Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOSGEB ve Teknokent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yamulmuyorsam, kosgeb üyelerine teknolojik alet yenileme için kullanılmak üzre 20 000$ a kadar hibe şeklinde kredi veriyordu.(yani geri ödemesi yok) ha bi de üye olmak için vergi borcun olmayacaktı. (sanırım, yani hiç emin değilim.)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
* sandalyeden düşer *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
nasıl ya? ne zaman girdi literatüre yamulmuyorsam? bariz yazım hatası işte ve komik bir yazım hatası[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
kullanımı çok yaygın yamulmuyorsam sözünün[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 12 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Yamulmuyorsam tabirini o zaman biri açıklasın. Neresi yamulmuyor falan, hiç böyle bi tabir duymadım da açıkcası

duymadığın olmadığı anlamına gelmiyor. çok uzun zamandır kullanılan bir kelime. y"anılmıyorsam"ın manipüle edilmiş hali. "Yanlış söylediysem allah yamultsun" manasında...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
öeh bir de bunlar mı çıkacak şimdi?

-bla bla bla yamulmuyorsam bla bla bla..
-hihihi
eheh nasıl? güldürdüm değil mi? bak bi daha yapayım.. yamulmuyorsam.. ehe ehe verecekmisin şimdi? hayrı mı? cem yılmaz esprisi yapayım belki o zaman veirsin yok mu eyi peki... YAMULMUYORSAM! yo kartık komik dğeil mi ehe pek iben komikmiyim..değlim.. peki ben şey..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 12 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 12 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Yamulmuyorsam tabirini o zaman biri açıklasın. Neresi yamulmuyor falan, hiç böyle bi tabir duymadım da açıkcası

duymadığın olmadığı anlamına gelmiyor. çok uzun zamandır kullanılan bir kelime. y"anılmıyorsam"ın manipüle edilmiş hali. "Yanlış söylediysem allah yamultsun" manasında...

Ben bu manayı çarpılmak, eğilmek v.b diye biliyorum yoksa yanlışmı biliyorum. Senin verdiğin örnek baya bi ters oldu[signature][hline]Janitschar Family LL
Mesaj tarihi:
O zaman Rahan ın yazısındaki Yamulmak anlamı çarpılmaksa, cümleyi tam olarak okuyun ve ne anlama geldiğini anlamaya çalışın. Buyrun; Yamulmuyorsam(Çarpılmıyorsam) kosgeb üyelerine teknolojik alet yenileme için kullanılmak üzre 20 000$ a kadar hibe şeklinde kredi veriyordu......

Bence anlamsız oluyor cümle neyse tartışmaya gerek yok bence imla hatası...[signature][hline]Janitschar Family LL

[Bu mesaj Janitschar tarafından 12 Temmuz 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hala imla hatası nasıl diyebiliyorsun :)
bilinçli olarak kullanılan birşey nasıl imla hatası yapabiliyor. yüzlerce insan aynı kelimeyi aynı amaçla kullanıp nasıl imla hatası yapabiliyor.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

• Yeni Oluştur...