dunno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 acı veriyorum kendime seninle. gozumun onunde ol istiyorum her an her gordugumde seni nefret ediyorum kendimden, senden ikilemdeyim. isteklerim hayallerim, gururum... bana kalsa, her an konussak. bana baglı degil mi zaten hersey? hayır bir de sen varsın. bencil... yüzsüzlük yapıp kosmak istesem de peşinden bir yerlerden bir ses "dur" diyor. goz gozeyken sen benim gözlerime bakmazken benim içimde sacma sacma karışıklıklar.. bitmiyor. baskaları? yeni biri? sıgınacak bir liman,yeni. bulamıyorum sen varsın sadece. şimdilik? başkaları için de böyle hissettim once. birinden kurtulmak için vardın sen zaten. simdi senden kurtulmalıyım. her gün yıkıyorsun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yenik düşüyorum sonra isteklerime. fırlatıp atıyorum uzaklara gururun boynumu sıkan gomleğini. nasilsin diyorum. "ozledin mi beni" icmden gecen. soramiyorum baskası sanıyorsun beni her zamanki zalimligin. tüm pencereleri kapatıyorum. uzaktasın biliyorum kalbim sıkısıyor yine de ilgi odagımsın bir kez daha. her anında lanetler okurken kendime, yine hatırlattın ona onu unutamadıgını derken, paranoya oldugunu kabullenirken icten içe cevap verecegin sozler diziyorum. umit?siz? bilinmezlikte birden kesiliyor cevapların. gidiyorsun dondugunde ozur dilemiceksin hatirlamicaksin bilirken tüm bunları pencerene bakakalıyorum. kırıyorum yine bu dengesiz kalbimi benim iki dakikalık mutluluk için, kapanmaya yuz tutmus yaralarımı meraklı yaramaz cocuklar gibi tekrar tekrar açıyorum, cıkarıyorum yüzeye. kanatıyorum kendimi, kanıyorum yalnızlıgımda.. paranoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gerçekten çok zorlu bir durum, severken nefret etmek. Bazı şeylerin elinde olmaması, saplantılar. Aşk ve sevgi durumlarında bir kenara atılan ve bizi aslında en çok yaralayan: gurur. Sana başka gözle geldim artık çok çok başkalaştın benim için gibi mesajları verme şekillerini de beğendim. Gece gece baya hoşuma gitti, çalışmalar güzel. Tebrik ederim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok beğendim, ama beni gerçekten bitiren cümle şudur: birinden kurtulmak için vardın sen zaten.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 devam et yazmaya[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 saolun. aslında bitsin istiyorum. kurtuliyim ve yazicak hicbiseyim kalmasın. olmio ama=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Kesinlikle dediğin doğru. Böyle saplantılı ve karşılıksız bir seviye bağlanmaman lazım ama zor, gerçekten zor. Ancak ondan nefret etmelisin, öyle hızlıca bir kurtuluş olabilir.(The Closer'ı izle derim: oradaki larry karakteri aldatıldığını öğrenince nasıl nefret etmesini başarıyor, iyi bir örnek.) Veya zaman her zamanki gibi yarayı kapatacak ama sızısı devam edecek. Tam olarak da iyileşemez belki ama sadece bir anıya-iyi veya kötü sıfatlarını almayan- dönüşebilir. Başarırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nefret ve sevgiyi aynı anda hissetmek. bunun kadar berbat birşey olamaz çünkü bu sefer çelişen duygularınız ve mantığınız değil, vicdanınız ve mantığınız oluyor. bir insanı daha fazla yıpratan bir durum olamaz, belirsizlik kadar kötü birşey. yazına gelince, öncekilerden daha iyi. gittikçe kendini geliştiriyosun, yazmayı bırakmanı tavsiye etmem.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 closeri izlemistim. bnm daa cok etkilendiim film welcome to L.A. oldu.=) ("i live in the city of one night stands" gibi quote verebilirm filmden) ama ole yasiyamiyorum. vicdan isini pek anlamadim. ama yazmayi birakmami tavsiye etmemissin tamam. biraz ters geldi cumle..neyse. saolun yorumlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet evet diğer eselerini bekliyoruz ama o quote bana da pek uymadı gerçekten de; "fakır mıyız be birader" derim. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar