jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 herkes getircek diye bişiy yok 2 tane iyi top yeter[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hatta 3 tane getirin 2 sinin beta testini yapar oynarıs lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya eğer iyiyse 1 top bile yeter. söyle nike'ın 500'lüklerinden olan varsa o getirsin. O toplar süper...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben top getiriyorum ama dua edin havası inik olmasın bayaadır ofiste duruyor[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ahah kimler vardı? İyi ki onlarla kalmamışım. Dursam geceyi Kadıköy'de geçirirdim herhalde... :)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 lol[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Artik maçlarin yorumunu ben yapmicam çünkü maçlarda yapabilecegim başka birşey kalmadi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ahah estel abi senin takım kötüydü ya, ama her maçta triple-double yaptın. lol said: Estel_Anorien, 25 June 2003 21:46 tarihinde demiş ki: Artik maçlarin yorumunu ben yapmicam çünkü maçlarda yapabilecegim başka birşey kalmadi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 adamın yanıkları için yoğurt getirdik onunnla bile kandıramadık ama gittik paşapaşa kumrumuzuda yedikhani :) nefisti kaçırdın fizboz amca :) vben demiştim dişmacunu alalım diye adamı dişmacunuyla kandırırız die ama kısmet olmadı[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ee davul dengi dengine.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Urzaya yakişir o köpek. Sabo yu en çirkef oyuncu ilan ettim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Neden?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 pota altina her girdigimde adam üstüme atlayip faul faul diye bagirarak karin kaslarimiza agrilar girmesine sebep oldu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 oh be eve geldim duşumu aldım:) bu arada donerken eminönünde balık ekmek yedim :) otobüste gelirken bi kız oturdu yanıma güzel bişi ama yorulmuusm valla uyukladım falan inerken dedim pardon geçebilirmiyim kızda " aa ne demek tabiki" dedi. ehe hkalktım dugmeye bastım ayakada dikiliyom arkama baktım kız cok pis kesiyo beni ama hal kalmamıs bende :) neyse geldimevime mutluyum :) güzel geçti gün ii eğlendik esteli bol bol şişledim ama mübarek tank gibi eleman ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 fizban görüceksin bi pota altina giriyorum post muhabbeti 2 kişi üstüme oturmuş biri bacagimdan cekiyor falna cok komedi oluyordu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Tek rakibiyim. :D Bizim maçta suskundun Estel. :D said: Estel_Anorien, 25 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: fizban görüceksin bi pota altina giriyorum post muhabbeti 2 kişi üstüme oturmuş biri bacagimdan cekiyor falna cok komedi oluyordu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 melancholy naparsin abi ilk maçta nemden falan alişamadim olaya çok kösüldüm. dier maclarda iyiydim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 maçtan sonra yapılan alman kale 9 aylık daha da bombaydı :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: fizban, 25 June 2003 23:29 tarihinde demiş ki: gelip şöyle beyninize beyninize veremedim ya, ben ona yanıyourm.[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal Sebebi anlaşildi niye yaniyormuş. sen yan daha tabi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 E abi maçlar demişsin de, ben gittikten sonra başka maç da mı yaptınız? Daha doğrusu ben gittikten sonra neler yaptınız? said: Estel_Anorien, 25 June 2003 23:31 tarihinde demiş ki: melancholy naparsin abi ilk maçta nemden falan alişamadim olaya çok kösüldüm. dier maclarda iyiydim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 süper gündü ama dönüşte otobüs kalmamış yarım saat fazladan yürümek zorunda kaldım pestilim çıktı. hem de yankının arabasına rağmen .. fizban'ın evini basışımız ve bostancı'ya getiremeyişimiz günün hayalkırıklığıydı ama yoğurt aldık yanıklarına bassın diye ehahe günün bombaları; alman kale oynarken gimli: -lam bu almanları sikiyim ne biçim oyun yapmışlar .. estel terlemiştir fonda müzik eşliğinde t-shirtünü çıkarır akabinde -urza: estel olm o göbekten sikini nası görüyosun -silthanas:sen öle de göremiyon ya[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 26 June 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya bi dakka çirkeflik diil o, adaleti sağlamak. allah adalet dağıtmamış ben de kurallar eşliğinde adalet sağladım :) beyler birileri maçları değerlendirsin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Abi değerlendirecek bir şey yok, dağıttık. :) Hadi yapsın biri bakalım yorumları. said: LvL_Sabo, 26 June 2003 00:09 tarihinde demiş ki: ya bi dakka çirkeflik diil o, adaleti sağlamak. allah adalet dağıtmamış ben de kurallar eşliğinde adalet sağladım :) beyler birileri maçları değerlendirsin bakalım [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 26 June 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yoruma gerek yok maksat eğlenmekti yaptık maçımızı geldik[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o zaman ben günün yorumunu yapiyim: hala duş almadım, nası süper bi insanım di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar