charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 neden spor mazalarına bakmıyosun. hem kalitelimi diyede düşünmezsin.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oralardakilerde kalitesiz olabiliyor o zaman ben gidip ferre erdem ve sarar dan alırım tişörtlerimi paşa paşa giyerim resimsizleri umarım kısa kollu vardır[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Head, 12 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki: 67 senesinde akmar'dan therion t-shirti almıştım , şimdi beyaz dönecek neredeyse. siyahtı. 67 senesinde Akmar mı varmış yovv??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dockers in cok guzel duz siyah t-shirtleri var tavsiye ederim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 O değilde ben adam gibi baskı yapan bir yer arıyorum hala istanbulda...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kadın gibi basan versek:) bi keresinde t-shirt baskısı yaptırmaya gitmistim bi yerde (hatırlamadıgım belli oluyor:P) bi kadın basmıstı t-shirte resimleri:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: CusTodeM, 12 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki: kadın gibi basan versek:) bi keresinde t-shirt baskısı yaptırmaya gitmistim bi yerde (hatırlamadıgım belli oluyor:P) bi kadın basmıstı t-shirte resimleri:D zuzuzu kadın adam farketmez iyi baskı yapan bir yer olsun yeter...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: K-obe, 12 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: napcan bu sıcıkta siyah tişörtü. [Bu mesaj SbNN tarafından 12 Temmuz 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya cıbıldak dolaşıyorumda dışarda olmuyor işte kışında giycem zaten kışında tişört giyince tam olur sıcaklık oranı[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 besiktasta besiktas çarsısının orda mc donalds war ya onun 20 metre ilerisinde war, pasaj giriş kapısının orda..Simpsons fln war özellikle, ayrıca taksimde boyğlunda ana caddede ufak bi dükkan war galatasaray lisesinin hizasında..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bi kolaçan edin kadıköyü güzel t-shirt satan yerler var. 20 mılyon dio adam "biz öğrenciyiz" ayağına yatıosun. adamda zaten yurdum insanı "peşin 15 olur" dior. "Zaten peşin vericektim" demiorum tabi alıp kaçıyorum.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Öne çıkan mesajlar