Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 biri foto makinesi getirsin (mümkünse pili dolu olsun, çalıştığı biliniyo olsun. :) ) basın mensubu olayım ben de..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
can Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ya gelmeyi çok istiyorum da konservatuara gidiyorum ve perşembe günü sınavım var. Oturup piano çalışmam lazım. Yarın ve çarşamba sabahtan acaip çalışacağım. Eğer sınıfı geçecek düzeye gelirsem, hoplaya zıplaya gelecem.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lvl sabo şom agızlılık yapma nah yatacak :) çarşamba saat 5 de kal da bulusuyoz dedik okadar top biloem aldım kadıköyde gs li topla şut atıcam varmı ötesi:) kadıköy vapur iskelesinde bulusak bikaç kişi öyle gidek beyler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 beyler kal'ın bahçedeki potaları dandikti geçen sene bu sene değişti mi bilmiyorum. sahası da dandikti kayıyordum falan yeri st joseph yapsak da rahat etsek, eğer güzel potaların olduğu bölüme geçemezsek o zaman kal'a gideriz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 wallaha kapıyı açabilirsem ve yakalanmazsak salonda oynarız :D ama doğrudur bizim potalarıun bir kısmıyandan yenmiş durumda oyanaıleytbıl bir kaç tane var[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 beyler kal da dedik gidicez kal a baktık olmuyo toplanır gideriz başka yere st joseph mi ne kal dan kaç dk uzaktadır orası ayrıca ne olcak 6 da baslasak baska yerde 2 saat oynarız gene 8 eder 9 olsa da komaz aksam işi yok kimsenin topu getiriyom cillop gibi voit sıfır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sj kaldan taş çatlasa yürüyerek 3 dk uzaklikta. Ama okula girmek çok zor. SJ li olmama ragmen girebilecegimizi sanmiyorum :) Bizim okul mezunlarini dahi içeri almayan bi okul.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kal da buluşuyoruz çünkü bilmeyenler için bulmak kolay olur yani kal da oynayacaz diye bişiy yok bütün kadıköy bizim istediğimiz yerde oynarıs ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ne zman olıyy bu olay bende gelcem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yarın kim geliyosa 5'te kaldayız[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 jacabo sanırım biraz geciktin çünkü bu olay yarın.. bu arada şimdi en son kadro (gelmeyenin her türlü şey ilan edilebileceği) ne oluyo?[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kadıköy vapur iskelesinden kal a nasıl gidilir birisi tarif edebilirmi cok makbule geçicek :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 dyna altıyola çıkmayı biliyo musun ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 eheh bilmiyosan da sora sora altıyola çık iskeleden anında gösterirler. sora kentucky nin olduğu caddeye dön dümdüz ilerle o caddenin sonuna kadar hiçbi yere sapma bi havuz görecen şimdi o havuza çıktığın yerde ileri sola girecen (kuzeybatı yönündeki yola) ordan aşağı doru yürü sağda önce st.joseph i görecen sora da kal ı bu kadar bulamadın diyelim kadıköyde sor herkes gösterir eehhe[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bakırköy'den gidecek varsa benle birlikte gelsin. Kadıköy'ün fatihiyimdir.(Yazdım. :D)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: -Melancholy-, 24 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Bakırköy'den gidecek varsa benle birlikte gelsin. Kadıköy'ün fatihiyimdir.(Yazdım. :D)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. ben bakırköyden gidecem ama şöle diim aklımda bi once sirkeciye gidip dogubankdan bikaç bişi almak var ordanda vapura binecem[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hmm, ben gelemem oralara. Daha bugün ordaydım hem. :) KAL'da görüşürüz o zaman.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 aha bi de pesimist misin diyene bak :)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 fiz den haberdarım eheh ben getirdim onu bu duruma .. çıkar fotoları da gösteririm kanıt olarak :) suçlu arıyosanız o benim adamı bütün gün havuza soktum şimdi hareket edemiyo neyse şu anda tek eksik o onun dışında ben silth dyna babacum estel urza aklıma gelenler kender seyirci & medya mensubu sabo melanch aklına gelirse beyefendinin phalanx ehah maç çıkışı bostancıya hayır kokoreçe deel fizban ın evini basmaya lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hmmm fizban-fries... *!gece gece karnı acıkmıştır*[hline]bi daha imzamda insanlara zarar verecek bi öge bulundurmicama soz veriom, beni affedin.
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 mmm fiz-ban-ban yee[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hani ıs-takozları kcanlı canlı kaynatıp yerler ya hah işte o işlemi fizbozda deneyelim ama önce o boya yetyecek kadar büyük kazan/tencere bulmak gerek[hline]bi daha imzamda insanlara zarar verecek bi öge bulundurmicama soz veriom, beni affedin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 fizboz sende işkembe vardı dimi? hani sene içinde otlamalarından ötürü[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 o da olur ortaya jankızdan salata.. :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 nie oynamıyon fizban ya sen de oyna nolcak? neyin var bak benim de elim sakat sakat oynucam
Öne çıkan mesajlar