Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap Dondurma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası ödeme yapıyosan onu iptal et.[cancel subscription olması lzm] sonra otomatik frozen account oluyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
bu konuda deneyimli biri olarak yaziyorum =)

ödeme seklin ne ise onu iptal et.Zaman1 dolunca kendisi frozen oluyor zaten.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
1.5 ay fln oynamadım sonra tekrar açtırdım yani 1.5 aydan fazla demekki^^[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
En iyisi sen bir mail at database de ne kadar tutuyormuşlar sor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
karakterler account kapandiktan sonra 6 ay kadar db'de tutuluyor diye biliyorum, ama 2 sene sonra acip ticket atinca istiyorum diye geri alabiliyorsun.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
  • Yeni Oluştur...