Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Tercih formu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar öss tercih formu elime ulaştı.Fakat aklıma takılan birşey var,öss geçen sene de mi bu kadar erken göndermişti?Ayrıca öss formu benim iblidiğim 180 barajını aşanlara gönderilmiyor mu?Daha puanlar açıklanmadan nereden biliyorlar?Lütfen biri beni aydınlatabilir mi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
19 yada 2 temmuz ama neden dağıtıyorlar?Daha doğrusu kime yollayacaklarını nerden biliyolar puanlar belli miki?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
Bir kere herkese yollamak zorundalar çünkü tamam 0 çekenler oluyor ama biz giriş için para fln yatırdık ya o nedenlede şimdi herkese yollayacaklar. 160 barajını aşmışta ona bakıp tercih yapacak 185 i aşanda...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bence üşengec olup internetten tercih yapmaya calısmayın sora basınıza dert olmasın siz olayı sağlama alın formu doldurun:p puanlar gelmeden formu doldurmayın bekleyin puanınıza göre doldurucaksınız. barajı gecmeyenler doldurmiycak o önceden gelio öle[signature][hline]Death is in love with me
Mesaj tarihi:
Kardeşim niye internetten tercih yapmayalım?Bana göre en az formu göndermek kadar güvenli.Hayır yani internetten tercih yapıpta ters birşeyle karşılaşan var mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Benim tercih formum 1 hafta kadar önce geldi ama biraz buruşuktu umarım sorun olmaz. Hiç olmadı ben de internetten başvururum. Ama bugün babam çok ilginç birşey farketti form ile birlikte gelen klavuzda. Klavuzun kapağındaki pusula kıbleyi göteriyor (yaklaşık olarak tabi, ayrıca bulunduğunuz yere göre de değişebilir). Rastlantı mı yoksa özellikle mi yapıldı bilemiyorum ama çok ilginç olmuş.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Mesaj tarihi:
ben de komşununkini a kendisi tatilde olduğu için ben aldım
biraz buruşuk,ama bişi olcağını zannetmem
benimkine olmamıştı 2 yıl evvel=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Bu arkadaşlar o formları okullara mı teslim ediyorduk eğer internetten tercih yapma seçeneğini kullanmazsak??[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Mesaj tarihi:
bende gecen sene girdim. ben formu doldurdum arkadas netten yapcam dedi ama sora bişiler oldu form aldı fln allahtan ankaradaydı da yine cok zorlanmadı
ikimisde simdi catır catır okumaktayız.p[signature][hline]Death is in love with me
  • Yeni Oluştur...