RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar öss tercih formu elime ulaştı.Fakat aklıma takılan birşey var,öss geçen sene de mi bu kadar erken göndermişti?Ayrıca öss formu benim iblidiğim 180 barajını aşanlara gönderilmiyor mu?Daha puanlar açıklanmadan nereden biliyorlar?Lütfen biri beni aydınlatabilir mi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 25 ile 5 ağustos arası göndermen gerekio o nedenle erken gönderdiler banada geldi gelmeyeydide :p bakalım sonucu bekler olduk
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Abi illa göndermek mi lazım,internette yapamıyoz mu tercihi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 babam demişti yapılabiliyomuş diye yapılıodur heralde ösym nin sitesinden
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Birader sonuçlar ne zaman açıklanacak kesin tarih var mı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 temmuz sonunda herşey açıklanıyor ama benim tercih forumum gelmedi henüz[signature][hline]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 19 yada 2 temmuz ama neden dağıtıyorlar?Daha doğrusu kime yollayacaklarını nerden biliyolar puanlar belli miki?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 banada hep bu tür şeyler geç geliyor =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir kere herkese yollamak zorundalar çünkü tamam 0 çekenler oluyor ama biz giriş için para fln yatırdık ya o nedenlede şimdi herkese yollayacaklar. 160 barajını aşmışta ona bakıp tercih yapacak 185 i aşanda...[signature][hline]
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence üşengec olup internetten tercih yapmaya calısmayın sora basınıza dert olmasın siz olayı sağlama alın formu doldurun:p puanlar gelmeden formu doldurmayın bekleyin puanınıza göre doldurucaksınız. barajı gecmeyenler doldurmiycak o önceden gelio öle[signature][hline]Death is in love with me
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kardeşim niye internetten tercih yapmayalım?Bana göre en az formu göndermek kadar güvenli.Hayır yani internetten tercih yapıpta ters birşeyle karşılaşan var mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Benim tercih formum 1 hafta kadar önce geldi ama biraz buruşuktu umarım sorun olmaz. Hiç olmadı ben de internetten başvururum. Ama bugün babam çok ilginç birşey farketti form ile birlikte gelen klavuzda. Klavuzun kapağındaki pusula kıbleyi göteriyor (yaklaşık olarak tabi, ayrıca bulunduğunuz yere göre de değişebilir). Rastlantı mı yoksa özellikle mi yapıldı bilemiyorum ama çok ilginç olmuş.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben de komşununkini a kendisi tatilde olduğu için ben aldım biraz buruşuk,ama bişi olcağını zannetmem benimkine olmamıştı 2 yıl evvel=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bana henüz birşey gelmiş değil zaten daha durun yani erkenden.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya benimki de buruşuk geldi netten yapıcam heralde geçen sene arkadas netten yaptı bi sorun cıkmadı çatır çatır da okuyo :)
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu arkadaşlar o formları okullara mı teslim ediyorduk eğer internetten tercih yapma seçeneğini kullanmazsak??[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende gecen sene girdim. ben formu doldurdum arkadas netten yapcam dedi ama sora bişiler oldu form aldı fln allahtan ankaradaydı da yine cok zorlanmadı ikimisde simdi catır catır okumaktayız.p[signature][hline]Death is in love with me
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evt okula teslim etceksin bide 2 milyon vermiştk form için okula. onlarda dekont gbi bişi verdiler[signature][hline]Death is in love with me
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 NE zaman açıklanıyor bilen var mı sonuçlar?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 19 Temmuz lafı dolanıyor ortalıkta,ama tam bilmiyorum[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Daha erkende olabillir diye duydum ben ama...Genelde lgs den önce açıklanıyor bizim sonuçlar,lgs nin ne zaman olduğunu bilen var mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 byler 2 senelik önlisans tercihlerini nasıl yapıyorus bilen varmı düz lise mezunuyum bu arada[signature][hline]from exile...
Öne çıkan mesajlar