Gaman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 benim serverımdaki ölüleri diğer playerlar görmüyor nasıl görünmesini sağlayabilirim (sphere 55i yi kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yardım edebilecek yokmu? yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sen ölü görüomusun?gayet mantıklı sen göremiosan canlılarda göremez demekki ölüler gözükmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sen gerçek hayatta etrafta koşuşan ölüler görüomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya hayır onu demedim tabiki gerçek hayatta öyle bişey olmaz bi serverda görmüştüm ölüleri resleyebilmek içi cesede deil de direk ölüye büyüyü atıyolardı onun için sordum bende illa cesede atmak gerekiyo büyüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nasıı yani ya kafammı iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 zaten ölü birisini reslemek için ölnün war moda a geçmesi lazım ( yanı taba basılı tutsada olur ) war a geçen ölü,canlılar tarafından görünür... yani buna hiç dikkat etmedinmi?[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 I see dead people :P neyse neyse olur bole arada kusurma bakmain,2-3 gun once 6nci hissi bi izleyivermistim de :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 şaka falanmı yapıyosun ? tab' a bastığın zaman ölüler war moda geçer ve görürsün yani uo yuda bilmiyosun sanırım ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sen bide servermı actın[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 local sunucu kurmus oyunu ögreniyor olamazmı? bizde böyle baslamıstık sene 2001 idi.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Kithnos, 04 Temmuz 2005 09:12 tarihinde demiş ki: I see dead people abi bu aynı zamanda warcraft3 ün şifresi :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya kusura bakmayın dediğiniz gibiymiş ayrıcada uo yu yeni öğrenmiyorum ve sphereyi 2yıldır biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yalan :D[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya gülmeyin belki 2 senedir biliyordur ama klavyesinin tab tusu bozuktur yada hiç ölmemiştir.. Olamazmı? yada çok sağlam tayfası vardırbu daha ölüyü görmeden resliyorlardır... PuHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bizim cafede bi çoçuk vardı yaklaşık 1 yıl oynadı bizimle aynı zamanlarda bi gün bana telefon etti abi öldüm siz yoksunuz kim reslicek dedi.Sonra düşündüm biz neymişiz diye =)[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: kenzap, 05 Temmuz 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Bizim cafede bi çoçuk vardı yaklaşık 1 yıl oynadı bizimle aynı zamanlarda bi gün bana telefon etti abi öldüm siz yoksunuz kim reslicek dedi.Sonra düşündüm biz neymişiz diye =) İLAH :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya abicim gerçekten 2 senedir biliyorum sphereyi ben kendi evimde öylesine açmıştım server öyle ciddi bişey değildi onun için dikkat etmemişim (kendim GM olduğum için) ölsem bile kendim resliyodum komutla (rezil olduk yaaa) herkesten bu konuyu açtığım için özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Rottweiler, 05 Temmuz 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Ya gülmeyin belki 2 senedir biliyordur ama klavyesinin tab tusu bozuktur yada hiç ölmemiştir.. Olamazmı? yada çok sağlam tayfası vardırbu daha ölüyü görmeden resliyorlardır... PuHAHAH TAKLİTÇİ ZİHNİYETLER!?!?!!! Bu arkadaşın banlanmasını ayrıca kınanamasını rija ediyorum :D Taklitlerimden sakının... ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Arndiol, 04 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 04 Temmuz 2005 09:12 tarihinde demiş ki: I see dead people abi bu aynı zamanda warcraft3 ün şifresi :D hadi ya :) ne ise yario, w 3 oynamadim da hic :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://www.tanjiers.org bu siteyi veren arkıma teşkür etmeyi borç bilirm biraz ing olan herkez girsin ve bişey lart alsın bence harika bi site !!!![signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 uppsss ![signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar