Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hocam allah rızası için korn a bi kaynak gösterin ya, ona göre yaklaşık bi 15 kişi haberimi bekliyo saldırcaklar biletlere :)[signature][hline]Your Ad Here!
arian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Korn Kaynak[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gelmelerini istiyorum ama bu gosterdiginiz link kesin kaynak olmaktan cook uzak. bir kere resmi site degil, fan sitesi. ikincisi kesin geliyorlar bile demiyor, KoRn are rumored.. diye baslayan birsey spekulasyondur. geledebilirler gelmeyedebilirler. guvenilir bilgi degil yani.[signature][hline]Piiys
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende aynısını yazdıydım öbür topicte, de eğer o dedikodular türkiye kaynaklıysa fosturda, yabancı kaynaklıysa gelme olasılıkları baya yüksek olur bence[signature][hline]Your Ad Here!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Korn gelsin sabahtan gidip ilk bileti ben alıcam..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu işin sabahı olmaz bence biletix de de satılır çünkü :P[signature][hline]Your Ad Here!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Biletlerin satışa çıkacağı günün bi gece öncesinden biletix'in önündeyim o zaman :)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ohannes! hala bir kesinlik yok ama, gelirlerse tapabilirim walla rockncoke a, radiohead istiyorduk ama biz, onu da getirsinler beraberlerinde süper olur=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gelmesin korn .. sevmem kişiliksiz grupları[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: lizardking, 05 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki: gelmesin korn .. sevmem kişiliksiz grupları kesinlikle sana katılıyorum[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... uA.com Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 haa doğru korn gelmesinde 50 cent gelsin.. töbe töbe mis gibi grup gelio hatta hayatta bi kere türkiyeye gelicek kapasitede bi grup bunuda beğenmiyoruz..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Zevk - Renk[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 haklısın..ama harbiden kişiliksiz çok yanlış bi kelime olmuş, tepkim ona.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 spidee zevk-renk kabul de, rockncoke büyük grup getirmesine ragmen getirdiği gruplar ile rock tayfasını zaten tatmin edemiyor. Bu sene hem cure hem de korn bana göre rock tayfasını tatmin etmeli, böyle bir durumda kişisel isteklerin işin içine karışması doğru degil bence, yüz verilince astar istemek gibi bir şey bu öte yandan kimse de gelmek zorunda degil onu da belirtmiş olayım, ben de dinlemem pek korn u, sevmem o kadar da ama türkiyede korn u ikinci defa izlemek(eger gelirlerse tabi) uzun bir süre için mümkün degil bence[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ben sadece son sayfayı okudum, festivallere kimlerin geleceğinden haberim bile yok, hepsine gidicem, kimin geldiği önemli değil, festival ortamı önemli =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 su anda kesin olan sadece cure var zaten, geri kalanlar hep söylenti, kesin açıklama yok henüz hiçbir grup hakkında[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya tmmda bi grup kendi sitesnde soylenti için gelebilrz yazmaz heralde yuzde90 olmustur artik sitesine koyar dimi?[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kendi sitesi degil, fan sitesi.[signature][hline]Piiys
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kim gelmıo kornmu oley :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya tmmda yine yazlmaz ortada bise yoksa[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 onu diorum, feci şekilde korn, offspring haberleri dönüyor ortada da hem bu adamların sitelerinde hem de rockncoke sitesinde buna dair bir haber yok radiohead ile konuşuluyormuş dedik, karıştı ortalık=) buarada Velvet revolver gelsin muhabbetinden de uzak kalmayın, destek verin hatta, ölmeden slashi görelim http://forum.paticik.com/view.php?id=81476&page=3[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
JrTENGRIzE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tek bildiim son gün baba grup olarak KoRn'un geleceğidir[signature][hline]" Nefret'e sevgiden daha çok güvenirim." dedi Şeytan. "Çünkü nefretin sahtesi olmaz."
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kim söyledi size korn un gelecegini, biletixte falan cıkmış mı, rockncoke sitesinde cıkmış mı, kornun sitesinde cıkmış mı ben size şöyle diyim, daha cure un kendi siteisde falan açıklanmamışken yüxexes diye bir programda üven erkin erkal cure,korn,offspring ve green day gelcek dedi...cure dışında hiçbirinden haber yok bu mantığa göre ben simdi "red hot chili peppers gelebilirmiş belki" desem, diger forumlara gidip "rhcp geliyormuş kesinlikle" demeniz gerekir...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 12 Haziran 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biletix de rockncoke un biletleri yakında satışa cıkcakmış, orda bide rockncoke a kimlerin geleceğini ilk öğrenmek için mailinizi girin tarzı bi yer vardı, ben girdim mail gelince yazarım :P[signature][hline]Your Ad Here!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben de oldum üye, haydi hayırlısı[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Öne çıkan mesajlar