TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cıkıo cıkıo her b*k cıkıo orda hatta rabiit bile cıkıo:D saka deıl gercek burial dı yannıs hatırlamıosam ssı alan[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<===============
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hyde den shard da mı dusuo ya ala alla ne garıp ya bu ıtem lar garıplestı dusuceği yerı de bılmıo sankı:D[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<===============
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bach, bishop, duke, barkk, barkirra, shaula, lesath, javana, samma bi ton boss cikiyor bowl'da. he bazilari eslant'da da cikiyor ama ayni zamanda bowl'da da cikiyor.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bone collector u unutmussun yad abenım sansıma mı o orda olmustu?[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<===============
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bowl da çıkan bossları biliorum ama bach'ı bowl'un içinde çıkıyor sanıyordum...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ayrıca druenler'in ssinin üstüne bi ss koyabilecek kimsede yoktur heralde? Rol düşürmüş adam :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Talostan elemental pendat heralde en büyük budur başka lootlamadım...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına,havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı yaptıracağım!!!!:D
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 rogue pendant nedır duydunuz mu dız de bı kişide varmı sgalıba boılen vars aozellılklerını de yazabılır mı? lootlayanı opmek lzm:D[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<===============
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bende yazayım bari.. Talos'tan ib ve gb...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 up der ve gb için sasırarak guler:D[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<===============
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 her duyduğumuz "gb" yi gold bar sanmayalım. 8-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fatihkaraca, 05 Temmuz 2005 19:19 tarihinde demiş ki: her duyduğumuz "gb" yi gold bar sanmayalım. 8-) kroluk yapalım gümüş bardır o 10mil ztn[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına,havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı yaptıracağım!!!!:D
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: XANTOR, 05 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: bakira = shell gaunlet warior oda bişeymi demeyin sonra onu gaunlet = totemic clup +7 ve ironbow +6 ayrıca sq dan dual iron neclace 5 gün içinde beramusta değeri 6 milyar 6 milyar lol :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arakadaş araba alıyo:DOrası beramsu dupe cenneti tabi 6milyardır[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 en büyük lootum lamilardan ironxbow ve kukry düşmüştü:D:D:D:D:D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: s_q_u_a_l_L, 05 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: en büyük lootum lamilardan ironxbow ve kukry düşmüştü:D:D:D:D:D ulan o kdr lamia kestim ne bardis ne kukri düşütü ıronx hiç düşmedi:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehehe beramusun deneme serverinde lamiadan bardish düşüp çok can yaktım czde:d[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
XANTOR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: KoRn3RoTh, 05 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: arakadaş araba alıyo:DOrası beramsu dupe cenneti tabi 6milyardır sorması ayıp areste ne kadar sanki iron neclace bi söliyiverin
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 en büyük lootum en ii elemental staff bide bes,bus başka bişi yok :( :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ares de IN 3 milyar ve + Birde sadece belt düşen talosdan pendant düşürenler var aramızda helal lol. :tebrikz:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Shaula- Chitin Bow[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Elemantal Staff +5 resistance to poison 7 en büyük lootum :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hehehe en büyük lootum hımm alchemy staff +1 (Upg) Onuda yanlış hatırlamıyosam 93k ya vendora satmıştım :D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 rogue chitin shell pad çıkardım dark stone'dan bugün[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim best lootlar *duke'den priest shell gaunlet *hyde'dan warior ve mage shell helmet *obo'dan elexir staff maalesef bu kadar :(
Öne çıkan mesajlar