Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Cheester, 26 Mayıs 2005 21:21 tarihinde demiş ki: muse radiohead cure uclusu super olur valla :-) bu ücünün fanlari hazir bir araya toplanmisken bombalanabilir mesela böyle bir durumda. genellestirme yapiyo gibi olmasin ama ne kadar özenti, ne idüü belirsiz sacma kiz varsa oraya gidecek nefret ettigim insan güruhu direk böyle el sallayip aglicaklar bana dokun, irzima gec falan diye[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yapma be hoca anti-popülistsiniz tmm, ben de bir yere kadar öyleyim de saygı duyalım, bombalananlar arasında cok kaliteli insanlar da olacak[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sacmalama ya o dedin kisiler anca dale don dale dinler :D o kadar drum kotu olamaz ki benim cevremdeki kızlar ole deil[signature][hline]forever pati parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük |
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 saat ilerliyor ya ondandır... ya kabul radiohead, muse için falan dokunmak için ölen özenti bir sürü tip var, peki bu adamların muhteşem müzik yaptığı gerçeğini değiştirir mi(radiohead i aşmış ölecek derecede sevmem aslında, ama aynı kriterde bakıoruz şimdi kendilerine) e madem bu adamlar muhteşem müzik yapıyor, biz de bu olayın farkındalığıyla dinliyoruz bu müziği, eninde sonunda ayrılırız bahsi geçen güruhtan son zamanlarda abardı o güruh ama yine de bir seviyede devam ediyor grupların kalitesi, green day i düşünün bir de aynı konumda=) (gece ilerledi ya, saçmalıyorum)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 korn da gelck die bişeyler duydm ama[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 korn cok gaz grup[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 butun genellemeler yanlistir efendim. bir gun sizinde yillardan beri dinlediginiz, ilk albumunden itibaren buyutup beslediginiz gruplariniz aniden mainstream olursa, gorurum sizide.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kaliteli muzik yapan grupların fanlarının bi kısmı özenti diye bombalayacaksak orayı ne kadar guzel. Sonra muzikalite neden gelismemis de efenim niye herkes pop kulturuyle beslenmis niye bu dunya yamuk diye soyleniriz tabii. Ozentiler her zaman olmustur olacaktır 70lerde 80lerde yok muydu sanki, bikac groupie yuzunden bu kadar da takıntılı olmamak lazım degil mi =) Edit: Eheh bu arada yanlıs anlasılmasın rock n coke'u ben de bombalamak istiyorum ama cure caldıgı sırada bi mola verebiliriz =P [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Mayıs 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 acıkcası linkin park ve kornun gelmesini istemem cunku cure radiohead ve muse gelirse daha hafifi seyler dinleyen insanlar olcak ama korn ve linkin parkın gelmesi oo cok sert muzik dinlerm bebek diyen pogo yapmaya gelen ayıcıklarlar dolcaktır buda guzelm cure konserinin içine edebilcek bi sebep[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Dojorel, 27 Mayıs 2005 08:57 tarihinde demiş ki: butun genellemeler yanlistir efendim. buda yanlış o zaman:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu arada muse alfı hiçbir yerde geçmiyor ona dikkatinizi çekeyim, biz sadece fantazisini kurduk onun=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla hea muse radiohead fln fazla salladık :D[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sirnaber, 25 Mayıs 2005 20:21 tarihinde demiş ki: radiohead'in geldiği gün ölücem, gelmesinler henüz hayat çok güzel! abi radiohead falan çok zor gelri. Hem sponsor kabul etmiyorlar. Sponsorsuz olacak diyorlar hem de 500.000 $ dolar istiyorlar. Böyle bir parayı sponsorsuz toplaman gerek. Ülkemizde zor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
arian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 The Cure zaten kesinde bide Korn ve The Offspring'in gelme ihtimali varmış yani söylenti kısaca...Korn yerine keşke başka birşey gelse diorum aslında.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rock istanbula gidin megadeth rock the nationsa gidin iron maiden(ben oyle duydum doorumudur)
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oha iron maidenmi kosa kosa giderim :)[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 offspring gelmesin..korn gelirse müthiş olur (=[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 25 Mayıs 2005 15:05 tarihinde demiş ki: bu arada iron maiden söylentileri de vardı işin aslı şöyleymiş bunlar maiden la konuşmuşlar, maiden 2 temmuz tarihini istemiş, o tarihte hem rock republic hem de dream theater olduğu için, bir yandan da maiden ı fastivale getirtmek istedikleri için vazgeçmişler, yoksa gelecekmişler burada bahsi geçen rockistanbuldu ve bunun dışında bir iron maiden falan yok, umutlanmayın boşuna[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rtn olcak mı bu sene?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Biraz gec olcak ama :) Pente +1 derim harbi nesi rock yani... GElelim cure ye çok sevindirik oldum tek günlük bilet alıp gidilir harbi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 coldplay söylentileri vara ama yalan olabilir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gilean, 29 Mayıs 2005 00:06 tarihinde demiş ki: rtn olcak mı bu sene? rock republic diye bir olay duymadın mı henüz? 35gün falan kaldı. rtn productions battı yok artık rtn
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o degilde beyler audioslave de geliyomus :P :) :P [signature][hline] [Bu mesaj Shimone tarafından 29 Mayıs 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yaw rock republic varken dream theater varken megadeth varken napam ben rockn coke u yine cıkarırlar bi hiphop cı bisey güya rock festivali....[signature][hline]
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 belki bazi insanlar rock republic'e tercih ediyor sadece cure'u bile? insanlarin tercihlerine azicik saygi bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar