toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Penthesilea, 11 Temmuz 2005 01:22 tarihinde demiş ki: ama sag kulaga yapilmis küpe gaylik semboludur. ne alakası var?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zevk meselesi tamamıyla, bende kulağımı deldirdim taktım 1 sene sonra hevesim geçti, genelde takmıyorum ama hiç de takmıyorum değil hoşuma giderek yaptığım bişey sonuçta[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 'ama sag kulaga yapilmis küpe gaylik semboludur.' hangi kulture gore bu sonuca vardin ;bati,hint,asya ,arap ..kulture dine ırka gore degistigi soylenmisti[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sağa takmada nereye takarsan tak :-)[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Reflective, 11 Temmuz 2005 11:29 tarihinde demiş ki: Sağa takmada nereye takarsan tak :-) Şu lafı söylerken nedenini de yazar mısınız arkadaşlar?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sağa takıcaksan solda da olsun mümkünse. Ben de sol 2 sağ 1 problem yaşamadım hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sağa takan GAY olarak algılanyor .Tamammı? Ben bu şeyin doğru olduğunu düşünmüyorum ama öyle algılanıyor.[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Algılansın abicim o algılayanın sorunu takanın DEĞİL![signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Benim solda var toplum içersinden Gayet Cool um...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 senin karakterinle direk ilintili bir olay sevgili user kardesim ..'evet i..yim evet g.yim sizene' diyebilecek kadar deli dolu ve artis bir mizaca sahipsen kimsenin seni engellemesine yada sorgulamasina izin verme bu yaslari bir daha goremeyeceksin istedigin seyi vucuduna ekler ondan da cikarirsin tabi cevren mizacin karakterin buna musaitse...emrahin,mahsunun,ozcan'in kupe takip kas aldirmasini hayal edip ,bi snye ben emrahmiyim ;yada ole bir sosyo ekonomik aile/cevre yapisindanmi geliyorum sorusunu aklina getir ve cevabini ona gore sekillendir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaw ben zati sağda kullanıyodum küpeyi ama geçen iki hanzo yüzünden kafam bozuldu sola geçirdim küpeyi(sıkıştırmalı kullanıyorum deldirme olayını sevmiyorum). heriflerel bide kavga ettim. neyse soldan devam ederiz noolcak???[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Soldan da taksan sağdan da taksan birşey olmıycak. Sen kavga ettiğin adamlara sorsana sola takınca neden aynı şey olmuyo diye.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yapma be toggie adamların zaten 3 kuruşluk aklı var. o soruyu sorarsam işlemcileri yanar kesinlikle :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sağa takmayın gay olursunuz.Neden mi?çünkü biri öle demiş insanların aklında kalmış tamamen sembolik yani.Sonuçta kupe de bı sembol takı makı yakışıo demeyın bana dırek ben ozgurum bak ıstedımı yapıom oss yenı bıttı şaşırdım kaldım valla[bu herkeste olur ztn] sembolü.Yoksa yakışmaz ztn erkek adama küpe delik felan[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yansın da bir daha karışmasınlar böyle işlere :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 11 Temmuz 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Suark, 11 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: sağa takmayın gay olursunuz.Neden mi?çünkü biri öle demiş insanların aklında kalmış tamamen sembolik yani.Sonuçta kupe de bı sembol takı makı yakışıo demeyın bana dırek ben ozgurum bak ıstedımı yapıom oss yenı bıttı şaşırdım kaldım valla[bu herkeste olur ztn] sembolü.Yoksa yakışmaz ztn erkek adama küpe delik felan yakışana öyle bir yakışıyo kiii. neyse polemik çıkmasın kafam kaldırmıyor...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tipe yakışabilir cnm ona bişi demiom ama cinsiyete yakışmaz =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Nedeeeeeeeen??? neden yakışmıyo cinsiyete. Saç baş yolacam şimdi kudurdum kitleyin şu topici :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: toggie, 11 Temmuz 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Nedeeeeeeeen??? neden yakışmıyo cinsiyete. Saç baş yolacam şimdi kudurdum kitleyin şu topici :-) /comfort(swg den kalma alışkanlık) ya saçmalama ne demek ki cinsiyete yakışmaz? yani senin atalarında gay di snn dediğine göre. ayrıca peygamber efendimi bile küpe takıyormuş. ne yani?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eh ozaman oylemıs. Soylediğimi duzeltmem lazım ozaman, küpe yakışmaz değil ama ben yakıştıramıyorum çok piste insan ayırırım.Hani bir hevestir geçer ok ama gelmiş 30 yaşına adam hala kupe takıosa bu herifin ya bi guven problemi vardır derim ya hala birilerine bişi kanıtlamaya çalışıyordur.Böle yani ayırırım.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 küpe ben de pek sevmiyorum , sadeliğe bayılırım :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sağ kulak - Gay Sol Kulak - Bisexüelmiş Ama yalan bunlar ya olur mu öyle şey bende küpe takıyorum hiçbi herif gelipte yavşamadı sen böylesin diye... ps:hele bi yavşasın yığarım yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Sağ kulak - Gay Sol Kulak - Bisexüelmiş Ama yalan bunlar ya olur mu öyle şey bende küpe takıyorum hiçbi herif gelipte yavşamadı sen böylesin diye... ps:hele bi yavşasın yığarım yere. beni gördükten sonra yavşamayı bırak menzilime girmeye cesaret edeni yığarım yere :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Zaten yavşamazlar. Benim gibi okula giderken eminönünden çok geçiyorsanız (yaşasın istanbul üniversitesi, hoş ben bitirdim bu sene) kulağında küpe olana "Huuop .pneee" falan diye laf atarlar, arkandan gülerler, vs vs. Gelip de fiziksel rahatsızlık vereni görmedim, ki Eminönü Orkları bile bunu yapmıyorsa, kimseye yapmazlar. Küpe takarken zaten saç sakal birbirinde geziyorsan (bkz gençlik yıllarım) zaten sana orman kaçkını diye bakacaklarından bir şey demezler. "Delidir ne yapsa yeridir" hesabında. Tak sen tak, dinleme kimseyi. Bir kere geliyorsun bu dünyaya, o yasak bu ayıp şu gay işi, insanın içi çürür be.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yaa dedigin mevzı o zaten sadece laf atarlar cevap verirsen kavga cikar tabi ben dedgiim gib takmıyorum ama arkadasim takıyor onuda severim yakına rkadasimdir salınca gibi takaır valla laf atan oldumu onun giyim tarzindan yada küpesindne dolayi lafi yapistirip iki üstüne yüürüm dava kapanir ama hemen üstümdeki arkadasin dedigi gibi laf atmalara cevap vermem diosanız hiç bi sorun cıkmaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar