Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de gelirim de oynamam belki fiz gibi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gelirken fiz'i de getir kenarda boş boş yorum yaparsınız euah[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 jankis şimdi kesin gelecekleri bi yazsana en son bugün kesin geleceğini belirten kişileri
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: LvL_Sabo, 25 June 2003 02:46 tarihinde demiş ki: jankis şimdi kesin gelecekleri bi yazsana en son bugün kesin geleceğini belirten kişileri ay yeteeerr ehae bak bugün okeyini aldıklarım şunlar ben babacum estel silthanas dyna melanch sen sabo en az 7 kişiyiz bu şekilde .. urza ve phalanx önceden gelecem dediler. yarın gelirler mi bilemem potansiyel izleyiciler de sly, fizban, kender aha bu kadar bi daha liste çıkartmayın bana yarın 5 te kal ın önünde olmayanın adamlığından şüphe duyulcaktır[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya 1 kişi daha bulmalıyız urza da geliyo çünkü yarın bi götlük yapmazsa son anda. bugün konuştum. 8 kişiyiz şu anda baskete 9. aranıyo :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 8 kisi süper 4e4 tek pota yapariz.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 1 adamda ordan bulurus ekleris bi takıma 3vs3 turnuvada olur yane farketmes :) ben öğlen 2 gibi falan cıkacam bi sirkeci yapcam ordanda binerim vapura kadıköye sonrada burda anlatılan tarife göre kal ı buluurm işşallah hadin bakem:) ben top getiriyom 1 kişi daha getirsin de turnuva olursa başka potada atış falan yapar dierleri[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kal gibi dandik yerde top mı oynanır len gidin fenerbahçe yada kalamış a ben her gün oralarda oynarım atilla nın arkadaşlarıyız derseniz krallar gibi karşılarlar sizi valla ha bi de icq verim taktik isteyen olursa yardımcı olurum 196830023 gelin taktik viriyim dahas iyi onyarsınız
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Estel_Anorien, 25 June 2003 03:55 tarihinde demiş ki: 8 kisi süper 4e4 tek pota yapariz.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin tek potada 4 kişi fazla olur. çift potada yorulmaya deymez kötü oynayan iki elemanı çıkarın 3e3 oynayın
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bak olay o kötü oynayan geyigi deil burda amaç birlikte bi aktivitede bulunmak eğlenmek hoş vakit geçirmek. öyle gelenleri sen cık oynama diye kovamazsın ayıp denen birşey var. gerekirse başka birilerini bulur turnuva yaparız 3 takımlı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: jankis, 24 June 2003 20:33 tarihinde demiş ki: yarın kim geliyosa 5'te kaldayız[hline]things you own end up owning you (tyler durden) 5 te hala güneş devam ediyo bi kere 6 7 felan iyidir çünkü basketten çok güneş yorar adamı diyim ben taktik ve tavsiye isteyen danışsın bana bakem
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: LvL_Sabo, 22 June 2003 02:29 tarihinde demiş ki: sabo (1.70 olarak bir bücürlük abidesi heh) boy önemli deildir eğer iyi oynuyorsan mesela şu an nba da boykins diye bir eleman var 1.60 ve oldukça iyi onuyor seneler öncee bouges diye bi elemaan vardı adam abd milli takımınd oynadrı çok iyiydi tabi kısa boylu bi basketçi mutlaka ayak ve koşu hızının çok yüksek hemde şutunun çok iyi olması gerek yine elini iyi kullanması gerek stockton 1.80 ve çelimsizin biri dokunsan uççak ama nba nın en iyi 50 oyuncusuna seçilkdi yani bu arada reklam yapim www.batug.com burda nba hakkında her halt var forum bölümünde hem nba hem türk basketi tartışailirsiniz yine turnuvalar hakkında bilgilerde var ayrıca basketbol hakkında herşeyi konuşabilirsiniz gelin o siteye basketi seviyosanız burdakilerin çoğu futbolla ilgileniyor saçmalIk iŞTe :D can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 KAL'da nerde buluşacaz?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yaw ne maçmıs be bi yapamadınız tüh size be:-D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bugün 5 te toplaniyorus direk kal da oynamaya başlayalim bence. Cok fasla zamanim yok çünkü.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yapamıack bişi yokki gün belirlendi yapıcaz bulusma anına kadarda mesa jatıyos işte :) zaten 5 gibi bulusuruz baktık cok güneşli falan oynancak gibi deilse biraz geyik yaparız veya başka yerde bakarız ama saat 5 de herkes kal da olucak bu kesin [hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 5 te kalın kapı önünde .. önce kal ın salonunu deneyelim sora bilinen iyi bi basket sahası varsa oraya gideriz olmadı kal ın bahçesinde oynayacaz ama ciddi kötü ordaki potalar neyse o kadar da önemli deel[hline]things you own end up owning you (tyler durden) sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Estel_Anorien, 25 June 2003 12:17 tarihinde demiş ki: Bugün 5 te toplaniyorus direk kal da oynamaya başlayalim bence. Cok fasla zamanim yok çünkü.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin 5'te gelip 6'da gidiceksen hiç gelme daha iyi ama :) kaça kadar vaktin var ? jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 7'ye kadar vakti varmış yeter de artar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Biriniz bana özelden cep telefonunu atsın da, buluşamama durumu olmasın.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben cıkıyom simdiden bi sirkeci ordanda vapurla kadıköy yapıp ordan gelcem artıkın topta getiriyom son bikere daha diim 1 top daha getirin 3 takım turnuva olur sa veya alışmak için atarken daha iyi olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 babacum un dediğine göre okulda onun topu varmış onu alıcas umarım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yumurta toplar getirmeyin allah aşkına![hline]Remember, the death is not the end, only a transition. can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bir arkadaşımı daha getiriyorum. Eğer yer varsa oynar. Ya da 3'lü turnuva yapabiliriz bizden başka 7 kişi daha geliyorsa...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben top getiremem ya, uzak yoldan geliyorum zaten. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 7.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/107445-basketbol-macy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 KAL'da nerde buluşacaz?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yaw ne maçmıs be bi yapamadınız tüh size be:-D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bugün 5 te toplaniyorus direk kal da oynamaya başlayalim bence. Cok fasla zamanim yok çünkü.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yapamıack bişi yokki gün belirlendi yapıcaz bulusma anına kadarda mesa jatıyos işte :) zaten 5 gibi bulusuruz baktık cok güneşli falan oynancak gibi deilse biraz geyik yaparız veya başka yerde bakarız ama saat 5 de herkes kal da olucak bu kesin [hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 5 te kalın kapı önünde .. önce kal ın salonunu deneyelim sora bilinen iyi bi basket sahası varsa oraya gideriz olmadı kal ın bahçesinde oynayacaz ama ciddi kötü ordaki potalar neyse o kadar da önemli deel[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Estel_Anorien, 25 June 2003 12:17 tarihinde demiş ki: Bugün 5 te toplaniyorus direk kal da oynamaya başlayalim bence. Cok fasla zamanim yok çünkü.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin 5'te gelip 6'da gidiceksen hiç gelme daha iyi ama :) kaça kadar vaktin var ?
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 7'ye kadar vakti varmış yeter de artar[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Biriniz bana özelden cep telefonunu atsın da, buluşamama durumu olmasın.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben cıkıyom simdiden bi sirkeci ordanda vapurla kadıköy yapıp ordan gelcem artıkın topta getiriyom son bikere daha diim 1 top daha getirin 3 takım turnuva olur sa veya alışmak için atarken daha iyi olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 babacum un dediğine göre okulda onun topu varmış onu alıcas umarım[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yumurta toplar getirmeyin allah aşkına![hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bir arkadaşımı daha getiriyorum. Eğer yer varsa oynar. Ya da 3'lü turnuva yapabiliriz bizden başka 7 kişi daha geliyorsa...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben top getiremem ya, uzak yoldan geliyorum zaten. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Öne çıkan mesajlar