infernal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 slm arkadaslar eskiden bi sarkı vardı cok hosuma giden. aklımda sadece shu sözleri kaldı: bu sehir cılgın bu sehir artik bir deli... bilen varsa acaba ssöyleyenini ve adını buraya yazabilirmi acaba? simdiden tesekkurler
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dumanın fln olmasın ben başka hatırlayamadım,ancak dumanda olur böyle şeyler ki eski değil gerçi.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
infernal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dumanın yni albumunde var istanbul die bi sarkı ama o olamaz 1 sene raat olmushtur cunki ben duyalı bulamazsam kendim yazcam devamını cok guzel sarkıydı:)
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 haluk levent in bi şarkısı ama adını bilmiyorum[signature][hline]öyy lise...
infernal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oh buldum sonunda haluk leventin bu sehir die sarkısıymısh...
Öne çıkan mesajlar