vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 o zaman hic takma . ne kasiyosun... =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ama tek tarafa seviyorum:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 başka yerlere tak :lol:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sola tak sol iyidir...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben 13 yasımdan beri küpe takıyorum bazen tek saga bazen ise tek sola taktım, Kulaga takılan bir demir parcasıyla eşcinsel olunmaz. Benım babamda küpe takıyordu Fatih de takıyordu... tek saga takmıssın sola takmıssın yok kasına takmıssın bir anlam ifade etmes bana göre ve insanların ne dusundugude benı hiç ilgilendirmez. Ki bikere minibüsten inerken bi cahil vatandasımız sen ibnemisin demisti kafasını kaldırımla bir etmiştim. Bu gibi davranısları hiç sevmem fakat insan bazen baska türlü terbiye olmuyor. Küpe insana yakısıyorsa neden takmasın saga veya sol kulaga anlamıs deilim[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Troil, 10 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: sola takarsan dallama sağa takarsan gay oluomuşsun sen istediğin yere tak hocam milletin inadına ikisine takan ne oluyomuş?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 saçma geldi, kulağımda beş delik var kafama göre takıyorum üstelik kimseden daha duymadım o tarz bişey[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bayan olduğun için demiyolar sana bişe. Erkekler takınca nedense ipneydi nonoştu yapıştırıyolar lafı. Ne alakaysa işte gereksiz bi konu.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sol kulağımda 3 küpe var,bulunduğum çevreden dolayıdır büyük olasılık hç o tarz bişeylerle karşılaşmadım. karşılaşırsamda gerekli cevabı veririm. ki önemli olan çevreden gelen tepkiler değil seninb eğenmendir. 2-3 hıyarın söylediği lafların benim için pek önemi olduğunu söyliemem.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sola veya sağa takılan küpeden "s.kin beniiiii" mesajı alan adam daha i*nedir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 deldirtme sıkıştırmalı veya magnet al. sonra pişman olursan geri dönüşün olur iz kalmaz yani[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Deldir abi takıcaksan ne o sıkıştırmalı. Daha kötü bence (: Takıcaksan deldir valla hiç sıkıştırmalı takma merakım olmadı direk deldirdim iki tane.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Basket maçından önce takardım (klipsli) maçta bant takardım o kadar küpeyle ilişkimiz bundan öte değil olamazda[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşlar benim merak ettiğim ileriki yaşamımızda işe girerken falan bu küpe olayı sorun olur mu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bence olur o yüzden dikkat edin.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 küpeli asker gören var mı? -yoooookkk :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: toggie, 11 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki: said: -007-, 11 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: erkek dediğin küpe takmaz Kız dediğin neden takıyor? said: -007-, 11 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki: o küpe takanlar afrikalı abiler ve bazı çook eski atalarımız olabilir belki ve evet süper adam yavuz sultan selim abimiz de takmıştır ama o siyasi önem taşır yani karı kız tavlamak için değil. tahta geçmek için şiilerden destek bekler. tabii ki bazı toplumlar vs çok eskiden küpe takmış olabilir; ancak demek istediğim şey bugünün dünyasıdır. eski bazı istisnalar değildir :) bence bugünün dünyasında erkek adam küpe takmamalı :) bence ama Bugünün dünyasında ne var da erkekler küpe takmayacak? Aksesuar kullanmak ne zamandan beri karı kız tavlama sebebi oldu? said: Zegna, 11 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: ikiside top olur desem? :D Neye dayanarak? Toplum ne söylerse öyle olur düşüncesi mi? 1.kız çünkü makyaj da yapar küpe de takar :) 2.bugünün dünyasında küpenin siyasi bi değeri yok o yüzden küpeye de ihtiyaç yok :) 3.aksesuar kullanmak görünüş puanını artırır. Görünüş rate'in artmasını istemek de %90 sebeple karşı cinsi etkilemek içindir :) ben küpe takan erkek top demiyorum da bence erkekler küpe takmasa daha sağlam olur :) yani yakışmıyo görüşündeyim. yakışıyo diyosan eyvallah :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben de sağa takan gay hödö diye duymuştum ama bi de şey var ben eskiden baş parmağıma yüzük takardım sonra başparmağa yüzük takınca ben bakire değilim demekmiş sonra bi daha takamadım utandım ya ortaya biri bişey atıyor sonra altından kalkamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mave, 11 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Bizim gençLiğimizde kadınLar cinseL tercihLerini taktıkLarı küpe sayısı iLe gösterir di ; 2 küpe : HeterosexueL 3 küpe : BisexueL 4 küpe : Lezbiyen mave nettin ya.lezbiyen yaptın bizi.aaaaaaa[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: -007-, 11 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki: küpeli asker gören var mı? -yoooookkk :) hakkaten askerde nolcak, takamıcaz, kapancak bi daha mı deldircez üf[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 10 tane küpe 2 tane piercing + 1 tane dile takanlar noluo ozaman? b.ku çıkmışmı oluo?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 2 sene takmadım sonra aa ne güzel küpeymiş bana da ne gider dedim çat diye geçirdim (rahatça taktım) genelde takmıyorum. ayrıca sol'a takacaksın, sağ'a takarsan Gay dedikodusu çıkabilir. yada ikisine birden takabilirsin. ne bilim ama sağdece sağ'a diil :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi de dil yardıranlar var puhaha[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eh gıyım kuşam tuhaf şeydir Tarihte etek denılen meretı gıyen ılk erkeklerdır sonradan kadın tekelıne gırmıştır Şu uzun donlu corapları ılk bulan ve gıyen erkeklerdir tunic armorların altında kıllı kıllı bacakalr cırkın gozuktugunden ılk romalılar baslamsıtı sanırım bu uygulamaya sonra ortacagda ve ronesans donemınde şort gıbı pofuduk pantolon altına erkekelrde moda oldu vıctorıa donemınde kadınalr gıymeye basladı sonrada akdın tekelıne gırdı topuklu ayakkabıyı ılk soylular gıydı ozellıkle esk ıfransız krallarına bakın hep fenınen topuklu ayakkabılar eh sonra buda kadın tekelıne gırdı peruk denen meretı ılk erkekler kullanıyordu sonra kadınların ılgısı arttı bugun cogunlukta (kelelr harıc) kadın tekelınde şu fırfırlı dantelımsı gıysılerıde ılk soylular gıydı sonradan femınen oldualr ve kadın tekelıne gırdıler (eskı ortacag resımelrıne bakın eheh) kupe ve bılumum aksesuar da eskıden unısex dı hatta bazı toplumlarda akdınalr gıyemıyordu bıle bunlarda sonra kadın tekelıne gırdı makyaj denılen olayı ılk erkek saavscılar rakıbı korkutmak urkutmek için kullanıyordu veya torenelrde fılan kullanıyordu kadınlar keşfettı ve onların oldu dırek heh uzun saç olayı ıse bambaşka birşey akdenız ulkelerı dışında hemen hemen butun dunyada erkeklerde kısa sac olagan dışı birşeydir tarihin cogu donemınde akdenızde oyle degıdlır cunkı berber kulturu bu kıyılarda gelişmiştir kaldıkı bellı bır doneme kadar sadece zengın guclu kısıler tıraşlı oluyor gerı kalan sac sakal dagınık gezıyordu uzun lafın kısası kapıtalıst dunya kadın merkezlıdır cunkı kadınalrın yuzde 90 ında elışveriş hastalıgı vardır ihtiyaçları olmasa bıle haldur huldur alırlar magazalara gıdın kadınalr ıcın olan bolum erkek bolumunun 4-5 katıdır genelde 9-10 yıl onceye akdar pantolon gıyen kadın hor gorulurken sımdı gıymemek uncool oldu pıyasada erkek pantolonundan cok kadın pantalonu var eşortmanalr bıle gıderek femınen tarza donuyor unısex den en basıtı eskıden kadınların hor gordugu spor ayakkabılar nerdeyse sırf erkekelr ıcın uretılıyordu sımdı ıse markalar erkek modelelrını kısıtlayıp kadın modelelrıne agırlık verıyorlar kaldıkı pumanın cogu modelı kadın modelelrının sadece buyuk boyu olmakta erkekelre ozel cıakrılan cok az model kaldı bundan 10-20 yıl sonra heralde spor ayakkabı gıymek te gaylık olarak nıtelendırılıcek fırmalar bu durumdan memnun tabı yılda max 2 kez ayakkabı alan bır erkeke yerıne ayda mın 1 ayakkabı alan bayanalrı tercıh edıyorlar ama kapıtalızmın gozu doymadıgı ıcın sımdı yenı trend erkekelrı kadın gıyımıne cekmeye gıdıyor kozmetıkte ozellıkle bunu basardıalr sırada gıyım kusam fılan var metrosexuellık gıbı abıdık gubıdık kavramlarla trend ler olusturup daha cok mal satmanın derdındeler[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 antalyada biyerde görmüştüm 3 tane Erkek tangası alana 4. bedava dedim bi s git...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar