Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hocam allah rızası için korn a bi kaynak gösterin ya, ona göre yaklaşık bi 15 kişi haberimi bekliyo saldırcaklar biletlere :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
gelmelerini istiyorum ama bu gosterdiginiz link kesin kaynak olmaktan cook uzak. bir kere resmi site degil, fan sitesi. ikincisi kesin geliyorlar bile demiyor, KoRn are rumored.. diye baslayan birsey spekulasyondur. geledebilirler gelmeyedebilirler. guvenilir bilgi degil yani.[signature][hline]Piiys
Mesaj tarihi:
bende aynısını yazdıydım öbür topicte, de eğer o dedikodular türkiye kaynaklıysa fosturda, yabancı kaynaklıysa gelme olasılıkları baya yüksek olur bence[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
ohannes!

hala bir kesinlik yok ama, gelirlerse tapabilirim walla rockncoke a, radiohead istiyorduk ama biz, onu da getirsinler beraberlerinde süper olur=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
said:
lizardking, 05 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
gelmesin korn .. sevmem kişiliksiz grupları
kesinlikle sana katılıyorum[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın

CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
seninkinde var sanki...
uA.com
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Mesaj tarihi:
haa doğru korn gelmesinde 50 cent gelsin.. töbe töbe mis gibi grup gelio hatta hayatta bi kere türkiyeye gelicek kapasitede bi grup bunuda beğenmiyoruz..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
haklısın..ama harbiden kişiliksiz çok yanlış bi kelime olmuş, tepkim ona.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
spidee zevk-renk kabul de, rockncoke büyük grup getirmesine ragmen getirdiği gruplar ile rock tayfasını zaten tatmin edemiyor. Bu sene hem cure hem de korn bana göre rock tayfasını tatmin etmeli, böyle bir durumda kişisel isteklerin işin içine karışması doğru degil bence, yüz verilince astar istemek gibi bir şey bu

öte yandan kimse de gelmek zorunda degil onu da belirtmiş olayım, ben de dinlemem pek korn u, sevmem o kadar da ama türkiyede korn u ikinci defa izlemek(eger gelirlerse tabi) uzun bir süre için mümkün degil bence[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
Ben sadece son sayfayı okudum, festivallere kimlerin geleceğinden haberim bile yok, hepsine gidicem, kimin geldiği önemli değil, festival ortamı önemli =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
su anda kesin olan sadece cure var zaten, geri kalanlar hep söylenti, kesin açıklama yok henüz hiçbir grup hakkında[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
onu diorum, feci şekilde korn, offspring haberleri dönüyor ortada da hem bu adamların sitelerinde hem de rockncoke sitesinde buna dair bir haber yok

radiohead ile konuşuluyormuş dedik, karıştı ortalık=)

buarada Velvet revolver gelsin muhabbetinden de uzak kalmayın, destek verin hatta, ölmeden slashi görelim

http://forum.paticik.com/view.php?id=81476&page=3[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
kim söyledi size korn un gelecegini, biletixte falan cıkmış mı, rockncoke sitesinde cıkmış mı, kornun sitesinde cıkmış mı

ben size şöyle diyim, daha cure un kendi siteisde falan açıklanmamışken yüxexes diye bir programda üven erkin erkal cure,korn,offspring ve green day gelcek dedi...cure dışında hiçbirinden haber yok

bu mantığa göre ben simdi "red hot chili peppers gelebilirmiş belki" desem, diger forumlara gidip "rhcp geliyormuş kesinlikle" demeniz gerekir...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 12 Haziran 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biletix de rockncoke un biletleri yakında satışa cıkcakmış, orda bide rockncoke a kimlerin geleceğini ilk öğrenmek için mailinizi girin tarzı bi yer vardı, ben girdim mail gelince yazarım :P[signature][hline]Your Ad Here!
  • Yeni Oluştur...