-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadaslar sitede baktım ama goremedim/bulamadım nereden wow accmizi donduruyoruz. kapatmak istemiyorum 1-2 ay dursun oynamıcam o arada parada cekmesin yani.. Sora actıracam tekrar bu işlemi hangi menuden yapıyorz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 12 Temmuz 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nası ödeme yapıyosan onu iptal et.[cancel subscription olması lzm] sonra otomatik frozen account oluyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu konuda deneyimli biri olarak yaziyorum =) ödeme seklin ne ise onu iptal et.Zaman1 dolunca kendisi frozen oluyor zaten.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmzz aylık odeme seyinin altıdaki yer sanırım carddan cekiodu onun altında yer heralde... Peki ne kadar frozen kalır acc? sora silmesinler belli bir tarihi felan varmı?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla 2-3 ay database de saklanır heralde 1 ayda da silmezler saçma olur hehe[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1.5 ay fln oynamadım sonra tekrar açtırdım yani 1.5 aydan fazla demekki^^[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 En iyisi sen bir mail at database de ne kadar tutuyormuşlar sor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 karakterler account kapandiktan sonra 6 ay kadar db'de tutuluyor diye biliyorum, ama 2 sene sonra acip ticket atinca istiyorum diye geri alabiliyorsun.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Biri mail atmış ve cevabında veritabanında 6 ay tutuluyor ama biz şu an hiç bir accountu silme taraftarı değiliz diye cevap verdiler demişti. Yani şuan için bir süre yok...[signature][hline]http://www.yabuz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar