Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basketbol maçı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biri foto makinesi getirsin (mümkünse pili dolu olsun, çalıştığı biliniyo olsun. :) ) basın mensubu olayım ben de..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
Ya gelmeyi çok istiyorum da konservatuara gidiyorum ve perşembe günü sınavım var. Oturup piano çalışmam lazım. Yarın ve çarşamba sabahtan acaip çalışacağım. Eğer sınıfı geçecek düzeye gelirsem, hoplaya zıplaya gelecem.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
  • Admin
Mesaj tarihi:
lvl sabo şom agızlılık yapma nah yatacak :)

çarşamba saat 5 de kal da bulusuyoz dedik okadar top biloem aldım
kadıköyde gs li topla şut atıcam varmı ötesi:)

kadıköy vapur iskelesinde bulusak bikaç kişi öyle gidek beyler[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Mesaj tarihi:
beyler kal'ın bahçedeki potaları dandikti geçen sene bu sene değişti mi bilmiyorum. sahası da dandikti kayıyordum falan

yeri st joseph yapsak da rahat etsek, eğer güzel potaların olduğu bölüme geçemezsek o zaman kal'a gideriz?
  • Admin
Mesaj tarihi:
beyler kal da dedik gidicez kal a baktık olmuyo toplanır gideriz başka yere
st joseph mi ne kal dan kaç dk uzaktadır orası
ayrıca ne olcak 6 da baslasak baska yerde 2 saat oynarız gene 8 eder 9 olsa da komaz aksam işi yok kimsenin

topu getiriyom cillop gibi voit sıfır[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Mesaj tarihi:
kal da buluşuyoruz çünkü bilmeyenler için bulmak kolay olur
yani kal da oynayacaz diye bişiy yok
bütün kadıköy bizim istediğimiz yerde oynarıs ehah[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
jacabo sanırım biraz geciktin çünkü bu olay yarın.. bu arada şimdi en son kadro (gelmeyenin her türlü şey ilan edilebileceği) ne oluyo?[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
eheh bilmiyosan da sora sora altıyola çık iskeleden anında gösterirler.
sora kentucky nin olduğu caddeye dön dümdüz ilerle o caddenin sonuna kadar hiçbi yere sapma bi havuz görecen

şimdi o havuza çıktığın yerde ileri sola girecen (kuzeybatı yönündeki yola)
ordan aşağı doru yürü sağda önce st.joseph i görecen sora da kal ı
bu kadar

bulamadın diyelim kadıköyde sor herkes gösterir eehhe[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
Bakırköy'den gidecek varsa benle birlikte gelsin. Kadıköy'ün fatihiyimdir.(Yazdım. :D)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 24 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
Bakırköy'den gidecek varsa benle birlikte gelsin. Kadıköy'ün fatihiyimdir.(Yazdım. :D)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.

ben bakırköyden gidecem ama şöle diim aklımda bi once sirkeciye gidip dogubankdan bikaç bişi almak var ordanda vapura binecem[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Mesaj tarihi:
Hmm, ben gelemem oralara. Daha bugün ordaydım hem. :)
KAL'da görüşürüz o zaman.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Mesaj tarihi:
fiz den haberdarım eheh
ben getirdim onu bu duruma .. çıkar fotoları da gösteririm kanıt olarak :)
suçlu arıyosanız o benim adamı bütün gün havuza soktum şimdi hareket edemiyo
neyse şu anda tek eksik o

onun dışında ben silth dyna babacum estel urza aklıma gelenler
kender seyirci & medya mensubu
sabo
melanch
aklına gelirse beyefendinin phalanx
ehah

maç çıkışı bostancıya hayır kokoreçe deel fizban ın evini basmaya lol[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
hani ıs-takozları kcanlı canlı kaynatıp yerler ya hah işte o işlemi fizbozda deneyelim ama önce o boya yetyecek kadar büyük kazan/tencere bulmak gerek[hline]bi daha imzamda insanlara zarar verecek bi öge bulundurmicama soz veriom, beni affedin.
  • Yeni Oluştur...