OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu kadar tartışma dönmüş ortalıkta koca topic i görmemişim cıkk cıkk :) Dehdar konusunda Nihilium biraz daha yapıcı yaklaşsaydı arkadaşlar, tehdit yerine bu insan bizim ekmegimizle oynadı lütfen birlik olup gerekeni yapalım v.s. die akılcı bi yol izleseydi o kadar kişiyi gaza getirmezdi die düşünüyorum. Ayrıca bu olay olalı 2 aya yaklaştı sanırım ve Dehdar da 2 haftadır tatilde konunun niye şimdi ortaya atıldığını anlamadım açıkçası. Yönetim ve guild içindeki durum konusunda ise yeri geldimi herkesin bitakım sorunları oluyor tabiki ancak bunlar "abi beni MC ye almıyosanız ben guild den çıkıyorum" mantığıyla olucak işler diğil malesef, forumlarımızda konuşup tartışarak doğru yolu bulmak lazım, oraya davet ediyoruz herkesi . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: xrex, 06 Temmuz 2005 12:03 tarihinde demiş ki: said: ratrex, 06 Temmuz 2005 06:47 tarihinde demiş ki: said: ascraeus, 06 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki: guıldımızde uyeler ıyı ama yonetım sux. cok acemıler o konuda katılıyorum yönetim ile ilgili sorunlarinizi daha aciklayarak grimsoul forumlarina(buraya degil) yazarsaniz sevinirim.böle sux deyip birakmakla olmuyor bu isler. bu arkadasınız ingilizce kıtlıgı bir baska deyisle ingilizceden pek bisey anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o zaman bana söyle sorunun neyse.bende yöneticiyim sonucta.lafin bana da dokundu yani :).birde su imzalariniza oyun ici nick name larinizi ekleyin.kim kimdir bilemiyorum[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben memnunum acikcasi grimsouldan . bugune kadar - fazla olmasada- her talebim yerine geldi . arkadaslik ve muhabbet ortami kesinlikle yok o ayri bir konu . high lvl ins i olan herkes kendine oynayacak birilerini bulabiliyor iyi yani bu . lvl 60 olan bir suru adam var . zaten lvl 60 olanlar digerlerinden fazla . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 07 Temmuz 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ninjaları dışlamayan ninjalamış olan kadar olmasa da suçludur.pasif ninjalık gibi birşey. umarım ki aksini iddia eden arkadaşlar bi gün ninjalanır.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Quality > Quantity ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Arloth, 07 Temmuz 2005 10:16 tarihinde demiş ki: Quality > Quantity ;) Kesinlikle. Bence bir guildde en az 2-3 hafta trial olmalıdır üye almadan önce, ayrıca adamın kim olduğunu ne olduğunu iyice öğrenmek lazım, şöyle bir ventrilodan sesini duymak lazım, 13 yaşındamı değilmi bakmak lazım. Hem oyun zamanlamasına dikkat edilmeli, adam haftada 10 saat oynuyorsa pek bir anlamı olmaz. Ve 140 tane level 60 yerine sağlam 40 tane level 60 olması her zaman tercihimdir. Quality>Quantity[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ninja meselesine gelince. Bunu bir kaç salak türk de yaptı gözümün önünde, benim grubumda, aynı şekilde dehdar da yaptı, sonra sorunca da "sanane ninjalarım ben seni niye ilgilendiriyor" gibi cevaplar geldi, sonu hayırlı olmadı haliyle tartışmanın. Eğer ki 1 kişi 39 kişinin saatlerce harcadığı emeğini çalıyorsa, bir de sanane diyorsa, o kişi dışlanır arkadaşım. Ben orda 7 saat kasmış, kız arkadaşımı ekmiş, o günkü işlerimi ertelemiş oturup kasmışım, adam bana sanane sen raid liderimisin diyor. Dehdar konusuna gelince.. Adam ya zihin özürlü, ya da psikolojik problemleri var. Adama hesap sorduğumuzda bize: "Siz ırkçısınız, iranlı olduğum için bana hiç item vermiyodunuz, hep iranlı olduğum için beni horluyordunuz, ben zaten mazlumum, kıllıysam benim suçum değil, zaten annem kıllı diye benimle dalga geçiyorlar" falan demeye başladı orda şok olduk zaten. Sonra birebir konuşunca: "Nihilum emperyalist bir guilddir, hepinizin emeğini çalıyorlar, zaten isveçlilerin çoğu ırkçıdır, siz kölesiniz, kahrolsun isveç emperyalizmi, kungen dışarı gelsin başarı" falan gibi şeyler söyleyince o.O diyip, kendisini ignoreladım. Herif cidden sorunlu, wow oynamasa büyük ihtimal kafayı oynatır gider bir yerde kendini falan patlatırdı sanıyorum. Sonra da "ben kıllıyım ama kahraman bir iranlıyım" falan yazılı bir mesaj çıkardı cebinden. Ayrıca, dehdar "ben nihilumun hepsini duelde kestim, yıktım, döktüm" falan diye sıkıyor. Kungeni perişan ettim huhehey falan diyor. Maksadı ilgi çekmek elbette. O adam, nihilumdan çok az kişiyle duel yapmıştır bu 1. Kungenle 6 kez duel yapmış, 1 kere yenmiş 5 kere yenilmiştir bu 2. Benimle 1 kere duel yapmış, onda da cooldown var diye flee etmişti, sonra MCye gitmiştik, yani fırsatımız olmadı. Yani bu adamı bütün serverdakiler anlayamazken, grimsoul legiona nasıl katıldı ben onu anlayamadım. Nihiluma kıllık olsun diye aldılar sanıyorum o dönem yani. Çünkü nihilumdan atılınca, bu adam "Notorious Gankers" diye bir guild kurmuş(alt charları guilde sokarak) ve tek başına bu guild kraldır diye geziordu.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Pirvan, 07 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Ninja meselesine gelince. Bunu bir kaç salak türk de yaptı gözümün önünde, benim grubumda, aynı şekilde dehdar da yaptı, sonra sorunca da "sanane ninjalarım ben seni niye ilgilendiriyor" gibi cevaplar geldi, sonu hayırlı olmadı haliyle tartışmanın. Eğer ki 1 kişi 39 kişinin saatlerce harcadığı emeğini çalıyorsa, bir de sanane diyorsa, o kişi dışlanır arkadaşım. Ben orda 7 saat kasmış, kız arkadaşımı ekmiş, o günkü işlerimi ertelemiş oturup kasmışım, adam bana sanane sen raid liderimisin diyor. Dehdar konusuna gelince.. Adam ya zihin özürlü, ya da psikolojik problemleri var. Adama hesap sorduğumuzda bize: "Siz ırkçısınız, iranlı olduğum için bana hiç item vermiyodunuz, hep iranlı olduğum için beni horluyordunuz, ben zaten mazlumum, kıllıysam benim suçum değil, zaten annem kıllı diye benimle dalga geçiyorlar" falan demeye başladı orda şok olduk zaten. Sonra birebir konuşunca: "Nihilum emperyalist bir guilddir, hepinizin emeğini çalıyorlar, zaten isveçlilerin çoğu ırkçıdır, siz kölesiniz, kahrolsun isveç emperyalizmi, kungen dışarı gelsin başarı" falan gibi şeyler söyleyince o.O diyip, kendisini ignoreladım. Herif cidden sorunlu, wow oynamasa büyük ihtimal kafayı oynatır gider bir yerde kendini falan patlatırdı sanıyorum. Sonra da "ben kıllıyım ama kahraman bir iranlıyım" falan yazılı bir mesaj çıkardı cebinden. Ayrıca, dehdar "ben nihilumun hepsini duelde kestim, yıktım, döktüm" falan diye sıkıyor. Kungeni perişan ettim huhehey falan diyor. Maksadı ilgi çekmek elbette. O adam, nihilumdan çok az kişiyle duel yapmıştır bu 1. Kungenle 6 kez duel yapmış, 1 kere yenmiş 5 kere yenilmiştir bu 2. Benimle 1 kere duel yapmış, onda da cooldown var diye flee etmişti, sonra MCye gitmiştik, yani fırsatımız olmadı. Yani bu adamı bütün serverdakiler anlayamazken, grimsoul legiona nasıl katıldı ben onu anlayamadım. Nihiluma kıllık olsun diye aldılar sanıyorum o dönem yani. Çünkü nihilumdan atılınca, bu adam "Notorious Gankers" diye bir guild kurmuş(alt charları guilde sokarak) ve tek başına bu guild kraldır diye geziordu. dehdar in bütün olayi insanlari gaza getirmek dalga gecmek.cok garip bi adam.ama kötü birisi degil.o dönemde almicaktik biz dehdar i.ama iste killandirdilar sonra insanlar alalim diye oy verdi.olay bu yani[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baracus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hepinize Merhaba, Aslinda paticigi susarak izleyenlerden biriydim. Zaman zaman guldum zaman zamansa bir cok sey ogrendim. Dehdarla ilgili basligi goruncede yazmak istedim. Dehdar sanildiginin aksine kotu biri degil tamam epic item ninjalayarak guildden kacmak biraz abartili bir olay ama... en azindan benim gorusum boyle, onu bende Nihilumdayken cokca tanimasamda iyi ve anlayisli biri olarak hep gordum cunku son derece yardimseverdi. Bunlari neden yaziyorum? Tamam soru cevap seklinde gidelim. bi cok insan Dehdar neden ninja bilmiyo :) Olay benle alakali... Bundan yaklasik 3-3.5 ay kadar once Nihilumla yapicagimiz MC run sirasinda, turkiyede her internet kullanicisinin tanik oldugu olay gerceklesti. Internetim Kesildi; aradan gecen yaklasik 1 saatden sonra Online oldugumda gordumki Kungen tarafindan Nihilum'dan kicklenmisim... Evet Nihilum icinde veya disinda Kungeni bircok kisi sevmiyor, yaptiklari cogu zaman yanlis buna katilmak yada katilmamak size kalmis. Dehdar'da Kungeni sirf protesto etmek, ve yaptiklarinin yanlis oldugunu ona bir dersle anlatmak istemis olucakki, benim kicklenisimin ardindan 2 yada 3 epic itemi alarak Guildden cikmis, sebeb olarakta Baracus'e yaptigin yanlisti demis. Bircok insan bu olaydan sonra bana mesaj atti. Sanki ben sucluymusum gibi... Oysa benim basima gelen her Turk Internet kullanicisinin basina gelebilecek turden bir olaydi... Ama bu Bir Guildden atilmak icin gerekce olmamaliydi... Yorum tamamen size ait, her neyse sadece ilk defa burada bunlari sizlerle paylasarak suskunlugumu bozmak istedim cunku bircok insan olayin bu yonunu bilmiyor. Oyunda Gorusmek Uzere, Undead Priest Baracus [Bu mesaj Baracus tarafından 08 Temmuz 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Baracus tarafından 08 Temmuz 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dehdar la grimsouldayken muhabbetim çok iyiydi ki hatta devam etmektedir , baracus ün bu cevabı başkalarına iyi bir cevap olur umarım.İyikide yapmış bi yeri kalkıklara ders olmuştur en azından ezdirmemiş kendini yada arkadaşını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 walla netim gitti die beni kickleseler ve arkadasimda karsiliginda bunu yapsa cok mutlu olurdum guild arkadaslarima selam ederim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Baracus, 08 Temmuz 2005 06:43 tarihinde demiş ki:ve yaptiklarinin yanlis oldugunu ona bir dersle anlatmak istemis olucakki, benim kicklenisimin ardindan 2 yada 3 epic itemi alarak Guildden cikmis, sebeb olarakta Baracus'e yaptigin yanlisti demis. [Bu mesaj Baracus tarafından 08 Temmuz 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir] hahaha eğer itemleri ninjalayıp sebep seni göstermişse gerçekten bunun tek anlamı "ben bu itemlere hasta oldum ninjalıcam ama bahanem yok bari baracusu bahane edim" olur derse bak çay demle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kusura bakma ama çok saçma bi bahane. Ninjalık yapacaksan bile şerefinle yap, bahane falan uydurulmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hah 2 hafta tatile gittim geldim bu dehdarı random bi gruba almışlar kazzak için bizimkiler işte böyle iyidir belki diyip, ninjalamış tabi, sonradan kendimi kötü hissediyorum özür dilerim falan demiş, diğer GL üyeleri de özür falan dilememişler. Hatta tartışma falan da çıkmış. Grimsoul Legiona başarılar şimdi yorum yapmayayım ben[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eh hakkaten hala Dehdar'ı grp alıyorsunuz bravo size zaten lol haketmişsiniz.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Pirvan, 11 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Hah 2 hafta tatile gittim geldim bu dehdarı random bi gruba almışlar kazzak için bizimkiler işte böyle iyidir belki diyip, ninjalamış tabi, sonradan kendimi kötü hissediyorum özür dilerim falan demiş, diğer GL üyeleri de özür falan dilememişler. Hatta tartışma falan da çıkmış. Grimsoul Legiona başarılar şimdi yorum yapmayayım ben haberim yok benim grendal falan da söylemedi.bir konusayim bakalim.böle is olmaz[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 emin misin pyotr? saka falan yapmis olmasinlar? yok böyle bir olay cünki[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Valla GLden yönetici bir adam bizim mastera STFU demiş olaydan sonra ondan beri de kavga çıkmış diye duydum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Pirvan, 11 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Valla GLden yönetici bir adam bizim mastera STFU demiş olaydan sonra ondan beri de kavga çıkmış diye duydum bir yanlis anlama var.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet yanlış olmuş başka birşeyle ilgili çıkmış o muhabbet Dehdar değilmiş bu sefer. Neyse 1 kere yaptı zaten o =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet şimdi öğrendim WGde flag taşıma meselesiyle ilgili tartışma çıkmış ninjalıkla alakasızmış =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yoksa Dehlar Flag i mi ninjalamış ?!?!??!?! :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Publice yazı yazmadan officerlarınla bi konuş istersen Pirvan[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kendi forumlarımda olsa öyle yapardım. Yanlış anlamışım muhabbeti ondan kaynaklı. Neyse benim mesele hakkındaki fikrim hala sabit. Bende kungeni hiç sevmezdim. Ama diğer 38 insana olan saygımdan dolayı böyle açlık yapmadan güzelce ayrıldım nihilumdan. Ve diğer insanların emeğini, zamanını çalmadım. Dehdarınki düpedüz bahane, baracus ün guildden atılması apayrı bir mevzu. Onun da sebebi o gün internetinin gitmesi falan değil kesinlikle, benim 100defa gitti bağlantım, hatta adımı afkyotr yapacak kadar afk olduğum da oldu ama ben guildden atılmadım, sebebi farklı sanırım. Dehdar zaten savunma olarak bunu hiç söylemedi guildde, sadece baracuse böyle bir açıklama yapmış sanıyorum. Bize söylediği sebep, iranlı olduğu için ayrıcalığa tabi tutulduğu, ve isveçlilerin itemları bölüşerek haksız kazanç sağladıkları vs..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar