor mu sanıyorsunuz?

Beyler açık seçik olan birşeyler varsa, lütfen mantıksız açıklamalardan sakının.
Kimse kalkıpta "Iyy GL kaka, GL kötü" demiyor. Aranızda barındırdığınız, hatta barındırmaktan zevk aldığınız insanlar size bu imajı veriyor.
Siz bu insanları uyaracağınıza, kalkıp bu insanların hala abuk subuk konuşmalarını, aptal amaçsız şakalar yapmalarına müsama gösteriyorsunuz.

Bence sorun budur. Aramızda tartışıyoruz, sizin iyiliğiniz için sonuçta.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 12 Temmuz 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
pirvan abi sizin gözünüzde GL nin hiç bi iyi yanı yok onu biliyoruz zaten. zira şu başlığa yazı yazan nihilium ve IA üyelerinden iyi bişi duyamadık şu zamana kadar, bişiler yapmaya çalışan bu güzide topluluğu daha fidanken ezip zirvede kalmayamı çalışıyosunuz napıyosunuz annamadım valla bu mantığı :)

valla jaxx midir nedir onu savunduğumdan diil ama dün akşam keşke sizin türkçe yazdıgınız msj larında bi ss sini alsaymışım diye düşünmemek elde diil, o zaman kime ne ceza gelicekti merak ediyorum açıkçası :)

Lütfen generaldan türkçe konuştuysam/ ya da konuşursam SS alın istediğiniz yere koyun.
Ben generaldan hiç türkçe konuşmadım[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

abi tartışın sabaha kadar istiyosanızda jaxx die biri ingilizce bisiler yazdıgından ötürü sikayet yiyip sizden ceza alıcaksa sizin yazdıklarınızdan ötürü siz nie ceza almıcaksınız onu sormak isterim. benim dedigim kimsenin bi uyarı ceza bilmemne almasını istedigimden diil, o ortamda geçen konusmada olan bi olaydı bu gelip geçti peşini bırakmadık kesin ceza aldırıcaz mantıgı nedir?

ayrıca dehdar ı kişiler olarak sevmiyen yegane insanlardan biriyimdir bende ama adam 2-3 ayı aşkındır bizim guild de ve bu zamana kadar instancelarda yaptıgı anormal bi hareket yada lootlarda sorun çıkardıgını görmüs diilim. aksine bu kadar kisinin nihilium ve yöneticileri hakkında her geçen geçen lafında bişi sokuşturması akıllı her insanın kafasında soru işaretlerinin olmasına yetiiyodur sanırım, son olarakda her ne kadar kabul etmesenizde mirage ın dehdar konusunda yazdıgı yazıda sapına kadar dogrudur, bu olayın sebebide budur NOKTA[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

General'da Türkçe küfür eden biri ceza almayacaktır çünkü Blizzard'ın "General'da Türkçe konuşana 3 gün suspend verilir" diye bir maddesi yoktur.

Ancak.. Kendisini bir GM olarak gösterip, bununla beraber GM tag'i altında başka bir guildden oyuncuya hakaret edilirse, eminimki Blizzard bunu hoş karşılamayacaktır.

Ve eğer bunu yapan kişi de sizin guildinizdeyse ve sizde böyle bir davranışı, bir yönetici olarak cezalandırmıyorsanız, herhalde bir hata yaptığınızın farkındasınızdır?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim guild den bi varlık diildir o sözleri yazan ama sanmıyorumki blizzard ında gm adı altında veya ingilizce küfür yasak ama başka dillerde çoğunlugun annamadıgı şekilde ufaktan ufaktan saydırabilirsiniz gençler diceginide düşünmüyorum açıkçası, sizde nassı bi yanlış yaptığınızın farkındasınızdır umarım !!? :)

neyse gene gereksiz uzadı bu chat muhabbetide bence, kim ne yaptıysa cezasını çeker elbet diorum ve noktalıyorum bu sefer kesin :)[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
General'da Türkçe küfür eden biri ceza almayacaktır çünkü Blizzard'ın "General'da Türkçe konuşana 3 gün suspend verilir" diye bir maddesi yoktur.

Ancak.. Kendisini bir GM olarak gösterip, bununla beraber GM tag'i altında başka bir guildden oyuncuya hakaret edilirse, eminimki Blizzard bunu hoş karşılamayacaktır.

Ve eğer bunu yapan kişi de sizin guildinizdeyse ve sizde böyle bir davranışı, bir yönetici olarak cezalandırmıyorsanız, herhalde bir hata yaptığınızın farkındasınızdır?

ha yani sizi rahatsiz eden küfür degil.yani türkce olursa sorun yok ingilizce olursa kurllara uymuyor.anladim heeeee
neyse bir daha yazmiyorum cok art niyetle acilmis bir konu zaten.olaydan 2 ay sonra acilmissa grimsoul nedir ne is yapar die bir baslik ben bunda art niyet görüyorum.gene de sizleri biraz bilgilendirmeye calistim ictenlikle.saygilar[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe de olursa sorun var,beni de rahatsız ediyor
Ama önemli olan beni rahatsız etmesi değil gmleri rahatsız etmesi. Ve gm türkçe küfürü anlamayacağına göre bir yaptırımı yok. Ama ingilizce küfürü anladığı için ceza alıyorsunuz.
Bu kadar basit[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

hahah gangren beni çok güldürdün.serverda herkeste epic var. bunu ilk yapmış olmak birşey deiştirmiyor.
ayrıca ben niye bir oyunda yaptığım başarılarla hava atıyım 10101. hava atıcaksam aldığım yeni araba. terfi ettiğim mesleğim. yeni aldığım evle hava atarım. bu ne be eheheh benim çok güzel grafikli kılıcım var. aferim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 13 Temmuz 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
hahah gangren beni çok güldürdün.serverda herkeste epic var. bunu ilk yapmış olmak birşey deiştirmiyor.
ayrıca ben niye bir oyunda yaptığım başarılarla hava atıyım 10101. hava atıcaksam aldığım yeni araba. terfi ettiğim mesleğim. yeni aldığım evle hava atarım. bu ne be eheheh benim çok güzel grafikli kılıcım var. aferim.

Peki biz sizi ararız.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 12 Temmuz 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Baracus'un birkaç MC run'da Assist Heal yerine Smite skillini kullandığını gördüklerinde uyarmaları ve bunun üzerine (emin değilim) "Ben Smite buildiyim" gibi bir cevap almaları üzerine, Nihilum'dan atılmıştır.
Ben bunu görmedim, sadece hala Nihilum guildi üyesiyken guild chatte tanık olduğum bir muhabbettir.

Smite build nedir allahaskina ? Neyse belki yanlis yazmissindir.
Kick Reasona gelince, Bana Kungenin dedigi MC run a gelmedigin icin kicklendin idi... Herneyse Nihilum Sonrasi Battlegrounders ve su anda Hala Excesse deyim. Bu guildlerin hic birinde nihilumdankine benzer sorunlar yasamadim... Modemim bir cok kere offline oldu ama yeri geldi 2 guildde beklemesini bildi ve eger MC healing done statslarda ilk 3 de isem buda yeteri kadar asist heal yaptigimi gosterir. Herneyse gecmise mazi Nihiluma basarilar ve tum dostlara merhabalar.

Undead Priest Baracus

www.excesse-guild.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...