BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dün cz bowlda samma kestik drop rogue chtin boots O_o Samma dan chitin düştü. O_o :-O[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kekurikekukaka: rogue chitin shell gauntlet[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Troll Warior dan bugun Warior Chtin Shell helmet düşmüş adama ve bu adam bunu 10m e eslandt townda sattı oO içim yandı.[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: ShadowFax, 11 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Troll Warior dan bugun Warior Chtin Shell helmet düşmüş adama ve bu adam bunu 10m e eslandt townda sattı oO içim yandı. Yanlış görmediysem Homeric aldı. Bizim arkadaş çok baktı ama parayı çıkartamadık :D Ben en büyük Samma'dan Shard çıkartmıştım. Tamamen warioru heallemeye odaklandığım için Shardın düştüğünü cafedekiler üzerime atlayınca fark etmek suretiyle boğuldum. (7 kişi birden üzerime atlayıp boğazıma sarıldı.)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 talos tan Belt of life (benim için çok değerlidir) bi de roc[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 worm dan+8/80dager upg. itemgorunce dumur oldum mykoda ama :) yaldır yaldır yanıor wallahi[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Solufain, 11 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 11 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Troll Warior dan bugun Warior Chtin Shell helmet düşmüş adama ve bu adam bunu 10m e eslandt townda sattı oO içim yandı. Yanlış görmediysem Homeric aldı. Bizim arkadaş çok baktı ama parayı çıkartamadık :D Ben en büyük Samma'dan Shard çıkartmıştım. Tamamen warioru heallemeye odaklandığım için Shardın düştüğünü cafedekiler üzerime atlayınca fark etmek suretiyle boğuldum. (7 kişi birden üzerime atlayıp boğazıma sarıldı.) O almadı da o alandan aldı.yani sonucta gene bizim clana geldi :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 satın aldı yazacaktım yanlış olmuş :) Akşam muhabbetini çevirdik baya o shellin :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Thadeus, 12 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: talos tan Belt of life (benim için çok değerlidir) bi de roc bu gun de elf belt çıkardık talostan :)[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iron belt düştü 2 dk dün gece s[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Öne çıkan mesajlar